Elitaire Misdaad

“Tuig in Zwarte Toga”: Advocaat Monique van Hal Scheffer opgepakt om miljoenenfraude.

(van onze corrupte justitie redactie)

Monique van Hal SchefferAmsterdam-Noir-De Haagse advocate Monique van Hal Scheffer is deze week gearresteerd wegens verdenking van betrokkenheid bij een miljoenenfraude. Dat is de zoveelste uit het Tuig in Zwarte Toga–Gilde.

“achtergrond in de praktijk, zoals woningcorporaties, Raad van State, Rechterlijke macht, NMa, NZa, de zorg, de landsadvocaat, de bancaire en universitaire wereld et cetera. Dit gegeven maakt dat deze advocaten en juristen een goede inschatting kunnen maken wat de praktijk verlangt. Nagenoeg alle advocaten en juristen van Scheffer Advocaten zijn cum laude afgestudeerd.
 “

De advocaten en juristen van Scheffer Advocaten zijn hiermee toegetreden tot het ‘Tuig in Zwarte Toga’.

Zij meldde zich afgelopen maandag zelf bij de politie in haar woonplaats Soesterberg na exlusief overleg met haar Hoog geplaatste Freunden bij justitie en de overheid en verzocht gelijk om een privé suite en een persoonlijke butler.

Het SBS-openbaar ministerie in Den Haag bevestigt de aanhouding van een Haagse juriste-gangsterin op verdenking van fraude van miljoenen voor haar exorbitant luxe levensstijl.

Volgens goed ingevoerde bronnen gaat het om de 52-jarige Van Hal Scheffer, eigenaar van het chique Haagse Witte boorden criminele-advocatenkantoor Scheffers   (gespecialiseerd in vastgoed Maffia-zaken en Corrupte Staats- bestuurszaken).

Zij verklaarde onschuldig te zijn aan fraude en alleen gedaan had wat haar geachte confrères en cliënten ook allemaal doen: Stelen met de wet in de hand.

Gelukkig heeft deze extreem goed opgeleide en betaalde dievegge/ en fraudeur  Mr.Monique van Hal Scheffer geen bijstands fraunde gepleegd van een paar hondertjes of tientjes om de huur te betalen of voor eten, want dan had de hele ‘VVD-misdaadgroep’  met hun politieke Gangster Minster Kampf  en hun Pulp-media moord en brand geschreeuwd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s