Media -Maffia

‘Uitleg’ van Hendrik Jan Korterink

Hendrik Jan KorterinkVan: Hendrik Jan Korterink (hj.korterink@chello.nl)
Verzonden: zaterdag 8 september 2007 9:55:29
Aan: Jeste Lesto (jestelesto@hotmail.com)
CC: receptie@witheet.com

Ik heb het stuk van Bas en van Brown inmiddels verwijderd, ik heb helemaal geen zin in dit gedoe allemaal (en geen tijd voor). Uitleg op site.

Hendrik Jan

Geplaatst op zijn site.

Afgelopen zondag heb ik een e-mail geplaatst van Bas van Hout, over Steve Brown.
Had ik beter niet kunnen doen, er is weer een ongelooflijk gezeik over ontstaan. Dat Brown dreigt met een proces interesseert me niet zo, maar ik ben inmiddels tot de conclusie gekomen dat ik helemaal geen zin heb in dit gedoe, ik ben er erg voor dat de heren hun ruzie ergens anders uitvechten, niet via mij. Ik moet zeggen dat ik mij er ook een beetje op verkeken heb. Ik dacht dat het allemaal oude koek was, die ik al tien keer had gelezen. Schijnt toch niet zo te zijn. Wie geïnteresseerd is in de discussie tussen de heren kan ongetwijfeld elders op het grote net terecht, niet bij mij, ik heb zowel het stuk van Bas als de uitvoerige reactie van Brown verwijderd.

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.