Elitaire Misdaad

Beatrix hoofd van ‘Familie Nooit Genoeg‘ niet van plan salaris-uitkering in te leveren.

“Vakantie “Kroonprins Nooit Genoeg” kost 250,000,- euro per jaar in Griekenland.(3)”

(van onze Elite-gangster redactie)

Amsterdam-Noir.’ Koningin Beatrix Nooit Genoeg’ is niet van plan te korten op haar belastingvrije ‘salaris’-uitkering en Staats- budget. Dat heeft haar Rijksvoorlichtingsdienst aan RTL Nieuws en aan Volksnieuws uit Amsterdam-Noir laten weten, in reactie op het bericht dat de Spaanse koning Juan Carlos inlevert vanwege de economische crisis en zijn Jacht partijen op Olifanten en zijn te jonge Callgirls, Olé!

Onze’ z.g. weldenkende Top-Staatrechts geleerde kan een voorbeeld nemen aan  Charlie Sheen, die schenkt een miljoen dollar aan soldaten. Wie is hier nu een (geld) Junkie?

De Staats-Leugenaars van de RVD zeggen dat de Uitkerings- vorstin geen aanleiding ziet tot extra bezuinigen op het inkomen( uitkering) en budget dat zij jaarlijks van de staat ontvangt. De RVD wijst er op dat de koningin slechts iets meer dan 100 miljoen euro per jaar kost
 en in tegenstelling tot Juan Carlos er geen betaalde Toy-Boy’s op na houdt.

Volgens de dienst volstaat het dat de ‘Koningin Nooit genoeg’ net zoals ambtenaren onderworpen is aan de nullijn. Bovendien is de situatie in Nederland niet vergelijkbaar met die in Spanje, aldus de Leugen-RVD tegen RTL Nieuws en aan Volksnieuws uit Amsterdam-Noir.

In Spanje is de crisis een stuk ernstiger.

 PVV-leider Geert Wilders pleitte er eerder voor dat de Koningin en leden van de regering 20 procent zouden moeten inleveren. Beatrix verdient/krijgt 830.000 euro belasting vrij per jaar. En ontvangt daarnaast jaarlijks 100 miljoen euro voor de ‘huishouding’. De Koningin liet ook nog weten grote moeite te hebben om de eindjes aan elkaar te knopen als één van de rijkste vrouwen ter wereld. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.