corruptie

Cruyff Geript van Ajax door “ Snake in Suits”.

        ( van onze onsportieve -redactie)

Ajax nu in handen van “Snake in Suits” .

Keje Molenaar noemde vandaag het voornemen van de Raad van Commissarissen van Ajax om Louis van Gaal te benoemen tot voorzitter van de directie ‘een bijl in de rug van Johan’.

Daarmee doelde hij op Johan Cruijff, eveneens lid van de RvC maar gebrouilleerd met de overige leden. Molenaar leidde de zogenoemde verzoeningscommissie om de RvC-leden weer op één lijn te krijgen.

 ‘Ik vind het niet netjes en misschien is dat een understatement’, zei Molenaar. ‘De club staat nu in de fik, dat is een ding wat zeker is.’

Nou in gewoon Nederlands de heren , kuch Elite-gangsters in het pak hebben weer eens met de pen in de hand de boel geript.

Of men het nu eens is of niet met Cruyff, maar de wijzen waarop de heren-Snakes in het streepjes Pak Ajax  hebben geroofd is gewoon een ordinaire Snake- Rip.

Steven ten Have, voorzitter van de Raad van’ Snake- Commissarissen’ is een gewone ordinaire Rat. Zijn  strafblad als “Snake in Suits” spreekt boekdelen: http://managementscope.nl/manager/steven-ten-have

Wij zijn benieuwd of  Blind nu ook weer opgesteld gaat worden, nu Papa Danny Blind zich stiekem gevoegd heeft bij deze eerste klas gluiperts in het pak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.