Elitaire Misdaad

Politieke Gangsterin Albayrak (COA)mag teveel betaald loon houden voor straf.

( van onze corrupte justitie redactie)

Ouderwetse Klasse justitie door de Ruling Class is wereldwijd.

Nurtun AlbayrakAMSTERDAM-NOIR-Crisis? De Mega-Graaiers-gangsters rij is eindeloos.
Of het nu gaat om de voormalige president van De Nederlandsche Bank die door niemand op zijn leugens wordt aangesproken. Al die grootverdieners in de ouderenzorg die zich schaamteloos verrijken. Die wethouder van de ChristenUnie die bakken geld mee krijgt nadat ie porno had gekeken op z’n werk. Bankiers die zich ondanks alles nog immer te goed doen aan de ene bonus na de andere, terwijl noodfonds na noodfonds door burgers gevuld moet worden.De postbode die eruit gemieterd wordt terwijl het middelmanagement steeds rijker en nuttelozer wordt. Voorbeelden te over.

 Dat zijn tegelijkertijd vaak de kosmopolieten van onze samenleving. Riant beloond en keurig voor alle onkosten vergoed is het makkelijk dromen over de Verenigde Staten van Europa, over marktwerking in de zorg, over privatisering van nutsbedrijven, over eigen verantwoordelijkheid van de zwakste schouders.Op het computerscherm zijn mensen slechts nummers en tabellen, beïnvloedbare variabelen. Zeker als je nog nooit op de werkvloer of in de ‘prachtwijk’ bent geweest.

De ontslagen directeur-gangsterin van het Centraal Orgaan uitmelken Asielzoekers (COA), Nurten Albayrak, hoeft het teveel aan salaris dat zij heeft gestolen niet terug te betalen. Terugvordering is in haar geval  z.g. niet juridisch af te dwingen. Dat kan alleen bij het gewone klootjesvolk. Dat noemt de ‘VVD-Misdaadgroep’ Vrije marktwerking, wij noemen dat Klasse Justitie.Nurten Albayrak krijgt echter geen ontslagvergoeding (VVD-woord voor afpersen met de wet in de hand) van 18 maanden salaris mee, omdat haar vertrek haarzelf verwijtbaar is. (kuch) Het ligt voor de hand dat deze gangsterin haar roof en plunder de massa-carriere gaat voortzetten bij de ‘Zorg-Misdaadgroep’ of de ‘GVB-Misdaadbende’.

Dat heeft de corrupte Mensenjager Minister Gerd Leers (Deportatie en zwarte Villa in Bulgarije) donderdag geschreven in antwoord op 65 vragen die in de Tweede Kamer Kroeg waren gesteld naar aanleiding van het onderzoek naar de handelwijze van politieke gangsterin Albayrak. Zij kwam vorig najaar in opspraak, waarna een Doofpot-commissie een onderzoek instelde. Het SBS- OM beroep zich zoals gebruikelelijk bij haar Klasse -genoten de Elite-gangsters op haar zwijgrecht.

Mevr. Albayrak liet ons weten dat zij zelfs de voorkeur geeft om haar  carriere bij de ‘Zorg-Misdaadgroep’ voor te zetten , omdat die de zelfde ‘Pooiers Bolides’ smaak heeft als haar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s