Elitaire Misdaad

‘Four eyed gang’ berooft Nederlandse Bank.

Flip Klopper Arnold Schilder
Amsterdam-Noir-De beruchte Internationale ‘four eyed gang’ heeft wederom zijn slag geslagen. Het gewone volk blijft reddeloos achter met hun lege banken.

Afgelopen week hebben Flip Klopper en Arnold Schilder de Nederlandse Bank op de valreep samen voor globaal 1.2 miljoen euro beroofd. Zij wisten met een geniaal systeem de bewaking, het stille alarm en de plofkoffer te omzeilen. Deze twee elite-gangsters staan in kleine selecte kring bekend als de ‘four eyed gang’. Niet te verwarren met de groep van de Neus, oftewel de bijnaam van Holleeder. Deze twee elite gangsters waren in het geniep mede schuldig aan de financiële criminele crisis waardoor de halve wereld is leeg geroofd om hun onnavolgbare Hedonische levensstijl te financieren.

Door de roof praktijken van deze elite gangsters verliest het gewone volk in rap tempo hun banen. Moeten zij o.a. twee jaar langer gaan door werken tot hun 67ste voordat zij met pensioen kunnen gaan en zich tot die tijd in leven houden met kleine criminaliteit zoals winkeldiefstallen.

Justitie zal zoals gewoonlijk als het gaat om de elitegangsters geen vervolging in stellen. De Chambre Deux houdt angstvallig zijn mondje dicht. Hun Gangleader Dr. A.H.E.M. Wellink is inmiddels zwaar beledigd dat hij en zijn laaielichters zo onheus worden bejegend in de media.

Deze ‘four eyed elitegangsters’ hebben laten weten met hun geroofde buit direct te stoppen met werken roven en dus niet tot hun 67ste door te roven met de pen. Zij gaan op hun luxe lauweren rusten.

Minister Wouter Bos (Financiën) de directe Capo di capi van deze twee ‘four eyed gangsters’ heeft zich „met ongelofelijk veel tegenzin (ahum)”neergelegd bij vertrek- roof- vergoedingen van 772.000 en 591.200 euro voor directieleden Flip Klopper en Arnold Schilder van De Nederlandse (Foetsie) Bank (DNB)

En ik zag afgelopen week met lede ogen en kromme tenen een Schlemiel met veel bombarie door twee agenten in de handboeien worden afgevoerd voor een winkel diefstalletje. Het was geen junk, maar een gewone eenvoudige vrouw van middelbare leeftijd. Haar gezicht was verwrongen van intense schaamte. Ik vond het schrijnend om te zien in de wetenschap dat lieden als Wellick en zijn four eyed elitegangsters als Flip & Arnold met hun uitgestreken aartsbrutale snoeten met de wet in de hand bijwijzen van spreken hele winkel ketens wegroven zonder ooit een dag in de cel te hoeven zitten. Totale minachting stralen deze ‘Wellick–elitegangsters’ uit voor de gewone door hun leeg geroofde werkende man/vrouw en de Strafwet. En het ergste is dat zij het zich nog kunnen permitteren ook. Welkom in de Straf de Arme maatschappij in Gangsters Paradise

Opmerking: Steve Brown Donderdag 2 april te gast bij het UvT Symposium “Wereldwijde (four eyed) Corruptie een bedreiging voor de democratie en P.R. de Vries een door justitie gedoogde maffia media hitman sinds 1980”

2 antwoorden »

