Uncategorized

Crimineel Nieuw Amsterdam en hun Loverboy ’Pretty Boy Henrik Jan Korterink’.

Dat Uitgeverij Crimineel Nieuw Amsterdam in handen is van de Russische Maffia Derk Sauer is wel te merken. Voorheen zijn ze al door de Rechter betrapt op lijkenpikkerij. Zijn het volleerde sluipmoordenaars met de pen en moeten zij zich daarvoor ook verantwoorden bij de Rechter en justitie. (loopt een art 12 Sv tegen Koud Bloed en Malle Bart van Het Parrool wegens uitlokking van moord op Steve Brown) En nu zit Crimineel Nieuw Amsterdam ook in de Loverboy’s business met hun pretty boy Hendrik Jan Korterink.

http://vplayer.ilsemedia.nl/swf/im_player.swf

Kortom: Uitgeverij Crimineel Nieuw Amsterdam is een lekker klef misdaadgroepje van het gluiperigste laffe soort met als vaste advocaat conciliëre Mr. Struik-rover. (moet zich verantwoorden bij de Orde van advocaten voor o.a. heling.)

Hoe zij nu met hun zg. gereformeerde Loverboy Hendrik Jan Korterink aka de Wunderdwerg en de Nederlandse rechtens vastgestelde Maffiajournalist Peter R. de Vries het meisje Marion Mosterd ten gelde maken is meer dan schaamteloos. Het Kerkgenootschap waartoe de Loverboy ‘Pretty Boy Hendrik Jan Korterink toe behoort zou zich dood moeten schamen en Hendrik Jan Korterink net zo als die Pedo’s er uit moeten smijten.

Hendrik_jan_korterink

Bikkelhard wordt het meisje tot op het bot uitgebuit. Ironisch in het verhaal is dat nu juist de Russische Maffia en Cor van Hout één van de grote spelers is/was in de mensonterende vrouwenhandel.

En dat Maffiajournalist Peter R. de Vries hun fervente klant was van hoeren (Bronnen: o.a. Topman/vrouw Maffiagroep Klaas Bruinsma e.a. en heel Hilversum) en dat zijn grote freund Cor van Hout jaren lang zestig pees pandjes in Alkmaar runde. In die pees pandjes waren volop slachtoffers van vrouwen/mensen handel gedwongen zich te hoereren. Daar horen we Loverboy Hendrik ‘Pretty Boy Jan Korterink’ niet over. Echte Kerels die Hendrik Jan Korterink en Peter R. de Vries, die kaas hebben gegeten.

Maar bij de RAI had Peter even geen kaas gegeten. Daar liep zwalkte hij in aanwezigheid van minimaal een stuk of dertig omstanders te piepen en te kermen,terwijl ik hem met één arm in elkaar mepte als ware hij een weerloos meisje-slachtoffer van de Loverboy’s.

Maar wat maakt het allemaal uit. De SBS-en Crimineel Nieuw Amsterdam Kassa rinkelt weer eens aan alle kanten en dat is geheel in stijl van de Maffia het enige wat telt.

Categorieën:Uncategorized

2 antwoorden »

  1. Jammer dat er zo weinig mensen zijn zoals jij. Weet je waarom? Jij zegt waar het op staat, jij kijkt dwars door lafbekjes zoals Peter R. de Viezerik heen en ook weet jij precies hoe de “media” zoals onder andere SBS6 in elkaar zit. Voor degene die het nog niet weten: de campingzender SBS6 is uit op sensatie, ze doen alles om kijkers te trekken en de waarheid is niet interessant voor hun. En research? Dat doen ze wellicht wel, maar wel op hun manier zoals het hun uitkomt. Met andere woorden: de negatief getinte reacties en/of interviews die hen niet aanstaat zenden ze niet uit. Maar goed, hetgeen wat ik hier vertel is algemeen bekend bij mensen die wél hersens hebben en deze ook gebruiken. Mensen met ook maar een heel klein beetje gezond verstand kiezen dan ook voor Netwerk, Nova en/of Zembla om documentaires en interviews te zien die van hoge kwaliteit zijn.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.