Media -Maffia

Steven Brown veroordeeld wegens mishandeling van Peter R. de Vries.

(door Steve Brown)

Amsterdam-Noir- Peter R. de Vries klappen geven kost 400 euro.
Vanmiddag diende de rechtszaak tussen Steve Brown & Peter R. de Vries over het rai-incident. Voor de zitting werd Brown ingelicht dat er extra beveiliging aanwezig was. Op de publieke tribune (achter kogelvrij glas) was het aardig druk. De zaak begon iets over half drie en duurde tot half 5. Brown vertelde zijn kant van het verhaal en kwam met meerdere bewijsstukken die zijn beweringen bewezen. Daarnaast werden beelden bekeken van een “getuige” (Dhr. Bartels) die Brown op de bewuste dag bedreigde met een ijzeren staaf. De spanning tussen Brown en Officier van Justitie Mevr. Mr. Wijffers was ook weer duidelijk merkbaar. Wijffers zat de hele zitting ook met een behoorlijk rood hoofd en vermeed zoveel mogelijk oogcontact. Uiteindelijk was de strafeis:….

Meer lezen op Sueme.

Hoofd De Vries maar een paar eurootjes waard.
Voor alle Peter R. de Vries haters hebben we brekend nieuws… Na decennia aan jaren de rechtstaat te hebben geholpen met vermeende ontmaskeringen van misdadigers heeft een Amsterdamse rechter zojuist dé strafmaat bepaald voor het in elkaar slaan van deze internationaal bekende misdaadjournalist. De naar eigen zeggen onbevreesde Peter R. de Vries zou, volgens het ernstige betoog van de officier van justitie mr. Wijffers, tijdens de matpartij doodsangsten hebben uitgestaan en is tot de dag van vandaag ernstig en onherstelbaar getraumatiseerd…….
Meer lezen op Zeikerdje.

2 antwoorden »

  1. Moest je werkelijk 400 euro betalen voor die paar duwtjes en die ( kostelijke) schop onder zn kont? Volgens mij had je van supersofte moccasins aan. Dat ze zich niet schamen om zich voor het karretje te laten spannen. De verhoudingen zijn toch helemaal zoek.

    Like

  2. Tsja, de amsterdamse rechters hebben zes arrestanten”verzorgers” overigens wel vrijgesproken. Dat is wel één van de meest opvallende kenmerken van de heersenden in dit land waar burgers gek worden van al hun regels, voorschriften, geboden en wetten: Hun knechten veroordelen ze zelden! Of het nou smerissen, arrestantenbewaarders, gevangenismedewerkers of andere ‘gezagsdragers’ betreft, vrijwel in elk triest geval volgt er vrijspraak. Als het niet in eerste aanleg is, dan wel in hoger beroep. In het hier genoemde geval ging het ‘slechts’ om zes van die ‘verzorgers’ die even op een arrestant zijn gaan zitten en hem hebben gesmoord in zijn cel-matras. De arrestant is dood en zij gaan vrolijk verder met leven. Op dezelfde egards en begrip hoeven jij en ik in ieder geval niet te rekenen, want als Jan met de korte achternaam voor het hekje staat, dan komt er iets onderuit de zak, want vaak zijn onze straffen volstrekt onredelijk, draconisch en hardvochtig. Dat jij er met 400 euro vanaf komt heeft meer te maken met een eventueel hoger beroep, dat er nu niet komt. Hoeveel gewone burgers zitten er onschuldig in de gevangenis, denk je? Tientallen, honderden? Zeg jij het maar! En ach, de V. is tussen die zelfvoldane en volgevreten figuren van de rechtbank en het O.M. toch wel erg op zijn plaats Ik zou zeggen: Ze verdienen elkaar.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.