Uncategorized

De bezem er door!

Foto01102006cIk heb de pest gekregen aan al die schijnheilige hufters, regenten en angsthazen. Heel het land stinkt. Ik heb m’n weblog eens flink opgeruimd. Die 200 stukken er af. Komt later wel eens gepimpt terug. De najaarsschoonmaak. Had zo de tyfushekel aan al die eikels in de media. Of die lamlullen die de dienst denken uit te maken. Zat me zelf in de weg. Ik ga dat nu eens anders aanpakken. Een beetje in de stijl van mijn literaire held Céline. Ja, ik ben een belezen schoffie. En ik ga nu met ondersteuning van die gasten van Witheet m’n hele archief opengooien. Brouw er een begrijpelijk maar bovenal waar verhaal van voor jou. Maak de borst maar nat in Den Haag, Wassenaar, ’t Gooi en in Amsterdam-Zuid. Elke dag brengt de brave burger wel list en bedrog. Met keiharde feiten en achtergronden ga ik er tegenin. Niks geen opzetjes met voorlichters en gevestigde belangen. Ongezouten de waarheid over onze roofstaat en zijn regenten krijgen jullie. De waarheid en niets anders dan de waarheid. Ik ben een jongen van de straat. Jullie magistraten zal ik eens een vuile bef bezorgen. Straatvechten dat hebben jullie op de hockeyclub nooit geleerd. Knokken met woorden en keiharde feiten. De universiteit van de straat, veel beter dan Leiden of Nyenrode. Drie Ahold-schoften met hun ‘hot potato’ in hun keel met hun gejatte miljoenen maken ze niks. Miljoenen die ze niet eens nodig hadden om te overleven in hun jacuzzi-wereld. Weet je wie ze opsluiten? Een klein Chinees jongetje Hui van 8 jaar die niks maar dan ook niks verkeerd heeft gedaan. Zo lang zo’n jongetje wel in de lik moet zitten en de hoge heren niet zal mijn web-log er zijn. Dat wordt mijn queeste tegen het onrecht en de leugen. Wie mij wil helpen begint nu tips en informatie aan me door te geven. Maar angsthazen pas op. Zonder problemen gaan documenten, geluidsdragers en beeldmateriaal online. je kan me bereiken op steven@witheet.com of de mailfunctie gebruiken hier links op de weblog. Durf je het aan? Je kan me bellen en wie weet spreken op 0840033199. Fasten your seatbelts en als je niet genaaid wil worden hou dan deze log in de gaten.

Categorieën:Uncategorized

3 antwoorden »

 1. Beste Steven ,
  Peter de Vries moet het flink ontgelden en daar zul je wel redenen genoeg voor hebben Mijn vriend is het ook niet maar je noemde hem een lafaard bij de confrontatie vandaag.
  Ik herinner me nog goed dat jij de ”bruine rat ” werd genoemd en dat je iedereen verlinkt hebt. Ook niet echt een tien met een griffel.
  Waarom dan zo`n ophef over Peter maken vraag ik me af ?
  Ben benieuwd naar je reactie.
  Groet Rene.

  Like

 2. Ziet er gelikt uit deze layout. Op z’n Witheetst zullen we maar zeggen. Ben benieuwd wat voor beerputten er open gaan.
  Sucses ermee, Steve!

  Like

 3. Beste Steve,nieuwe ronde nieuwe kansen…de beuk er in!!! Komen er nieuwe onthullingen over Pc.Hooftstraat Chanel tasjes kakkelollen,regerings luizen en ander tuig aan het licht? vooral het beeld/geluid materiaal maakt mij nieuwsgierig,ik kijk er naar uit wat er komen gaat.
  vriendelijke groet,Michael

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.