Maatschapij

Misdaadgroep Vestia perst straffeloos 10 % af per maand.

( van onze Elite gangster redactie)

‘Italiaanse Maffia loopt Stage in Nederland’

Italiaanse Maffia loopt stage in “Red Neck Hollandia”  bij o.a. misdaadgroep Vestia en de “Kleine VVD- Gangsters”. Het is niet on opgemerkt gebleven in het buitenland dat in “Red Neck Hollandia” het roven en stelen met de pen serieus geld opbrengt en dat de men totaal niet te vrezen heeft van justitie of de politie.

Wij hadden als eerste een exclusief interview met Don Riovo van de keiharde Maffia-groep Ndrangheta groep(http://en.wikipedia.org/wiki/’Ndrangheta ) , die al drie maanden stage loopt bij de misdaadgroep Vestia.

Waarom loopt u stage bij Vestia?

De Don:” zoals u weet persen wij al meer dan een eeuw mensen af, dat is keihard werken”. “ Wij moeten bijvoorbeeld mensen vermoorden , mishandelen, martellen, ontvoeren, gijzelen en ga zo maar door om 10 % afpers geld binnen te halen. “ Ook worden wij constant door de politie op de hielen gezeten en veel van mijn zeer gewaardeerde collega’s verdwijnen voor jaren in de cel”. Ons was opgevallen dat in Hollandia misdaadgroepen zoals Vestia en de “Kleine VVD-gangsters groep” zijn, die exact het zelfde als ons doen, maar nooit in de bak verdwijnen. Sterker nog die kunnen hun slachtoffers gewoon met de pen en de wet in de hand afpersen.”

Neem nou die zeer succesvolle misdaadgroep Vestia. Die wordt geleid door een stel lieden van de Neo-Liberalen PvdA ( de twee  Roof-commissarissen zijn prominent PvdA’ers) en die laten de Godfather Staal gewoon een half miljoen  euro per jaar pikken. Ze noemen dat geloof ik salaris. Dan maken ze dood leuk een paar miljard weg ( winst op de Zwitserse bank)  en zodra dat uitkwam in jullie pulp-media gaat de Godfather Staal er openlijk vandoor  met drie en een half miljoen euro. En wat doet jullie politie of justitie: Niks, nada!

 

 

De brutaliteit van jullie misdaadgroepen als Vestia kent geen grenzen. Om het gejatte geld terug te krijgen persen zij maandelijks mensen af  voor 10 % ,die bij deze misdaadgroep een huis huren en laten zij de bejaarde als klap op de vuur pijl  traplopen in vijf huurflats in de Haagse wijk Loosduinen . De hulpbehoevende bewoners, waarvan sommigen een rollator of een scootmobiel hebben, zitten al maanden zonder lift. “ Als wij dat zouden doen in Italia zaten we gelijk in de bak met zijn alle!”.

De fractie van Onafhankelijk Den Haag laat in een reactie weten het nieuws ‘schandalig’ te vinden. De partij heeft inmiddels schriftelijke vragen gesteld.

De Don: “Kijk dat is nou Hollandia , wat vragen stellen of zoals bij de Kleine VVD-Gangsters misdaadgroep een onderzoekje instellen en   de  Nederlandse kous is er af, wij zouden met zo een roof  en afpers praktijk gelijk met zijn alle voor jaren in de bak verdwijnen in Italia”. “Jullie misdaadgroepen doen het gewoon beter dan onze Maffia en dat willen wij ook leren”.

Dank u voor het interview.

Noot: Neo-Liberalen PvdA: terminale heroïne hoertjes en stelen met de wet en de pen in de hand

“En dan nu de verrassing: de benoeming en het salaris van Erik Staal heeft hij te danken aan de PvdA-baantjescarrousel. Is geregeld door Tilburgse burgemeester Noordanus, die tussen 2001 en 2004 voorzitter was van de Raad van Commissarissen van de Vestia Groep. Hij ontkent zelf hevig, maar intussen klust zijn vrouw Susan Baart dankzij Erik Staal bij als commissaris bij Vestia. Waar we haar van kennen? Deed allerlei belangwekkende functies vervullen binnen de PvdA. Cirkeltje = rond. Noordanus regelt baan Staal, Staal regelt bijbaan echtgenote.

Leg dat maar eens anders uit. PvdA’ers spelen elkaar immers vaker lucratieve baantjes toe, duwen heel socialistisch de salarissen door het ethische plafond en als de boel in elkaar klapt door wanbeleid mag de belastingbetaler de rode miljarden op gaan hoesten.

Corruptie, nepotisme, grootgraaien, dure huizen voor weinig en de samenleving met de schuld achterlaten, de regenteske socialisten van de PvdA staan er garant voor. Beste Rotterdammers en Hagenezen, fijn idee he, dat jullie belasting voor een deel in de financiëring van de prachtvilla van Erik Staal op Bonaire is gaan zitten? Het moet eerlijker! “

Bron: http://digitalehofstad.wordpress.com/2012/03/04/vestia-gate/

Eerder verschenen in de rubriek de Kleine VVD-Gangsters:

https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2011/11/18/vvd-elite-gangster-frankie-de-laaien-lichter-rooft-ongestraft-in-amsterdam-noir/

https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2011/12/22/kleine-vvd-gangsters/

https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2012/01/18/ex-amsterdamse-politie-woordvoeder-klaas-wlltink-nu-witteboorde-crimineel-woordvoerder/

https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2012/01/25/weer-een-vvd-gangstertje-betrapt/

Categorieën:Maatschapij

Getagd als:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s