Uncategorized

P.R. de Vries Pr-man van de vrouwenhandel van Cor van Hout.

UPDATE: ‘Antwoord’ van Peter R. de Vries.

Nou gisteren is de dwaas ‘Junkie Joran’ weer als het grote kwaad der Nederlanden afgeschildert. De uitzending zelf heb ik niet gezien. Maar alle voorvertoningen die ik heb gezien laten mij geen persoon zien die professioneel bezig is met vrouwenhandel, laat staan een lid van de vrouwenhandel maffia. De zg deskundige hebben liggen rollen bollen voor de deur van Peter R. de Vries om hun zegje te mogen doen voor de TV. Nou iedereen Happy. Iedereen weer gratis reclame voor hun merknaam. De massa hysterie van trial by media is weer begonnen.

Nu wil het dat Cor van Hout sinds 1996 in de vrouwenhandel zit/zat.

“Toch nam de bouwvakker in 1996 een radicale beslissing. G. verkocht in de zomer de hele vastgoedportefeuille met prostitutiepanden die hij in de vier jaar daarvoor had opgebouwd. Zijn bezit op de Amsterdamse Wallen kwam in handen van pornobaas Charles Geerts en van een bedrijf dat volgens justitie in handen was van Willem Holleeder. Zijn belangen op de Achterdam, een steeg met prostitutiepanden in Alkmaar, zou G. aan Cor van Hout hebben verkocht”

Hedenochtend stelde de advocaat Gerda van Dijk van Nederland inzake vrouwenhandel dat in deze 63 panden te Alkmaar minstens de helft het slachtoffer is van vrouwenhandel. Bovendien stelt zij (zij had wel de uitzending gezien) dat wat Joran betrof in geen enkel opzicht was gebleken hier van doen te hebben met professionele vrouwenhandel van de georganiseerde misdaad. Dat is dus wel volgens deze deskundige het geval bij Cor van Hout. 

Dat zijn er dus minstens dertig vrouwen P.R. de Vries, waarvan jij zonder meer op de hoogte moet zijn geweest, gezien het feit dat jij zelf uit en te na pocht een bloedgabber te zijn geweest van Cor van Hout de afgelopen kwart eeuw. Het gaat hier bij Cor van Hout niet om een poging tot vrouwenhandel van een eenzame verdwaasde labiele jongen, die al dan niet door uitlokking een vrouwtje wil verhandelen, maar om keiharde vrouwenhandel van Cor van Hout en de zijne sinds 1996. Dat is dus al meer dan tien jaar aan de gang en daar heeft Peter R. de Vries zg. al die jaren niets van gemerkt. Mogelijk is P.R. de Vries in deze zelfs strafbaar, omdat er een aangifte plicht bestaat indien men kennis heeft van het misdrijf verkrachting. En het is bekend dat de georganiseerde misdaad het middel verkrachting menigmaal inzet om de vrouwen onder de duim te houden.

Wanneer hebben wij dat meer gehoord over P.R.de Vries dat hij opzettelijk zweeg. Dat was toen Klaas Bruisma de scepter zwaaide over de Amsterdamse onderwereld. Het Hof oordeelde toen dat De Vries opzettelijk niet had bericht over Klaas Bruinsma en zijn misdaadgroep. Opzettelijk stil zitten noemde het Hof dat kon worden uitgelegd dat een journalist daarmee een misdaadgroep een dienst heeft bewezen. En door opzettelijk te zwijgen over deze vrouwenhandel Van Cor van Hout, al meer dan een decennia heeft P.R. de Vries Cor van Hout dus een dienst bewezen. Het is schrijnend voor de vrouwen die door het stilzitten van P.R. de Vries daar al meer dan een decennia het slachtoffer zijn in de panden Van Cor van Hout. Maar dat is het prijskaartje voor P.R. de Vries om P.R. man te zijn van Cor van Hout en de zijne.

En de Nederlandse pers loopt als een stel ratten achter P.R. de Vries aan alsof hij de Rattenvanger van Hamelen is.

Zie voor meer feiten inzake opzettelijk stilzitten P.R. de Vries en zijn Pr. banden met de Maffia: "Steve Brown in Gangsta’s Paradise".

Categorieën:Uncategorized

21 antwoorden »

 1. het erge van figuren als Peter R de Vries is dat ze nog een lintje of iets dergelijks krijgen van de politie.Daarmee denkt zo een figuur helemaal dattie God is.Nee deze maatschappij is goed ziek als televisieproleten als een de Vries opgehemeld wordt.

