Uncategorized

De Spiegel van Jan Hendrik Korterink.

Hendrik_jan_4Ik heb afgelopen week Hendrik Jan een spiegel voor gehouden van zijn extreme laag bij de grondse laffe gedrag tegen mij. Het beeld wat hij in die spiegel heeft gezien van zich zelf moet afschuwelijk voor hem geweest zijn: ‘Mort à crédit’ (1936).

Ben ik dat?

Ruïneer ik alsof het niks is iemands leven? Beschuldig ik mede iemand klasseloos van de meest grove misdaden van moord en heroïne handel alsof het een niemendalletje is?

meer lezen?

Categorieën:Uncategorized

2 antwoorden »

  1. Maar hij had toch alleen een mail van Bas van Hout op zijn site gezet? Hij heeft persoonlijk toch niks over jou gezegd of heb ik wat gemist?
    Verder wilde ik nog even zeggen dat ik drugsbaron in spijkerbroek aan het lezen ben (ik loop een beetje achter), echt een goed boek! Als ik deze uit heb ga ik gelijk killing fields Amsterdam kopen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.