Uncategorized

Officiële aanklacht Coulson: Meineed.

( van onze Corrupte News Of the World redactie)

Andy Coulson, oud-adviseur van de Britse premier David Cameron en voormalig hoofdredacteur van News of the World (NotW), is officieel in staat van beschuldiging gesteld. Hij wordt verdacht van meineed tijdens een verklaring onder ede. Wanneer volgt de Maffioso Peter R. de Vries en ‘zijn’ procureur-generaal Herman Bolhaar en Harm Brouwer, President van de sector voorziening Rechter Amsterdam?

Hoe lang kan “Red Neck Hollandia” nog volhouden dat deze media-pulp corruptie alleen op een Eiland voorkomt?

Andy Coulson was in 2010 getuige in een rechtszaak rond politicus Tommy Sheridan, die in het veleden een smaadzaak tegen NotW had gewonnen, maar tijdens de behandeling daarvan in 2006 zelf óók had gelogen. Sheridan kreeg daarvoor uiteindelijk drie jaar gevangenisstraf. Coulson zou tijdens die zaak hebben verklaard dat hij niets wist van hacks bij zijn krant en dat hij de journalist niet kende die de hacks zou hebben uitgevoerd. Op dat moment was Coulson nog in dienst als adviseur van Cameron.

Meer lezen bij De Guardian 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.