Elitaire Misdaad

Crisis? Alleen voor de ‘ik hou van Holland’ massa.(2)

Crisis? Alleen voor de ik hou van Holland’ massa.(2)

Top Roof Hoofdman Marcel de Vries van de Misdaadgroep Vestia in watten gelegd als een Romeinse Keizer.

De huren moeten omhoog anders kunnen de peperdure hoeren niet betaald worden. Dat is pas echte Neo Liberale Vrije Marktwerking-Doe Normaal Jongen-.

Hoeren aftrekbaar?

( van onze Elite-Gangster redactie)

Marcel de VriesAmsterdam-Noir – De van miljoenenfraude verdachte financieel top Roof Hoofdman van de Misdaadgroep woningcorporatie Vestia, Marcel de Vries, was afgelopen jaren maandelijks te vinden in het jetset-uitgaansleven van Londen, net zo als de rest van dit Type Gangsters in het pak.•

Op kosten van de Witwas- en  Roof en plunder- banken die de corporatie oplichtte voor zo’n 10 miljard euro aan renteverzekeringen , genoot hij daar van de duurste hotels en restaurants, in aanwezigheid van gewillige, ingehuurde dames. Altijd maar weer die Volkse  Gangstersletjes annex Golddiggers erbij. Zijn die trouwens aftrekbaar? En wat was de rol van de WMO hier in welke kontakten heeft Inge B. en Paul h. in dit geheel.

Dit hebben diverse betrokkenen gemeld, die getuige waren van de vele uitspattingen van de vorige week gearresteerde Vestia-manager De Vries (45). „Marcel zat samen met enkele medewerkers van Deutsche Hoeren Bank en zo’n tien callgirls naast ons aan tafel in het exclusieve Japanse restaurant Nobu, in het centrum van Londen. Hij vermaakte zich uitstekend”, vertelt een eveneens aanwezige klant van Deutsche Hoeren Bank. De Dames hadden minder plezier, maar goed dat werd rijkelijk gecompenseerd met gejat geld van de huurders.

En de ik ‘hou van Holland”  massa maar de broekriem aantrekken!

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.