Uncategorized

Hol-anders bekennen.

Foto05102006In 20 jaar is in de ‘killing fields’ van Fred Teevens Amsterdam nagenoeg bijna geen liquidatie opgelost. De enige uitzondering daarop waren de moorden op ‘Lange Frans’ en Tonny Hijseledoorn. Maar dat onderzoek werd dan ook gedaan door de politie van Utrecht en niet door Amsterdam. En die liquidaties waren uitgevoerd door een Hol-ander. Ex-rechercheur ook nog. Martin Hoogland heette hij. Het duurde dat ook niet lang of heel Amsterdam-noir wist dat Martin Hoogland deze moorden had gepleegd. Martin zorgde daar namelijk zelf voor door zijn ‘heldendaad’ aan een ieder te vertellen die het maar wilde horen. RIP Martin Hoogland uiteraard. Later op zijn fiets neergemaaid. Proefverlof. Kan het Hol-anders?

meer lezen?

Categorieën:Uncategorized

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.