Elitaire Misdaad

‘Narco-Moord-Mexico’ vervangt alle eerlijke agenten op vliegveld, maar blijft investeren in “Red Neck Hollandia”.

“Echte Drugsbazen staan boven de Wet”.

( van onze Internationale Elite-gangster redactie)

Amsterdam-Noir. Geen Wietpas nodig op vliegveld Mexico-Stad.
 Steve Brown had ooit al zakelijke besprekingen in de jaren ‘90  met de Federales, de Burgemeester van Cancun,  De Mexicaanse  ‘John de Mol’ Mediamagnaat  Don Andreas Garcia en Guzman van Sinaloa kartel en ging bij aankomst op het vliegveld het licht gelijk op Groen, zie;  “Steve Brown in Gangsta’s Paradise” en “Zware Jongens” van Steve Brown Hoofdstuk: “De machtigste man van Cancun”

 

Volgens  de VVD-Boulevard Burgemeester ‘Onno-wietpas-Hoes’ van Maastricht is  het vliegveld Mexico-stad één van de veiligste vliegvelden ter wereld. De drugs, en de schandknapen, de agenten en hoeren zijn er van goede kwaliteit en goedkoop.

“Narco State Mexico verovert de Nederlandse Telecommarkt. En de ‘Gekke Henkies’ Van der Ploeg en Vermeend vullen hun zakken.”

Ook worden de miljarden Narco-Moord- dollars keurig netjes Wit gewassen in Nederlandse bedrijven zo als KPN, NRC, Vitesse, Talpa, Endemol, Uitgeverij Nieuw Amsterdam, etc., aldus de Boulevard Burgemeester  ‘


Onno-wietpas- Hoes’

Mexico vervangt alle eerlijke agenten op vliegveld
De federale Uber-Corrupte politie van Mexico vervangt alle 348 agenten die voor de veiligheid op het vliegveld in de hoofdstad  Narco-Mexico-Stad zorgden nadat drie agenten eind juni werden doodgeschoten door Uber- corrupte collega’s die drugs zouden smokkelen uit Peru. Het ministerie van Openbare Cocaïne en Dollars Veiligheid Witwassen heeft laten weten dat de  eerlijke corrupte-agenten naar verschillende staten zijn overgeplaatst.

‘Corrupt’ police in Mexico drug war

Een verdachte agent is opgepakt, omdat deze eerlijk was. De andere twee eerlijke agenten zijn voortvluchtig en hebben tegen tijdschrift Proceso gezegd dat ze niks met drugshandel te maken hebben. Hun word ook verweten geen wietpas te hebben. Volgens hen werden ze door hun  Uber Corrupte superieuren gedwongen om deel te nemen aan georganiseerde misdaad en altijd hun wietpas bij zich te hebben, anders wordt Boulevard Burgemeester ‘Onno-wietpas-Hoes’ boos.

Ongeveer 24 miljoen passagiers vliegen jaarlijks vanaf het vliegveld van  Narco- Moord-Mexico-Stad en hebben geen wietpas.

Noot: “War on Drugs is Chasing de Dragons”.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.