Bart Middelburg

Joost den Draaier, Draait Maffia-miljoenen Wit.

( van onze corrupte  justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-John & Joost: “Ik hou van Holland”.
Toen Bart Middelburg  jaren geleden in Het Parool vragen op riep hoe John de Mol toen hij  failliet ging en binnen een jaar wonderbaarlijk  herrees aan geld was gekomen brak er paniek uit bij Boss John de Mol en zijn Maffiagroep. En daarbij in het artikel ook nog wees dat er in de Volks-Onderwereld het gerucht rond ging dat ex Mr. Engelsma ( toen de vaste advocaat van Peter R. de Vries en Klaas Bruinsma) en de Klaas Bruismagroep een miljoen zwart in het failliete John de Mol Vikel hadden gestoken brak er helemaal hevige paniek uit bij de Maffia- ‘Voice of Holland.’

Wie draaide daar hun reet uit. De FIOD stond al in de start blokken.

En daar was de reddende Witwas machine: Joost den Draaier

Joost den Draaier verklaarde in de media John de Mol een half miljoen te hebben versterkt.
“in 1979 startte De Mol “John de Mol Producties“. De eerste paar jaren waren financieel weinig succesvol, het bedrijf draaide dan ook 7 jaar achter elkaar verlies. Na een bijna-faillissement hielp Willem van Kooten na een hele magere periode zonder successen en inkomsten hem door een deelname in het bedrijf van 50% en een lening twee jaar later weer op weg.“ Bron: wikipedia

Einde verhaal. Nooit is er nadien een journalist (of de FIOD) geweest die snugger of moedig genoeg was om Den Draaier de bewijzen te vragen van die transactie. Wij weten uit zeer betrouwbare bron, dichtbij Boss John en zijn Maffiagroep dat die er niet zijn en waarom niet? Om de dood eenvoudige wijzen dat het nooit is gebeurd. Joost heeft geen cent aan John verstrekt. Hij heeft  het artikel van Bart Middelburg  in Het Parool kalt gesteld en het Maffiageld wit gedraaid.

Sindsdien is John de Mol de ‘Voice of Holland’ en begrijpelijk, John :’ Ik hou van Holland’, want nergens in de Westerse wereld en helemaal niet in de USA zijn ze zo misdadig dom dat je met zo een  doorzichtig Joost den Draaier  witwas weg  zwart geld verhaaltje weg komt. Men zou bijna denken dat deze Witwas actie van uit (Pedo)- Den Haag gedekt was.

De reden dat de onderwereld er geld is stak was dat het hun wel handig leek om de media te kunnen beïnvloeden en dat gebeurt dan ook al sindsdien met hun o.a.  z.g. misdaadjournalist Politie informant Peter R. de Vries.

En de FIOD en/of Justitie, die durven of mogen nu niets meer doen, want als nu het hiervoor gesteld uitkomt zou dat het grootste wereldwijde schandaal van 2012 zijn. ‘The Voice of Holland van de Maffia?’ Wij houden van Holland!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s