John van der Heuvel

Wat bezielt John van den Heuvel ?

( van onze corrupte News the World redactie)

John van der Heuvel aka ‘Kale Johny’ beweerde onlangs dat de politie nog steeds faalt in zijn strijd tegen de georganiseerde misdaad. Welke georganiseerde misdaad?  Staat hij stijf van de coke?

Ons bereiken geheel andere geluiden. Nu het jaar ten einde loopt is een veel gehoorde gezegde in de  Volks- onderwereld: “Wees blij dat je nog niet verschut zit, vermoord bent of leeg bent”.

Steve Brown vermelde dat feit reeds jaren geleden in dit interview:
“Ex-gangster Steve Brown: “Groenink is een grotere gangster dan Holleeder”

Een bekend anekdote is die van een middelgroot Volks-Onderwereld Kopstuk, die van de dagelijkse spanning om gepakt te worden door de politie in één dag grijs werd. De Kopstukken uit de media Volks-onderwereld jaar in jaar uit de bak indraaien zijn niet meer te tellen. De Plukse wetgeving is uitgegroeid tot een ware nachtmerrie. De afluister mogelijkheden maken een normaal gesprek al lang niet meer mogelijk. Praten in aanwezigheid van je eigen  mobiele telefoon is uit den boze. Een gesprek in je eigen huis is niet meer mogelijk.

Steve Brown schreef daar reeds in 2000 het volgende over:

Is er dan geen nieuwe Nederlandse ‘Godfather’? “De Nederlandse politie wordt afgeschilderd alsof ze half debiel zijn. Nou ik ben echt geen vriend van de politie, maar laat me je zeggen dat ze de laatste tien jaar een succesvol bedrijf zijn in het aanpakken van de georganiseerde misdaad in Nederland. De een na de ander belandt in de gevangenis of wordt kaalgeplukt. Er heerst een sfeer in de onderwereld waarbij men niet durft te praten in hun eigen kamer, in hun auto, puur uit angst om te worden afgeluisterd. De schrik zit er goed in bij het kleine gedeelte dat door de media “Godfather” wordt genoemd. Maar in wezen zijn het gewoon drugscriminelen die aan import en export doen. De onderwereld verkeert in een crisis. Dat kan ik je uit eerste hand verzekeren. Het verbaast mij dat we dat niet in de media terugvinden. Holleeder wordt in de media afgeschilderd als de succesvolste Godfather. Hij heeft ‘pas’ 21 jaar gezeten. Close my case. Dat vind ik niet succesvol.”
Bron: Gangster inc.

Wat weten wij feitelijk van John van den Heuvel?
Wel wij weten dat hij sinds hij van de Amsterdamse politie verkast is naar De Telegraaf dat hij veel van zijn ‘scoops’ letterlijk van het hoofdbureau van politie door gefaxt krijgt met tekst en al. Hij hoeft alleen maar zijn naam er onder te zetten. Sommige vragen zich weleens af of ‘Kale Johny’ als uitzendkracht van de Amsterdamse politie op De Telegraaf is gedetacheerd ?

Dat hij er niet voor schroomt om als spreekbuis te dienen voor de Amsterdamse politie om bepaalde groepen en personen te criminaliseren, zoals de Hells Angels en Willem Holleeder. Over de echte grote Internationale Elite-gangsters uit de Bankwereld of de Corporate Crime zal men John van den Heuvel nooit horen.

John van den Heuvel politiescribent in de pulp-sensatie media.
Dat hij niet schroomt om in de rol van politie-scribent zelfs de meest walgelijke kwaad aardige liederlijke leugens te verspreiden bij een zo grote tragedie dat een moeder op een dag moet horen dat haar zoon door een politieman is vermoord en haar andere zoon zwaargewond is. 

Alles voor zijn alte politie-kameraden. Een man werkelijk zonder enig moraal besef of mededogen voor de medemens. Een bikkelharde media huurmoordenaar.

Waarom schrijf hij nu als een soort van laatste jaars artikel dat zijn politie-kameraden falen?

Terwijl de werkelijkheid nu juist is dat de politie in vergelijking met pak hem beet 10 jaar geleden een zeer goed geoliede angstaanjagende vervolging apparaat geworden is, waarvoor de hele Volks-onderwereld diep, diep respect heeft.

Dus wat bezielt die ‘Kale Johny’ (“valt hier nog wat te snuiven , te neuken of te liegen”)?

Wij kunnen maar tot één conclusie komen en dat is het feit dat John van den Heuvel zelfs als hij zijn politie- kamaraden beticht van falen, hij hun een lippendienst bewijst.

Het is een verkapte poging om zijn politie-kameraden een ruimere begroting en nog meer bevoegdheid te laten krijgen.  Het is weer zijn zoveelste leugen.

John van den Heuvel is een schandvlek van de journalistiek, maar goed hij is niet de enige en daar zal 2012 niks aan veranderen in de News of the World.

Noot:
Meer walgelijke liederlijke kwaad aardige leugens John van den Heuvel:

“Analyse van een artikel van John van den Heuvel een media moordenaar met de pen in dienst van bepaalde misdaadgroep en of naggende politie.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.