 1. Wat zegt Peter R de Vries hier van?
  Ik ken een kerel die al 3 keer een fiets van mij heeft gestolen. Hij steelt elke dag een fiets, want als tie op heterdaad betrapt wordt, dan belt ie met zijn advocaat, dan is tie binnen een kwartier weer op straat. Voor een inbraak moet ie 3 maanden naar het luxe hotel van zijn weldoeners. Als ik dan die kerel zelf aanpak om de mensen te beschermen, dan wordt ik gearresteerd en vastgezet door de politie. Het duurt vaak erg lang voordat de mensen begrijpen, dat de meeste misdaad door de politie maar vooral hun bazen jusitici wordt veroorzaakt. Als de politie die criminelen niet zou beschermen, dan zou niemand in Nederland de criminaliteit als vaste baan willen nemen. Lekker voordelig lynchen dat tuig. De maatscappij genezen. Nu gaan ze naar een duur hotel, 5x maal zo duur als een uitkering. Maar als je als eerlijke vent een uitkering aanvraagt, dan wordt je behandeld als een crimineel, wordt je uitkering gestolen door de ambtenaren als je ergens een foutje hebt gemaakt in de stapels van moties van wantrouwen. Zoals de waard is, vertrouwt ie zijn gasten. Ik heb een uitkering, omdat mijn ouders middenstanders waren, die kapot werden gemaakt door de overheid. Deze “overheid” is het resultaat van de Contrareformatie, maar iedereen hier is te erg gehersenspoelt met propaganda om dat te begrijpen. De 80-jarige oorlog is nooit gestopt.
  Ik heb ontdekt waarom.
  De lieden die dit organiseren, als meer dan 400 jaar, noemen het “DE WRAAK VOOR WILLEM DE ZWIJGER”.
  Steve, ik mag jou erg graag. Jij en je vrienden zeggen tenminste eerlijk dat ze boeven zijn, jullie zijn eerlijk. Maar de ergere boeven, doen net alsof ze heiligen zijn en gebruiken het wapen van propaganda op de scholen om 60% belasting te eisen van de vrienden van Willem de Zwijger. Met dat geld gaan ze dan Lockheed Martin spekken, nadat ze Pim Fortuyn hebben neergelegd. Lockheed Martin spekken met 8 Miljard aan een vliegtuig dat niet bestaat, de Joint Strike Fighter. Pim Fortuyn was tegen die oplichterij. Maar Fokker hebben ze kapot gemaakt. Voor 8 Miljard kan je ook een Nieuwe Fokker neerzetten! Niet enkel Fokker, ook DAF en RDM scheepswerven. Al onze militaire industrie is kapot gemaakt door de infiltranten in de Staten Generaal, Lockheed Martin wordt gespekt met 60% belasting. Over die aanschaf durven ze geen referendum te houden!
  Zoals ik al eerder zei in een commentaar hier: Ik geloof niet in de vertrouwenstruuk van de Democratie. Maar voordat ik zo wijs was, heb ik ook getracht in de politiek een zetel te halen, waar ik toen heb gezien hoe paaps ELKE partij is!
  De infiltranten in overheid en bedrijfsleven moeten opgespoort, ondervraagt en gelyncht. Dat is de enige oplossing. Als iemand een betere oplossing weet, prima. Maar ze lynchen ons ook, ook mijn familie.

  Like

 2. In dit geval (artikel-onder) worden de criminele top-graaiers door de ten aanzien van hun iets lager in de pikorde staande, maar eveneens criminele tollenaars van de belastingdiensten vervangen. Het enige verschil tussen de 2 is dat er tussen de belastingdiensten en hun klootjesvolk-melkkoeien slechts ‘eerlijke’ stemmachines en ‘peilingen’ van ‘onze’ (eveneens) SAYANIM statistici als Maurice de HOND moeten staan! De top-bankiers echter mogen hun geroofde kapitalen rechtstreeks aan hun schaduw machthebbers (de ruckerfeller/rotteschïld-talmudische-maffia) en met een bonus beloning van de ministeries van financien en dus onze belastingafdracht hondsbrutaal laten ‘verdampen’? Kappe nou! Hier doe ik dus echt niet meer aan mee GVD! En wegens mijn vaststaande rol in de informele economie dat dus ook WERKELIJK nooit gedaan mensen… Waar ik best wel trots op ben al zeg ik het zelf hahaha.
  Topbankiers gevangen in Zwitserland:
  Een groot aantal Zwitserse bankiers durft het land niet uit, uit vrees verhoord te worden over geheime Zwitserse bankrekeningen. Volgens de Britse zakenkrant Financial Times heeft een aantal banken uit het Alpenstaatje haar topmedewerkers zelfs verboden het land te verlaten om de gegevens van hun rekeninghouders te beschermen. De krant citeert een topbankier die zegt dat ‘vooral reizen naar Amerika, maar ook Duitsland en Frankrijk riskant zijn.’”Sinds het uitbreken van de economische crisis is er internationaal een jacht ontstaan op de geheime bankrekeningen van belastingontduikers en witwassers. Zwitserland herbergt ruim een derde van alle geheime bankrekeningen, goed voor €8,1 biljoen (8100 miljard). Begin deze week dreigde de Duitse Minister het alpenstaatje op een internationale zwarte lijst van dubieuze bankstaten te zetten. Op die lijst prijken al landen als Andorra, Monaco en Liechtenstein. Zwitserse bankiers vrezen dat het alpenstaatje op de bijeenkomst van de G-20 van rijkste landen ter wereld, volgende week in Londen, haar bankgeheim zal opgeven. Volgens de bankiers worden zij dan vogelvrij verklaard om aangehouden te worden voor internationale belastingonderzoeken.
  BRON:http://www.crimesite.nl/content/view/12119/151/
  PS: Steve, onder mijn URL gegevens staan wat geluidsbestandjes die jij wel met belangstelling of al gehoord hebt of als de wiederweerga zeker nog gaat bestuderen dunkt mij. Echter blijf altijd trouw aan jezelf want verradelijk geteisem als PR-de-Vies vallen altijd met hun eigen NEUS in de voor anderen gegraven valletjes señor…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.