Maatschapij

Groot Nederland de wereld van Pastors

08/14/2006 04:31:00 PM
Nieuwe partij Pastors: Eén NL

Na Rotterdam te zijn uitgelazerd trekt de buitenlander strontkar van Pastors de weide wereld in met de slogan:”Belangrijk programmapunt is dat iedereen die in Nederland wil wonen, moet accepteren dat de westerse cultuur de overheersende is.”

Het moet heerlijk zijn als je je eigen simpele onzin van een Groot Nederland nog geloof, ook na Mussert.
Waarom moet ik als ik die kleine iets wat nerveuze, klam zwetende Pastors zie toch altijd denken aan Mussert?

Wat bedoelt Pastors aka de Kleine Mussert eigenlijk precies met de Westerse Cultuur?

Bedoelt die kleine Mussert daarmee het Kapitalisme,het Socialisme, de Anarchisten, het Nationaal- Socialisme, het Neo fascisme, de Globalisten, de Milieu beweging, de Kraakbeweging of de Dieren partij?

Of bedoelt hij het Katholisme, Protestantisme, Jodendom, Boeddhisme, Hindoeïsme, Islam, Atheïsme?

Of bedoelt hij de cultuur van de arbeidersklasse, de werkloze( onder de wet), de middenklasse, de Hoger klasse( met de wet), of de super rijke (boven de wet, de Erasmus maffia)?

Weet die kleine Mussert dan niet dat er in ‘onze ‘ ( Banana) democratie een publiek en een privaat domein zijn.

In het publiek domein gelden wetten en regels waar iedereen in Nederland zich aan moet houden, anders verdwijn je gewoon de lik in. Behalve natuurlijk als je behoort tot de Erasmus Maffia want dat is de Westerse heers – Cultuur (lees: ongestraft plunderen van de aarde en roven van de massa).

In het private domein is iederen vrij om te doen en te laten en te geloven wat men wil, zolang je maar niet de regels van het publiek domein schendt.

Simpeler kan het niet.

De kleine Mussert Pastors is dus of uiterst simpel of een uiterst sluwe zwetertje met zo’n slogan als :”dat de westerse cultuur de overheersende is.”Als het laatste het geval is wil de kleine Mussert gewoon net als het gros in de Chambre Deux niet langer rood staan om rond te komen.

Hoe het afgelopen is met de vroegere leden van Mussert’s Groot Nederland is nu geschiedenis. Het gros liet zich de SS in lullen en vertrok naar het Oost-front om kapot te worden geschoten en de rest werd na de oorlog met kinderen en al opgeborgen in interneringskampen.

Doffe ellende dus.

Jan Maat de Grote Roerganger van een Groot Nederland na Mussert, Vol=Vol, krijgt na zijn dood steeds meer aanhang . Niet meer bij kleine obscure groepjes als de Skinhead, White Power, Neo Nazi’s etc, maar van Banana- Ministers zoals Laffe Rita, Verrotte Zalm, Rookgordijn Donner, Schijnheil Balkenende en nu komt daar nog een anti-buitenlander/ Islam stemmen- snoepertje bij:” Pastors de Kleine Mussert”.

De anti-buitenlander- stront karavaan trekt voort dwars door het private domein op naar een nieuw Oost -Front in Groot Nederland.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.