corruptie

Misdaadgroep Vestia voorziet meer ontslagen, maar geen arrestaties!

( van onze Elite-gangster redactie)

Groeten uit zonnig Aruba van Top-Godfather Vestia Erik Staal.
Justitie is blind  en dom ( corrupte) en daarom loopt in “Red Neck Hollandia” de Italiaanse Maffia stage en kunnen misdaadgroepen als Vesta straffeloos miljarden jatten en weg maken.

Rotterdam in de greep van de Miljarden Fraude 
De in financiële nood verkerende Misdaadgroep woningcorporatie Vestia waarschuwt het gewone eerlijke lagere personeel dat er waarschijnlijk meer banen sneuvelen dan eerder is aangegeven. In een brief aan het personeel schrijven de Godfahter’s- bestuurders maandag dat meer dan de eerder aangegeven 100 banen kunnen vervallen van het  personeel, die nooit anders heeft gedaan dan eerlijk werk. Dat komt omdat Minister Liesbeth Spies (Volkshuis uitzetting-vesting) het verbeter –Roof- plan van Misdaadgroep Vestia onvoldoende heeft genoemd en er nog meer projecten moeten worden geschrapt. De minister heeft verder geen moeite met de door Misdaadgroep Vestia gepleegde Mega Roof van miljarden. Ook horen wij de Minister niet over het feit dat de Top-Godfather Erik  Staal vrolijk door bouwt aan zijn Miljoenen Melogoma Villa te Aruba. De kosten van deze Villa is meerdere miljoenen en die miljoenen zouden met gemak het lager eerlijk werkende personeel aan de slag kunnen houden. Justitie is blind en kan de Villa van Godfather Erik Staal niet vinden (kuch).

De exacte personele gevolgen kunnen pas na 1 juli in beeld worden gebracht. De Misdaad-corporatie is wel al bezig het personeelsbestand in te krimpen door tijdelijke contracten niet te verlengen en opengevallen plekken via natuurlijk verloop niet op te vullen. ,,Maar gedwongen ontslagen vallen niet helemaal te voorkomen.” Zullen de mensen met de tijdelijke banen blij mee zijn. Zij eisen een klein villaatje op Aruba en gelijk hebben ze.

Bij de Misdaad-corporatie werken 1150 medewerkers. Gedwongen door het aantal afgenomen projecten, willen de Godfahter’s-bestuurders verder met een ontwikkelingsbedrijf. Ook gaat Misdaadgroep-Vestia, één van de grootste Misdadige woningcorporaties in Nederland, zich nog sterker richten op Zuid-Holland.

Misdaadgroep-Vestia zit in grote financiële problemen. Het heeft voor miljarden geleend, kuch verduisterd  om z.g. woningen te kunnen bouwen. Daarbij werden de risico’s afgedekt met financiële instrumenten met een speculatief karakter. De Roof en hoer er maar op los banken eisen voor miljarden aan extra garanties van de Misdaad- corporatie.

SBS-Justitie is weer eens blind.
Crisis? Alleen voor de “Ik hou van Holland massa’.
Top Roof Hoofdman Marcel van de misdaadgroep Vestia in watten gelegd als een Romeinse Keizer.

Justitie is  z.g. bezig met een onderzoek dat zich richt op mogelijke omkoping, witwassen en belastingfraude en dus loopt iedereen nog vrolijk vrij rond op een sufkont na, omdat te openlijk iedere week met tien  Volkse Callgirls op kosten van de Duitse Misdaadbank  zich over gaf aan een Romeinse ‘lunch’ waarvan zelfs de andere gasten schande spraken. Die lunchte markant per keer 10 banen weg. De meeste centjes zijn met Top-Godfather Erik Staal naar Aruba vertrokken of verbrast aan luxe hoeren en Romeinse bras partije.:  “De Voorburgse woningcorporatie Wooninvest komt in financiële problemen wanneer de rente met 1 procent daalt. Dat schrijft Den Haag Centraal. De krant baseert zich op een groot onderzoek onder 164 woningcorporaties. Uit een zogenoemde stresstest blijkt dat Wooninvest te weinig geld in kas heeft om te kunnen voldoen aan afspraken met banken. Wooninvest zou bij een rentedaling van 1 procent 40 miljoen in kas moeten. Eerder liet Wooninvest weten wel voldoende geld te hebben.”

Justitie is Blind en dom (corrupt).
Procureur-generaal Herman Bolhaar: Kleine criminaliteit mag niet lonen, Grote Criminaliteit uiteraard wel”.

Justitie is blind en dom (corrupte) als het gaat om de Elite-gangsters, die miljarden weg maken. Blinde Justitie richt zich vooral, zo niet uitsluitend onder leiding van alcoholist “Pretty Boy Bolhaar” de baas van het OM vooralsnog samen met SBS- lieden als ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’ op de kleine Volkse Kruimel criminelen, die een gevulde koek hebben gestolen

En daarom loopt in “Red Neck Hollandia” de Italiaanse Maffia stage.

Eerder verschenen in deze rubriek:
“Misdaadgroep Vestia perst straffeloos 10% af per maand.”
“Vestia misdaadgroep-debacle slaat terug op PvdA. Is dat terecht?”


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s