Uncategorized

1ste e-mail aan Hendrik Jan Korterink.

Amsterdam, 3 september 2006

Geachte heer Hendrik Jan Korterink,

Hendrik Jan KorterinkNaar aanleiding van het plaatsen van een ‘reactie’ d.d. 2 zondag september Diana & Bas van de heer Bas van Hout met de inleiding: “ De feiten volgens Bas van Hout. Gisteren(1eptember 2007) kreeg ik van misdaajournalist Bas van Hout deze e-mail:”Hoi Hendrik Jan,” heeft u een ongemeende rechtens vastgestelde stalker en dief (auteurswet) tegen mij en de mijne bewust de gelegenheid gegeven zich weer te buiten te gaan aan zijn bekende liederlijke absurde beledigingen en onwaarheden sinds 1994. Kennelijk heeft de Bas van Hout middels uw web-log nu zelf gemeend mij indirect te bedreigen met de heer Jotsic. Ik verbaas mij zeer dat u deze reactie heeft geplaatst, waarmee u m.i. medeplichtig bent aan deze orgie van lasterlijke en liederlijke valse beschuldigingen en halve bedreigingen aan mijn adres van een stalker. Temeer veel van deze beschuldigingen al door de Rechter en bijv. Bart Middelburg naar het Rijk der ziek geesten fabel is verwezen. Ik wijs u daarom op mijn aangifte d.d. 27 augustus 2007 ter zake tegen de heer Van Hout en zijn loopjongen de heer J. Bosse en volsta met die aangifte m.b.t. motivering en waarheid gehalte van hetgeen de heer Van Hout beweert in deze. Ik wijs u er op dat ik het plaatsen van een dergelijke ‘reactie’ door u van een stalker zwaarder aanreken dan de stalker Bas van Hout. Immers een stalker handelt dwangmatig vanuit een bepaalde geestestoestand en weet niet beter. Een en ander wringt des te meer, aangezien ik o.a. nimmer een verklaring heb afgelegd tegen de heer Jotcis en u daar ook volledig van op de hoogte bent. De overige onwaarheden en beledigingen zal ik bij de politie nader omschrijven , want dat zij anders te veel worden voor deze klacht. Ik verzoek u en zo nodig sommeer ik u deze openbaarmaking te verwijderen. Ik ga er vanuit dat u mijn reactie in het kader van hoor en wederhoor en/of rectificatie onverkort plaats op uw web-log

Alle rechten voorbehouden.

Hoogachtend

S. Brown

cc Web-log afdeling klachten
cc. Witheet
Cc crimesite

2 antwoorden »

  1. Nou, ik ben weer eens gespaard gebleven.
    Ik had net het plan opgevat om een boek van deze auteur te bestellen. Na het lezen van zijn geplaatste reactie aan HJK werd ik ontmoedigd door het aantal taal- en stijlfouten, en dat in een schrijven van slechts driehonderdnegenendertig woorden.
    Ik houd ervan om gevaarlijk te leven, maar ik heb nog net geen hekel aan mijn geld. Ongelooflijk.
    Marjan Vriend

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.