Media -Maffia

Een tikkende tijdbom onder politiek Den Haag.

Organigram Misdaadgroep Peter R. de Vries sinds 1980Het geheim van ‘de P.R. de Vries Tapverslagen’ en de dubieuze rol van o.a. de voormalig Officier van Justitie Fred Teeven. Een tikkende tijdbom onder politiek Den Haag, die wacht om af te gaan.

Waarom blijven de tapverslagen van justitie en AIVD (geldt trouwens ook voor de proces-verbalen van bevinding van de CID ( criminele inlichtingen dienst) met De Vries) van De Vries in gesprek(ken) met Klaas Bruinsma, Sam Klepper, John Mieremet, Cor van Hout, Willem Holleeder, Rob Zegerius alias Bert Prins, Ronnie Ostrowski e.a onderwereld figuren van de afgelopen kwart eeuw geheim?

Tapverslagen waaruit de banden van De Vries met de georganiseerde misdaad klip en klaar blijken. En waarvan de schokkende inhoud o.a. voor een groot deel bekend is aan Teeven. Teeven was immers een groot deel van de periode Officier van justitie die belast was met het vervolgen van de georganiseerde misdaad en de hiervoor genoemde personen. Teeven moet honderden uren banden hebben aangehoord met De Vries daarop. Waarom zwijgt Teeven?

Waarom verzaakt Teeven in dit verband zijn plicht als volksvertegenwoordiger? Welk belang wordt er door Teeven, een bepaald deel van justitie en de AIVD gediend om die duizenden uren tapverslagen van de afgelopen kwart eeuw gemene zaken van De Vries met bepaalde onderwereld angstvalling in de kluis te houden. Wordt De Vries gechanteerd door justitie? In dit verband is het m.i. bijvoorbeeld meer dan opmerkelijk te noemen toen er middels ‘computer fraude’ van Wim Dankbaar’ wat foto’s van De Vries in avontuurlijke standjes met kennelijk wat hoeren opgetuigd met wat al te verhitte emails te voorschijn waren gekomen onmiddelijk de Nationale Recherche een inval deed bij Dankaar . En alles in beslag nam en Dankaar twee dagen de bak in smeet. De facto is een dergelijk delict geen zaak voor de nationale recherche en zelfs voor de gewone burger niet voor de wijkagent. Ging het hier wellicht om ‘dames’ uit de stal van de vrouwenhandel van zijn bloedgabber Cor van Hout?

Of erger maakt justitie en/of politie al meer dan een kwart eeuw opzettelijk misbruik van de journalistiek door De Vries handelingen te laten verrichten zoals infiltreren o.a. bij de misdaadgroepen van Klaas Bruinsma, Cor van Hout en van de Hoogland Maffia en/of andere handelingen die de politie en/of justitie verboden bij wet zijn. ( bijv. uitlokking, manipuleren van beeld en geluid, etc.) M.a.w. volgens mij werkt De Vries al zijn hele leven voor de politie. Daarnaast werkt hij ook zijn hele leven voor bepaalde onderwereld. Meestal de rijkste en de machtigste op dat moment. Zo eet hij altijd ‘veilig’ van twee walletjes. Levert stiekem informatie aan de kit over de groepen waarvoor hij ‘werkt’ en krijgt zowel van de politie als die groepen weer info, zodat hij andere te pakken kan nemen, wat weer kassa is voor zijn Judassen programma. Een echte win win situatie voor De Vries en justitie. Ik wist bijv. al dat die huurmoordenaar annex judas Rob Zegerius, die hij heeft ingezet tegen Albert Kraus een jaren lange ‘vriend’/informant van De Vries was. De Vries ging jaren lang bij hem op bezoek in de bak.

Waarom? En voor wie? Of voor Wat?

Hetgeen hiervoor en hierna gesteld is nou niet bepaald een Staatsgeheim. Des te verwonderlijker is het feit dat de serieuze pers en de politiek daar nooit onderzoek naar heeft gedaan. Waarom zijn alleen de Endstra Tapes gelekt door justitie en /of politie?

Waarom kreeg Albert Kraus twee jaar gevangenisstraf voor wat kwaaie woorden roepen naar De Vries, die hij i.s.m. met een veroordeelde huurmoordenaar Rob Zegerius, die er n.b. prat opgaat dat hij voortdurend bezig is anderen, via list, bedrog en geweld, geld of goederen afhandig te maken voor jaren de bak in heeft geholpen.

Is Albert Kraus wellicht middels De Vries en de moordenaar Rob Zegerius onder onrechtmatige regie van de politie in de val gelokt en voor tien jaren opgeborgen? Maar goed het feit dat Albert 2 jaar voor die paar (verdraaide) zinnetjes heeft gekregen is m.i. een grof voorbeeld van hoe justitie zijn Judas/informant uitlokker De Vries en zijn moordenaar Rob Zegerius beschermd. Met dat vonnis wordt Albert wat mij betreft een slachtoffer van de De Vries Maffia.

