Elitaire Misdaad

Megaclaim voor ex-topman Ajax voor het foetsie maken van 14 miljoen. Marco Borsato zit thuis te huilen.

( van onze Elite-gangster redactie)

Ouderwetse Klasse justitie door de Ruling Class is wereldwijd.

Crisis? Klasse justitie? “Doe normaal Jongen”.

AMSTERDAM – NOIR-

Voormalig Ajaxdirecteur  Rik van den Boog aka ‘De miljoenen goochelaar’ hangt een persoonlijk faillissement boven het hoofd. De curator van Marco Borsato ’De Huilebalk’ van The Entertainment Group (TEG) wil veertien miljoen euro van hem zien. Ja, wie niet? Ook de kindsoldaten wiilen nog wat miljoenen zien van filmster Marco de Huilebalk.


(Kan het goedkoper)

 

De ex-topman-Ballen-fraudeur wordt voor de rechter gesleept. Van den Boog weigert op te draaien voor de miljoenenfraude schade die rest na het bankroet van het door de zanger Marco Borsato gefinancierde artiestenbureau, hoewel hij door de curator als enige aandeelhouder van TEG hiervoor aansprakelijk is gesteld. Aanleiding is de actieve bemoeienis die Van den Boog zou hebben gehad met de dagelijkse leiding van het bedrijf. Curator Jan Padberg heeft Van den Boog persoonlijk gedagvaard: „We kwamen er in de onderhandelingen niet uit, dus is een gang naar de rechter nog de enige manier.” Rick ‘De foetsie Goochelaar’  van veertien miljoen liet weten dat als deze hetze doorgaat hij zijn lidmaatschap van de ‘VVD-Misdaadgroep’ uit protest opzegt.

Over Warchild, die ook twee miljoen euro lichter was gemaakt door deze Miljoenen goochelaars met SBS- huilebalk commediant Marco in de hoofdrol horen we helaas niemand. Kan hun wat schelen.

Het faillissement van artiestenbureau The Entertainment Group (TEG) van Marco Borsato betekent hoogstwaarschijnlijk ook een financiële ramp voor de Stichting Kindsoldaat.Deze stichting, opgericht om de problematiek van oorlogskinderen onder de aandacht te brengen, heeft vorig jaar een lening van 1,6 miljoen euro aan het artiestenbureau verstrekt. Het geld is vervolgens door TEG gebruikt voor de productie van de speelfilm ‘Wit Licht’, met Marco Borsato in de hoofdrol.”


 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.