Elitaire Misdaad

Republikeinse imbeciel: ‘Vrouw wordt niet zwanger bij verkrachting, dat is inherent aan ‘Vrije Marktwerking’.

( van onze Internationale corrupte redactie)

Amsterdam-Noir- De Amerikaanse imbeciel politicus Todd Akin, namens de Republikeinse Vrije Marktwerking partij kandidaat in de staat Missouri voor een zetel in de Senaat, is ervan overtuigd dat vrouwen niet zwanger worden door een verkrachting. Dat zei hij in het tv-programma ‘The Jaco Report’.

Wat is “That whole thing”?
De 65-jarige imbeciel Todd Akin werd in het tv-programma gevraagd waarom hij voorstander is van een verbod op abortus, ook als vrouwen zwanger raken na een verkrachting. ‘Ten eerste, van wat ik heb begrepen van artsen is zwangerschap door verkrachting echt zeldzaam. Als het echt om verkrachting gaat, heeft het vrouwenlichaam manieren om dat hele ding uit te schakelen’, aldus imbeciel Akin.

Volgens Akin moet de straf van de verkrachting gaan naar de verkrachter, en niet naar het kind. ‘Laten we aannemen dat het misschien niet werkt of iets dergelijks, dan moet er absoluut een straf zijn. Maar die straf moet voor de verkrachter zijn, niet voor de baby.’

‘Verspreking’ van een imbiciel.

Imbeciel Akin, geschrokken van de commotie die zijn imbeciele uitspraken veroorzaakten, heeft intussen gezegd dat hij zichzelf tijdens het interview versprak. In een verklaring zegt hij ‘grote empathie’ te koesteren ‘tegenover de duizenden vrouwen die jaarlijks worden verkracht en mishandeld’.

Akin heeft zichzelf geregeld bestempeld als ‘het meest geestelijk gestoorde conservatieve congreslid van Missouri’. In zijn strijd om een zetel neemt hij het op tegen de Democratische senator Claire McCaskill.

Schurk-Romney
De Republikeinse presidentskandidaat Schurk-Mitt Romney en de kandidaat voor het vicepresidentschap Paul Ryan hebben afstand genomen van de uitspraken van hun Imbeciel  Akin.

‘Gouverneur Romney en congreslid Ryan zijn het niet eens met de verklaring van de heer Imbeciel Akin. Romney en Ryan zijn niet tegen abortus in gevallen van verkrachting’, aldus een verklaring als het ‘ding’ aan stond.

3 antwoorden »

  1. In feite zegt deze man dat er geen sprake kan zijn geweest van verkrachting als de vrouw in kwestie zwanger is geraakt, want dan wilde ze eigenlijk wel. Dus al die vrouwen die tijdens oorlog, of wat er tegenwoordig voor door moet gaan, worden verkracht en zwanger raken, moeten zich ook nog schuldig voelen. Kotsmisselijk word ik van dit soort denkbeelden, die vooral door fundamentalistische religieuzen worden verkonigd en worden opgevolgd door dom volk. En die vind je overal in de wereld, blijkt maar weer eens.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.