Justitie en De Vries mogen dan wel niet schieten op mensen, maar ze schakelen zo met de wet in de hand mensen uit. Allemaal vragen waar de NVJ en de leden van de commissie justitie en de serieuze pers onderzoek eens grondig naar zouden moeten doen, temeer een van de hoofdverdachte in dit Nacht und Nebel De Vries verhaal Teeven rustig in hun midden zit.

De geheime ‘De Vries tapverslagen’ zijn een tikkende tijdbom onder de integriteit van de (misdaad) journalistiek en de democratie en justitie.

In hoeverre was de regering op de hoogte gebracht van de inhoud van deze ‘De Vries tapverslagen’ toen De Vries de politiek inging? En welke rol heeft de regering gespeeld in de onverklaarbare plotselinge opgaven van De Vries van zijn politiek ambities? (Noot1)

In het licht van het voorgaande staan m.i. behoorlijk wat carrières van (hoge) justitie, politici en politie medewerkers op het spel en niet in de minste die van De Vries zelf als die tikkende tijdbom openbaar wordt.

KRO Magazine: “Fred Teeven had als officier van justitie regelmatig te maken met Peter R. de Vries. Hij is nu lid van de Tweede Kamer voor de VVD, en ook in die functie een trouwe kijker. ‘Ja, ik kijk altijd, al jaren. Ik steek er altijd wel wat van op. Die herhalingen in zijn programma, daar word ik wel helemaal gek van. Als ik drie keer hetzelfde heb gezien, dan neem ik even afscheid “

Uitgeverij Papieren Tijger: “Banken beroven mensen” vanaf nu te bestellen online en vanaf december 2008 te koop in alle spannende boekenwinkels! Lees over De Vries en zijn banden met de georganiseerde misdaad en de vrouwenhandel en justitie/politie.

Noot1.
“Steve Brown in Gangsta’s Paradise”, hoofdstuk: P. R. de Vries en de media-rip. Fred Teeven waarschuwt De Vries niet verder te gaan in de politiek op straffe van dat dan zijn doopceel van de AIVD en CID zal worden geopenbaard.
Opmerkelijk: zowel Teeven als De Vries hebben nimmer het hiervoor gesteld betwist.

Noot2
Ik heb vernomen dat de vrouw/levenspartner van de voor moord(en) veroordeelde Rob Zegerius een lid is/was van de redactie van Actueel. En dat Rob Zegerius een parttime medewerker is van de redactie van De Vries. ( altijd handig een veroordeelde moordenaar met Judas eigenschappen als list, bedrog en geweld, in de redactie van De Vries met een vrouwtje bij Actueel

Noot3
Boek Rob Zegerius onder de pseudoniem Bert Prins: “Mijn leven als beroepscrimineel, `een biografie van achter de tralies’. De auteur tooit zich met de nom de plume Bert Prins. Hij schrijft wat onbeholpen, maar roept wel een persoonlijk en daardoor authentiek beeld van de boeverij op. Het intrigerende schuilt er vooral in hoe hij voortdurend bezig is anderen, via list, bedrog en geweld, geld of goederen afhandig te maken. Illustratief is de episode over het financieel uitkleden van iemand die xtc wil laten produceren. Een voorval dat, als zovele in dit boek, tekenend is voor de meedogenloze cultuur van `het milieu’.

Opmerking: deze posting is naar alle leden van de Commissie justitie van de Tweede Kamer gestuurd

15 antwoorden »

 1. inderdaad zit die rob nu vast voor een oude afpersing zaak,eerst zat hij in grave daar papte hij met een medegedetineerde aan deze vertelde hem over een handgarnaat die hij thuis zou hebben liggen rob op zijn beurt vertelde dit tegen de cie de man kreeg daarop een inval en rob kreeg zijn straf onderbreking ,dit soort dingen is rob zijn leven verraden,oplichten,fantaseren,beroven,nu hij bij zijn joodse vrouw zit denkt hij het goed voor elkaar te hebben met zijn huisje aan de bovenkerkerweg in amstelveen maar ik verzeker je dat deze man heeft nog een lange weg te gaan
  en zijn toekomst ziet er iets minder rooskleurig uit dan hij zelf denkt,en daar komt hij binnen enkele weken wel achter,deze man is de grootste viezerik die ooit in nederland heeft vast gezeten ik hoop dat ze hem in de baijes eens goed aanpakken en adviseer echt iedereen om geen contakt met deze super onbetrouwbare man in de baijes te hebben hij is echt heel en heel slecht en door en door verrot,bovendien is hij ook nog een nep jood hij wil jood zijn als het hem uit komt om er beter van te worden afz je vriend

  Like

 2. rob zegerius is gewoon helemaal niks heeft mij ooit probeeren te rippen maar toen hij er achter kwam wie we waaren bedankte hij voor de eer ,en heeft zelfs een boete betaalt ik voorspel dat zijn vrouw moniek hem binnen 2 jaar gaat verlaaten en uiteindelijk zit hij straks in de gevangenis zonder 1 cent op zijn rekening let op mensen dit gaat gebeuren met die verrader ,het is gewoon een schande voor de joodse gemeenschap en zijn schoonvader zal hem ook wel uitkotsen net als iedereen die hem een beetje kent

