Maatschapij

Bruinhemden PVV & Spijtoptant(pentito) Brinkman bij debat-gebral Zwarte partijfinanciering: politiek en justitieel vuurwerk hangt in de lucht.

Wordt Wilders binnenkort gearresteerd voor Witwas praktijken?

Gaat Brinkman in een beschermd getuigen programma op de Antillen?

Sebastiaan Timmermans −

© ANP. Ex- Bruinhemden PVV’er  Spijtoptant Hero Brinkman.

Het is vanmiddag de derde zuip termijn van een Kamer lieg maar raak debat. Normaal niets bijzonders. Iedereen lult maar wat in de ruimte en de PVV-fractie zit daarbij met een hoofd en mond. Maar vandaag wel. Het gaat namelijk over de openbaarheid van de partijfinanciering. Een wet waar vooral de  Bruinhemden PVV grote moeite mee heeft. En laat nu net het vorige week opgestapte Kamerlid  de Spijtoptant(pentito http://nl.wikipedia.org/wiki/Spijtoptant ) Hero Brinkman op dit terrein woordvoerder zijn geweest.

Brinkman aka Drinkman heeft bevestigd nu namens zijn eigen beweging bij dit  borrel en bitterballen debat te zijn. De  PVV-Bruinhemden vaardigt een nieuwe woordvoerder af. Het is nog niet bekendgemaakt wie dat is.

De PVV-Bruinhemden  hebben geen leden en is voor de Zwarte partijfinanciering voor een groot deel afhankelijk van anonieme  Internationale misdaadgroepen-geldschieters. De nieuwe wet die minister Spies van Binnenlandse Zaken wil invoeren verplicht partijen om giften boven de 4500 euro openbaar te maken. Op het niet doen hiervan komt een fikse boete te staan.

Toen Brinkman aka Drinkman nog PVV’er was verzette hij zich met hand en tand tegen deze regels. De ‘Henk en Ingrids’ zouden beschermd moeten worden tegen het maatschappelijke stigma jegens hen loog hij stelselmatig in opdracht van zijn Godfather de Miljonair en racist Wilders. Na zijn verraad aan de misdaadgroep PVV deed Brinkman als Spijtoptant wel een boekje open en vroeg bij  justitie om te worden opgenomen in een beschermd getuigen programma. Zo zouden enkele grote Amerikaanse Ultra reactionaire fascistische lobbyclubs belangrijke PVV- Zwarte financiers zijn. En dat mag van  de Spijtoptant Brinkman best bekend worden.

Het debat van straks zou heel goed in een clash tussen Brinkman en de PVV-Bruinhemden kunnen uitmonden mogelijk met de gebruikelijke PVV-kopstootjes, in elkaar brievenbussen pissen en de bekende scheld en haat zaai gekef. Oppositiepartijen zullen hier smullend op aansturen. Want niets lekkerder dan ‘LPF-achtige’ toestanden bij de PVV. Politiek en justitieel vuurwerk hangt in de lucht en lijkt het er op dat als Wilders de gedoog constructie zou opblazen hij wel eens door de Justitie Troepen van  de VVD- Demente Pis in de Broek Opstelten en “Pretty Boy Bolhaar ” gearresteerd gaat worden voor het Witwassen van crimineel geld.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s