  Like

 2. Peter hamert er bij Joran zo op van: “Ja maar je hebt gelogen”.
  Wat zou Peter tegen zijn vrouw en kinderen zeggen als hij de nacht weer eens bij Susan Smit doorbracht?
  “Lieverd, ik kom vannacht niet thuis want ik blijf bij Susan!”of zou hij gezegd hebben: “Schat, wacht niet op me, want we zijn met een onderzoek bezig. Het duurt waarschijnlijk wel de hele nacht”. Ik geef het je te raden.

  Like

 3. Ik denk inderdaad dat Peter het niet kan zetten dat Joran gewoon nog vrij rondloopt. Over de zaak tegen die arts die het uiteindelijk niet gedaan bleek te hebben is hij ook heel stil geworden. Ik naam althans aan dat die bedoeld wordt door Spong in dit filmpje met Peter.
  http://nl.youtube.com/watch?v=GXGZiS1GKwg
  Raar trouwens dat Peter na zijn aanvaring met Matthijs gewoon weer aanschoof bij de wereld draait door

  Like

 4. Het lijkt mij inderdaad dat iemand die een veroordeling op zijn naam heeft,nooit meer met kinderen mag omgaan,zo mag een veroordeelde voor misdaad nooit geen crimefighter worden he petertje ,want peter zei het zelf ,een pyromaan met vuur spelen doe je niet…Nee peter is iets the fel voor een pedofieljager dus toch weer boter op het hoofd,dus hij heeft volgens mij een verleden als pedo/.Want dat hebben we eerder gezien met mensen die verbeten achter de pedo;s aan gingen en toe later zelf op hun bek gingen het is ook de enige manier om legaal pedo foto;s op je computer te hebben in belang van het onderzoek…nee petertje blijf maar thuis en neem de raad van een oude man aan blijf thuis anders val je eerdaags door de mand…

  Like

 5. Steve Brown:
  …Maar alle voorvertoningen die ik heb gezien laten mij geen persoon zien die professioneel bezig is met vrouwenhandel, laat staan een lid van de vrouwenhandel maffia.
  ———————————-
  Steve, maakt dat wat uit, ergens wil die jonge een begin maken,
  nu is hij wellicht amateuristisch bezig, later doet ie dat professioneel.
  Blijkbaar kan en wil hij niet meer terug naar een normaal leven en ‘dit’ sort shit is nu zijn intentie.
  En “Intentie” hebben is al reden genoeg om Joran aan te pakken want hij maakt zich schuldig aan voorbereiding van een misdrijf.
  sorry voor mijn slecht Nederlands
  gr. Jaques

  Like

 6. Hi Robin,
  Het antwoord is simpel.
  De ene helft doet het gewoon in zijn broek voor De Vries en de andere helft doet het ook in zijn broek, maar wil De Vries niet voor zijn hoofd stoten als kijkcijfer kanon met als gevolg dat hij niet meer in hun programma wil komen.
  Die angst is overigens wel terecht, want een redacteur van SBS-nieuws werd nadat hij het ‘slippertje’ had uitgezonden nog diezelfde avond op staande voet ontslagen. Dat nieuws gaat heel snel door medialand.
  Het duidelijkste voorbeeld van angst voor kijkcijferverlies is Martinj Nieuwehuizen van de zg. linkse kritische VARA. Hij weet als voormalig hoofdredacteur van het Parool met als misdaadjournalist Bart Middelbrug als geen ander dat De Vries al sinds de jaren 1980 banden heeft met de Maffia, maar doet net of hij Malle Eppie is als De Vries weer eens bij hem aanschuift.
  De Vries is wel beschouwd de succesvolste Maffioso ( o.a Media Hitman) in Nederland n.b. onder het mom van de journalistiek
  (kan alleen in Banana- Nederland). Die ook nog een keer samen met John de Mol 99% van de reguliere media het constant in de broek laat doen.

  Like

 7. Peter draaft weer op bij diverse media. Overal op het inernet kom je dezelfde vragen tegen. De Vries en Van Hout met zijn hoerenramen enz. Toch is er op tv niet 1 die vraagt hoe dat zit.