  Like

 3. ja wat hier boven staat dat klopt wel een heel eind,alleen als rob werkelijk denkt dat hij van albertje
  af is moet ik hem teleurstellen,albert heeft alles verloren en heeft niks te verliezen ,hij was al een gevaarlijke man maar is door toedoen van rob zegerius juist levensgevaarlijk geworden en terecht
  overgens ik denk dat rob de rekening gepresenteerd krijgt ,die rob is door iedereen uitgekotst en kan nergens met goed fatsoen nog komen pannekoek,lauman dathij is

  Like

 4. ja even over die rob zegerius ,wat een vals laf mannetje lafaard eerste klas ik hoop dat hij de rekening gepresenteerd krigt voor zijn aktie tegen a kraus hij heeft albert namelijk uitgelokt en niet andersom ,rob had toen net een boek geschreven en gebruikte nog even in het programa van peter r de vries om het boek te promote met ,probeerde zo ook nog een wit voetje bij fam reuvers te halen ,ondertussen ript en beflikert hij iedereen

  Like

 5. R.Zegerius zit nu in Heerhugowaard gesloten inrichting, dagelijks contact met deze man hij heeft veel praatjes over zn toenmalig ( of nog steeds) huis in Amstelveen met nato draat en hekwerk waar 70.000 V op zou staan,

  Like

 6. Beste Smit,
  Zeer waardevolle informatie. Misschien verwerk ik het wel in mijn komende boek: “Tijperk de Vries- 25 jaar Maffia- journalistiek”
  Het bevestigd overigens wel wat ik al van andere ex/ gevangene had gehoord, die ook met die P.R, de Vries zijn Bajes spion Rob Zegerius had gezeten.
  Het is een publiek geheim dat De Vries nagenoeg de hele tijd dat die Zegerius in de gevangenis heeft gezeten bij hem op bezoek ging.
  Laten we maar zeggen dat De Vries dat deed als goed willende maatschappelijk werker om o.a. Albert Kraus al dan niet voor bepaalde Maffia en –of bepaalde politie en-of justitie in de val te lokken. En wie weet hoeveel mensen die Zegerius voor de Vries erbij gelapt heeft in al die jaren……………………..
  Daarnaast is de vrouw van die Moordenaar Rob Zegerius al jaren lang een gewaardeerd redactie medewerker van De Vries. Ach, er werken zo veel gangsterliefjes op de redactie bij de Vries, Ook het voormalig neukertje van Cor van Hout mevr. Elisabeth Knoops mocht zich redactie medewerkster noemen bij De Vries, trouwens dat is ze noch steeds.
  Scheelde Cor kennelijk wat neuk geld, het neuk werk op de redactie door bepaalde onderwereld dat werd en wordt door SBS/6 betaald.
  Drugs, vreemdgaan, moordenaars en mishandeling achter de schermen bij P.R.de Vries. En allemaal op kosten van SBS en de Sufkonten van SBS/ Kijkers, zie
  http://stevenbrown.web-log.nl/stevenbrown/2008/12/de-stiekeme-wer.html

  Like

 7. Heb met Rob Zegerius in Lelystad gezeten. Daar was ie afdelingsreiniger. Ik weet nog dat er een ruzietje was op de afdeling omdat iemand hem een verrader had genoemd. Rob stuurde een Indonesisch vechterbaasje op die jongen af, echter deze had zwarte band Judo. Dus dat was gauw gepiept. De Indo vloog paar meter door de lucht heen en kwam op zijn rug op het betonnen middenstuk van de luchtplaats terecht. Meteen bewaarders erbij en die 2 werden in de Iso gegooit. Verder bleef het rustig. Rob en zijn maten hadden zich dus erg vergist in deze gozer, ene Willem. Rob zat toen omdat ie verdacht werd van moord op een Afrikaan in Oost, bij de Schellingwouderbrug. Dat was geloof ik tijdens een rippartijtje van 2 kilo bruin door Rob. Daar liep ie ook doodleuk over op te scheppen op de afdeling.

  Like

 8. Peter R de Vries behoeft alleen aan het openbaar Ministerie Arnhem verantwoording af te leggen. Spreekt daar vaak en zijn dossier loopt via Arnhem, waar ook de Nationale recherche onder vallen.

  Like

 9. hee Steve we hebben allemaal een schurft hekel aan peter r de pannelap relax ouwe doe mij nog eens een mooi verhaal over mijn geliefde pijp in plaats van die idioot, groet mno

  Like

 10. Die Rob Z zat zelf gedetineerd in Westlingen toen de undercover operatie op Kraus gaande was. P.R de Vries heeft hem daar dan ook bezocht. De (joodse)vriendin van Rob Z kwam wekelijks op bezoek.
  Overigens is Rob Z volgens eigen zeggen beroeps crimineel. feitelijk is hij een domme mongool die geen enkele succes volle zaak kan klaren – vandaar zijn vele detenties. Zijn judas gedrag komt voort uit domme lafheid en hebzucht.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.