Uncategorized

Prietpraat over een uitgebeend kadaver.

Johnx"De secretaresse van Brink weet niet wat wijsheid is. Wel verbaast ze zich erover dat Endstra de misdaadjournalist John van den Heuvel zo vriendelijk te woord staat. Die heeft in 2002 in De Telegraaf toch dat interview gepubliceerd? Dat stuk waarin de Amsterdamse topcrimineel John Mieremet uit de school klapt en heeft gezegd dat Endstra ‘de bankier van de onderwereld’ is? Was dat niet het begin van het einde voor de vastgoedman? Maar Endstra toont zich vergevensgezind. ‘Van den Heuvel is er zelf bijna een keertje aangegaan. Daarom rijdt hij nu in een gepantserde auto en mag hij een wapen dragen van de politie.’ "

meer lezen?

Categorieën:Uncategorized

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.