Interview

Veel kijk plezier met 3 miljoen (F)ushi Wendy van Dijk

RTL Ript Corrupte Provincie  met misdaad serie.

( van onze Corrupte News Of The World redactie)

 

 Dom GRONINGEN – In de  domme corrupte Provinciale Staten van Groningen en Drenthe is ophef ontstaan over een miljoenensubsidie van het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) aan de nieuwe politieserie Moordvrouw van RTL 4.
Het SNN, een samenwerkingsverband van de drie noordelijke provincies met als doel de economische positie van Noord-Nederland te versterken, zou 3,7 miljoen euro hebben meebetaald aan de serie. Die speelt zich af in Friesland. Wendy van Dijk vertolkt de hoofdrol. Tja wie anders?

De Groningse PVV-fractievoorzitter Ton van Kesteren spreekt van ”een ordinaire reclame-uiting” en eist opheldering. Ook de PvdA en de SP hebben bezwaren

Hoe gek kan het nog worden in het Media- Pulp -land? Zo ripte RTL met een misdaadserie 3 miljoen euro Provincie Groningen en Drenthe.

Zijn ze nou echt zo dom in Groningen en Drenthe? Een misdaad serie subsidiëren met maar liefst drie miljoen euro? Hoe het ook zij RTL heeft ons in ieder geval al de perfecte misdaad laten te zien hoe 3 miljoen euro risicoloos moet worden geroofd met de Tv-pen. Deze Tv-misdaad van drie miljoen zullen wij helaas niet zien in de RTL misdaadserie. De kijkers zullen het moeten doen met de vrouw van de  Godfather van de misdaadgroep RTL. Drie miljoen jatten en dan ook nog je eigen vrouw in de hoofdrol proppen is een knap staaltje lange neus naar justitie en het Kijkers klootjes Volk.

In Groningen en Drenthe zijn ze drie miljoen lichter gemaakt en daar kwam geen Volks Boefje aan te pas en ze kunnen  nog wekelijks kijken naar die misdaadgroep-(serie) voor de buis .

Veel kijk plezier met 3miljoen (F)ushi Wendy van Dijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.