  Like

 8. Liefhebber . wat Peter de V doet is landverraad in de 2e wereld oorlog mocht je zo’n iemand opblazen doodschieten {en geen haan die een traan liet] zielig geval is het ook een 21 jarige jongen in een thaise cel te gooien dmv verraad aan de thaise autoriteiten .Peter is altijd een judas geweest maar eindelijk weet de gemiddelde mens dat hij hand en span diensten verleend aan verschillende groepen[cor van hout,holleeder groep,delte groep]Hij heeft nooit een zaak gehad met deze groepering in zijn programma rarara hoe kan dat toch ze betalen hem grof zwart geld klokkies en coke[voor Patrick van der Eem]Steve had hem op zijn Plek terug gezet bij de MELKWEG -spannende boek uitreiking met de Bekende Slipper acktie daarna benadrukte Freek de jonge nog eens dat het een viezerik is die over lijken zijn kinderen eten geeft met zijn prijs boven zijn hoofd .Hij ging ook al niet in op de uitdaging van Steve -om een partytje te boksen Lafaard is het ook met zijn Maffiavriendjes die er niet meer zijn ,nu is het kut he Peter om ontspannen in je eigen hoofdstad rond te lopen ,Er zijn meerdere mensen die nog een appeltje met hem te schillen hebben van Maastricht tot Amsterdam zal niet in details treden laters Steve

  Like

 9. PETER R. DE VRIES BETAALDE HEINEKEN-ONTVOERDER COR VAN HOUT VELE TONNEN!
  Het geweten van Nederland, misdaadverslaggever Peter R. de Vries, heeft sinds 1986 ieder jaar een substantieel geldbedrag overgemaakt aan Heineken-ontvoerder Cor van Hout. De Vries financierde zo indirect de (criminele) plannen van Van Hout die o.a. bij zijn gewelddadige dood in 2003 63 hoerenramen in Alkmaar had. En ook anno 2008 maakt De Vries nog ieder geld over aan de kinderen van de geliquideerde Van Hout, de Heineken-ontvoerder die De Vries altijd zijn vriend noemde…!
  Gisteren, zondag 9 november, was het precies vijfentwintig jaar geleden dat Freddy Heineken en zijn chauffeur ..
  › kun je het volgen ik niet meer maar ook weer wel maar dat weet ji beter als ik

  Like

 10. Heel misschien zou er iemand die goed in schrijven is (iknietdus) de ambassade van thailand in Denhaag een email moeten sturen die de waarheid over peter devries onhuld thaihag@euronet.nl
  Want ik ben bang dat joran van der sloot door peter de vries in een lastig parket gebracht word.En daar ik liever peter de vries in een lastig parket zie dan een ander.Het is tenslotten een sprookjes figuur die sprookjes vertelt op de televisie.
  En dat verkoopt als zijnde de waarheid en als die thai dat gelooft heeft peter een slag gewonnen…Dus mensen in de pen en vertel die thai de waarheid achter peter de vries

  Like

 11. Begin december zal ik op mijn website (www.michelkraay.nl) aan de hand van onderzoeksopdrachten de werkwijze van Peter R de Vries ontmaskeren. Zijn redactiemedewerkers vroegen jaren lang indirect persoonsgegevens bij mij op uit gesloten bronnen zoals kentekengegevens, telefoongegevens, strafbladgegevens, N.A.W. gegevens (officieel en officieus)etc. De illegale informatie waarop een geheimhoudingsplicht rust werd gebruikt voor het doen van vooronderzoek en diende een opsporingsbelang dan wel aan waarheidsvinding te doen. Feitelijk behoren deze opsporingsmiddelen exclusief aan de staat toe. Waarvan acte…het word dus weldegelijk bekend! De val van de vries is aanstaande.

  Like

 12. Ach Joran kan altijd het tegendeel bewijzen hij wist van deze undercover actie en ging gewoon mee in het verhaal, niets aan het handje.
  Peter R de Vries echter kan nu zijn gezicht toch nergens meer laten zien, wat staat deze man(…. uhm) verschut voor veel mensen.
  Alleen zijn er nog teveel mensen die hem aanbidden en geloven in het goede recht van deze maatschappij, of ze zelf nog nooit iets crimineel hebben gedaan. Welkom in Nederland wijzen met het vingertje en zelf van alle walletjes mee eten.
  Vond het een schitterende uitzending ben uiteraard voor Joran en hoop dat deze hetze eindelijk eens een keer afgelopen is, laat deze jongen zijn weg zoeken in dit leven.
  En Steven je trap onder zijn kontje zeg maar gerust reet hahaha was nog niet hart genoeg. Hoop dat men hem volgende keer eens echt aan de tand voelt met waar Peter R de Vries mee bezig is.
  Maar men kent het spreekwoord zo dom als een ezel, al stoot hij zich geen twee maal aan de zelfde steen. Peter R de Vries wel dan ben je nog toch echt dommer.

