Uncategorized

Peter R. de Vries krijgt opdracht van Willem Holleeder.

John_de_mol_9_2

John de Mol ontkent alle betrokkenheid met  de banden die zijn infotainment ‘misdaadjournalist’ Peter R. de Vries heeft met de Holleeder-groep.

John de Mol ontkent ook met klem dat hij Peter R. de Vries opdracht had gegeven zijn mediadiensten voor de Holleedergroep in te zetten, om het justitie onderzoek naar de Holleedergroep te ontregelen.

Patrick van Eem verklaart met zijn hand op zijn hart en zijn neusgaten dicht dat zowel John de Mol alsmede Peter R. de Vries altijd de waarheid spreken zolang de voorraad Endemol cocaine strekt.

De mannen hadden een afspraak in restaurant het Arsenaal in Naarden Vesting.

Enkele jaren geleden is er een bijeenkomst geweest met Willem Holleeder, Peter La Serpe, Jesse R en Peter R De Vries. De mannen hadden een afspraak in restaurant het Arsenaal in Naarden Vesting. Willem Holleeder eiste tijdens deze bijeenkomst dat La Serpe in het programma van Peter R. de Vries zou vertellen hoe slecht de CIE (Criminele Inlichtingen Eenheid) functioneert. La Serpe weigerde waarop Holleeder vertrok. Hierna hebben Peter R de Vries, Jesse R en La Serpe nog een tijd in eetcafé t hutje doorgepraat.Maar ook hier liet La Serpe zich niet overhalen tot een optreden in het programma van de Vries.Dit alles verklaarde La Serpe donderdag in de bunker.

Crimesite gaat nog uitgebreider in op de Maffia-service van John de Mol en P.R. de Vries aan de Holleedergroep en de kennelijk snuivende huurmoordenaar La Serpe:"Enige commotie ontstond er ook over de mail die Jessie naar Peter R. de Vries had gestuurd op een gegeven moment. De mail refereert naar een gesprek wat La Serpe en Ali in Naarden had gevoerd en waarvan de bedoeling was dat de CIE met de verborgen camera’s van Peter voor joker zou worden gezet. (Het was het verhaal waarbij Willem Holleeder, op de scooter, bij het gezelschap aansloot en waarvan De Vries later hier het e.e.a. verklaarde.) La Serpe antwoordde dat die mail een vooropgezet plan van Jessie was omdat hij wist dat die contact had met de CIE en die mail deel zou uitmaken van een duivels plan wat Jessie had gesmeed om La Serpe te compromitteren als de tijd daar was. "

547753359_4_74wbP.R. de Vries ontkent heftig tijdens de betreffende besprekingen La Serpe van Endemol cocaïne te hebben voorzien en verwijst hiervoor als alibi dat Patrick van der Eem in die periode net alle Endemol-cocaïne te hebben weg gesnuffelt.

Opmerkelijk is overigens dat De Vries – die volgens insiders toch wel een heel goed geheugen heeft met een enorme feitenkennis van zaken waar hij betrokken is geweest/geraakt – bij de rechter-commissaris vorig jaar verklaarde dat hij zich niet meer kon herinneren of Willem Holleeder bij dat gesprek aanwezig was (?).

Maar over dit merkwaardige geheugen verlies verklaart Peter R. de Vries dat er tijdens deze Maffia-bespreking met Holleeder en wat huurmoordenaartjes veel vrouwelijk schoon rond liep waardoor hij nog al werd afgeleid. En nee, Peter zelf heeft toen niet met zijn neus in de Endemol cocaïne gehangen laat een woordwoeder van SBS-6 weten.

Wat mij het meest verbijsterd in het voorgaande is dat P.R. de Vries zo moeitloos aanschuift bij Holleeder en wat huurmoordenaartjes terwijl een ieder weet dat Cor van Hout aka De Flipper bij het leven n.b. P.R. de Vries zijn beste vriend was.

Daar komt nog bij dat toen al bekend was dat de personen waar P.R. de Vries zo gezellig bij op de koffie ging,dat die personen mogelijk verantwoordelijk zijn voor de moord op zijn beste vriend Cor van Hout.

Kennelijk is bij P.R. de Vries het motto: mijn beste vriend Fliiper vermoord, de moordenaars van Flipper mijn nieuwe beste vrienden.

Ach, men moet maar denken doden vrienden leveren niks meer op in de wereld van John de Mol en zijn mediahuurmoordenaar Peter R. de Vries.

Categorieën:Uncategorized

7 antwoorden »

 1. Hey Steve.
  Op 21 Mei 2011, word iedereen opgeruimd op aarde, 6.5 miljard mensen worden dan afgeslacht. De ANNUNAKI komen terug na 3600 jaar en zullen met miljoenen tegelijk over de aarde lopen (reuzen van 18 meter en groter). pistooltjes en ander wapentuig zullen niet helpen…
  daarna komt de wraak van God! 1 juni 2011…
  en het werd tijd in deze rotte corrupte pedofiele wereld…
  de hel wacht voor 6.5 miljard mensen…

  Like

 2. Ey Steve,
  Ik had je nog een email verzonden over dit artikel, om je even in te lichten. Zo te zien heb je er iets meegedaan, dit was toch onmisbaar geweest op deze site en weer wat motivatie voor je boek 25 jaar maffiajournalistiek.
  Groeten
  Jack

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.