Uncategorized

Steve Brown sleept H.J. Korterink en uitgeverij Nieuw Amsterdam voor de rechter.

‘Wunderdwerg’ en ‘Godmother’(als zij mee mag van de ‘Wunderdewerg’) dagje uit bij de Rechtbank op ‘uitnodiging’ van Steve Brown.

Pers bericht ANP heden.
Ex Drugsbaron Steve Brown, auteur van o.a. Killing Fields Amsterdam en Gangsta’s Paradise sleept misdaadjournalist Hendrik Jan Korterink en uitgeverij Nieuw Amsterdam voor de rechter wegens een gewraakte passage in de titel De Godmother in Panama.

In zijn niet aflatende charismatische strijd tegen onrechtmatige uitingen over zijn persoon en zijn werk speelt de malafide Nederlandse misdaadjournalist een grote rol, die verdient dat het geopenbaard wordt.

Van de Laar Advocatenkantoor http://www.advocaten-eindhoven.nl heeft tot woensdag 11 juni 2008 10 uur gedaagde partijen de tijd gegeven op adequate wijze te reageren. En gaat een kort geding aanspannen.

Voor meer informatie Mr. P. van de Laar: tel.nr. 040 2449942
Voor een reactie van Steve Brown kunt u contact met hem opnemen via onderstaande.
PR Uitgeverij Elmar: pr@elmar.nl

Categorieën:Uncategorized

7 antwoorden »

 1. Hendrik Jan Korterink is een onbetrouwbare journalist.
  Zelfs geruchten worden in zijn boeken vermeld, met als gevolg dat onschuldige personen vervolgens stuk worden geschreven of erger: last krijgen door wraakzuchtige lieden die de geruchten geloven. Treurige man vind ik Korterink en hij is ook nog eens gevaarlijk bezig.

  Like

 2. Die H.J Korterink is een groot zielig dom achterbaks mannetje. Op z’n website doet hij zich voor als ene ”Klopjacht” die het opneemt tegen Nederlanders met Waarheidwoordjes over Marokkanen. Dat ie nou z’n eigen volk zit te beledigen, is heeeel vreemd…. zal hij misschien vriendjes zijn met Mokers? of heeft ie een Marokkaanse minnares (hahah!) wat een triestfiguur is dat zeg, bah!

  Like

 3. Broer Steve,al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt hem wel,of zoals op straat zeiden Volg leugenaar tot zijn voordeur..Hoe kan je nou een misdaadjournalist serieues nemen die Fam.Remmers op nr1 zetten van crime-ladder(Goede gasten niet daarvan maar geen kapitaal krachtige groep met een stabiel structuur).ik kende jesse als een goede jongen een echte gentleman maar goed dat terzijde.. De onbegrijpelijke vijandige haatzaaiende houding jegens onze gapppies”waar o.a de enige, ervaren in het veld, misdaadjournalist, onze Steve” in zuid.Vanuit een stoffig bureautje geregiseerd door de heer Korterink alias vuile kakkerlak dit kan de wet en niet accepteren.Anders regelen de OUTLAWZ wel voor een vonnis.Snappie

  Like

 4. Beste pikketaunus,
  Ik kan je verzekeren dat je je vergist, kijk hier maar naar:
  To: jestelesto@hotmail.com
  From: HdeLeeuw@nieuwamsterdam.nl
  Subject: bevestiging
  Date: Wed, 4 Jun 2008 13:32:12 +0200
  Geachte heer Brown,
  Zoals vanochtend besproken kan ik hierbij bevestigen dat Uitgeverij Nieuw Amsterdam in de herdruk van het boek ‘De godmother in Panama’ van Thea Moear., de door u genoemde uitspraak op blz. 200 zal nuanceren.
  Voorts is besproken dat partijen hier verder geen ruchtbaarheid aan zullen geven.
  Met vriendelijke groet,
  Hendrik
  Nieuw Amsterdam
  Jan Luijkenstraat 16
  1071 CN Amsterdam
  M 06-46175600
  T 020-5706111
  F 020-5706199
  http://www.nieuwamsterdam.nl

  Like

 5. Hai Steve,
  Ik geef je weinig kans dat je dit ooit gaat winnen. Jou uitlatingen jegens anderen op deze site zijn zoveel erger dan wat zij mogelijk gesteld hebben in het boek.
  Ken je het spreekwoord “Wie de bal kaatst kan hem terugverwachten”?
  Daar nog bij, dit berichtje is niet opgemaakt door een onafhankelijk journalist v.h. ANP, eerder door iemand van je uitgeverij.
  Maar we zullen zien, ik ben benieuwd.
  Groet ouwe pik

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.