  Like

 13. Ik heb peter de vries vanavond in rtl boulvard horen zeggen dat hij al 15 jaar zeer intensief achter de misdaad aan gaat en niemand ontziet en het zeker geen hetze is van zijn kant.hoe zit het dan met van Hout en zijn makkers . Waarom dan zo veel energie en geld in zo”n kleine misdaad stoppen. Je kan voor op stellen dat dat bakken met geld gekost heeft .Want laten we eerlijk zijn wat stelt die misdaad nu voor helemaal niets in verglijking met andere misdaden die steeds gepleegd worden .
  Je wenst niemand een thaise cel toe maar peter de vries wel…die hoopt dat joran er in weg rot.
  Zijn mentaliteit komt steeds meer aan het licht.Wat is zijn drijfveer wie houd hij uit het licht wie o wie.dat zou ik in het echt wel eens willen weten.Wat heeft peter de vries nu eigenlijk te verbergen.Er moet iets in zijn leven zijn behalve dat vreemd gaan van hem…Eigenlijk zou je er een beloning op moeten zetten wie o wie weet iets over peter de vries hier melden en beloning eeuwige roem…

  Like

 14. “Peter de vries als grote volksmenner ala adolf hitler.”
  Zeer terecht geconstateert lief-hebber van de realiteit. Steve (http://stevenbrown.web-log.nl/stevenbrown/2008/11/maffia-journali.html) merkte al eerder scherp op dat het nu wel erg doorzichtig in de gaten begint te lopen met deze samenwerkingsverband tussen joran en de Vies. De wereldwijde samenwerking tusen de verschillende fracties van de joods/zionistische criminele organisaties, draaien op dit moment op volle TOEREN met hun vele volks-verlakkende narcistische en mensachtige media-HOEREN! (*smiley*) Hun pogingen om via brood en spelen (mainstrean-debiliseringsporno) het goyim-gepeupel als een troep bloed-geile wilde jacht honden achter de verkeerde ‘slachtoffers’ (hun ‘DADERS’ weet je wel?!) aan te laten rennen is met zijn zoveelste ‘entertainment’ HOAX nu toch echt wel heel ERG irritant en sleets aan het worden DEUHHHHH???? Met hun synthetische tereuraanslagen van 9-11 bereikten ze precies hetzelfde maar dan alleen met de arabieren als de ontmaskerde ‘daders’! Met alle respect hoor mensen, maar beginnen jullie het al een beetje te bevatten? Verwachtingsvol klopt mijn hartje overigens alvast wel bij het zien liggen van deze slecht tegen zijn verlies kunnende sayanim uit de geld uit het niets creërende moSSad gelederen. Ik vrees echter wel dat als deze Vieze, Ranzige pjotter vandaag of morgen niet in een greppel met een goed gestrikte Colombiaanse (gouden) strop-das wordt gevonden, dat wij dan als arme Hol-landers tot in den eeuwigheid met deze judeo-clown op de buis zitten opgescheept. Om nou tot aan pjotters tachtigste naar zijn conditionerende slachtoffers creërende holohoax industrie achtige showtjes te gaan zitten kijken is voor mij toch echt wel de druppel om immigratie (naar papua-N-Ginea of zo) heel ernstig en snel in overweging te gaan nemen GVD! En wat te denken van al ‘onze’ VOOR deze clown electoraal stemmende medelanders die zometeen helemaal weglopen met deze opgepimpte nieuwe ‘sterke’ man in bange dagen! Ik zie wildermans al als ballenjongen samen met pjotter onze polderende demoncratuur uit het slop halen en jullie? Wat een arrogante en zelfingenomen veronderstelling dat hijzelf als hoofd-conman niet allang door de mand is gevallen toch? Perfect als toekomstige besnordde rattenvangende MP toch? Met zijn ‘ontmaskering’ van al deze sjscheraars in de luwte, lijkt hij in tegenstelling tot wat Freek ons al voortreffelijk liet zien en horen een gigantische BOEF die naast elke shclemiel als vanzelf heel wat lijkt. Wat een irritante media-hoerrerij begint deze opgepimpte nsb-er zolangzamerhand wel te worden god-ko-lere… Als laatste wil ik nog een intelligente comment aangaande deze materie met jullie allen delen is dat OK?
  Bewuste comment:
  Het doel van Peter R. de Vries is om ervoor te zorgen dat de echte daders voor eeuwig en altijd buiten beeld zullen blijven: de stiefvader van Natalee Holloway en Beth Twitty. De usual suspects rechtspsychologen verlenen graag hun medewerking daaraan. Maar Joran zal nooit berecht worden, hij is onschuldig voor de ontvoering cq moord en justitie weet dat. De vader van Joran is hoogstwaarschijnlijk bedreigd met de dood door de Amerikaanse consul of FBI -deze heeft ook de hoofdcommissaris in Aruba, Gerald Dompig, met de dood bedreigd- en heeft z’n zoon goed geïnstrueerd. Nooit praten maar liegen en verdraaien. Joran weet nu blijkbaar hoe de wereld daadwerkelijk in elkaar steekt en probeert zelf wat vrouwenslaven te verhandelen. Seksslaven werden Peter R. de Vries ook beschikbaar gesteld na het winnen van de Emmy award (door de familie Holloway). Zo gaat dat in dat wereldje.Waarom zou een vader die ten tijde van het gebeuren rechter was meehelpen een lijk te laten verdwijnen terwijl Joran niet eens het meisje vermoord heeft. Want ze zou aan een aanval overleden zijn volgens het verhaal voor de verborgen camera’s van Peter. R. de Vries. Iemand die ook maar één hersencel heeft zal dan gewoon de ambulance bellen. Nu zal men kunnen zeggen dat Joran haar wél vermoord heeft. Maar dat zou tegenstrijdig zijn met het verhaal voor de verborgen camera’s van de Vries. Dus dat betekent dat hij wederom gelogen zou hebben. Wat is dat hele verhaal dan nog waard? Nul komma nul, niets. Zie: http://www.netwerk.tv/node/1198
  Enigste opmerking over deze uitzending. De Medjet is niet leeg teruggevlogen. Voor de rest wordt in die uitzending alles luid en duidelijk uitgelegd.
  BRON:
  http://airvd.wordpress.com/

