Uncategorized

Een welbedacht arrest voor de Erasmus-maffia (zo u wilt elite).

ErasmusHet prototype van een ‘platte ambtenaar’ die hand- en spandiensten verricht voor de Erasmusmaffia vrijgesproken door de rechter. De persvoorlichter van de rechtbank heeft nog de euvele moed te beweren: "Deze zaak heeft wel raakvlakken met, maar behoort niet tot de groep zaken die wel bekend staat als ‘de bouwfraude-zaak’". Het stond vast dat deze platte ambtenaar zich heftig heeft laten verwennen met golfreisjes naar het buitenland door o.a. bouwbedrijf Koop Tjuchem. Maar volgens de rechter is het niet bewezen dat deze platte witte boorden crimineel wel eens met een stijve heipaal in de Yab Yum onder het management van de Hells Angels van Big Willem in de rondte was geweest.

meer lezen?

Categorieën:Uncategorized

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.