  Like

 15. Helaas moet je in deze in grote lijnen gelijk geven. De show van Peter was weerzienwekkend en oersaai. Joran loopt regelrecht in de val van Peter, in samenwerking met een bleke beveiliger. Randebiel Joran die denkt dat hij Capone is en trapt hierin. Het was lachewekkend, Joran en die bleke die doorgaan als vrouwenhandelaren. Ik heb het gevoel dat Peter het niet heeft kunnen verwerken, dat Joran fluitend, blowend, snuivend samen met een lekkere hoer in Thailand zat. Terwijl hij toch het Aruba mysterie had opgelost. Stampendvoetend heeft Peter achter ze bureau gezeten om het knaapje Joran alsnog een lesje te leren.
  Is het bewijs van Rechter Peter dan zo sluitend dat die halve gare Joran een cel verdiend in Thailand?

  Like

 16. Beste Cpee,
  Wist niet dat wij een conflict hadden. Met anonimus correspondeer ik niet in deze.
  De Vries werkt te veel met Judassen, dus als je verder wil praten in deze dan eerst even je echte naam + telefoon en dan spreken we wel verder.

  Like

 17. Los van het feit dat joran stom bezig is oke dat heb je nu eenmaal met die stot apen.
  Is het feit dat peter de vries en sbs programma’s maken die nooit de mijne zullen worden.laats zag ik een film waar de hele meute opgehits door de tv achter een man aangingen met honkbalknuppels.
  Ik moest er toen om lachen,.nooit geweten dat het nog eens waarheid zou worden…Peter de vries als grote volksmenner ala adolf hitler. opgejaagd en veroordeeld door sbs6 en peter de vries .het zal je toch maar gebeuren.zo geniet je van een pilsje op een terras en zo worden er woorden in je mond gelegd en word je op gejaagd en geknuppelt.Los van het feit of het waar is of niet…joran met naam en toenaam genoemd vol met het gezicht inbeeld voor miljoenen kijkers/.opgejaagd en veroordeeld door de meute met grote leidsman peter de vries voor op sbs maar filmen want de showmost go an….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.