Media -Maffia

Nicaragua pakt weer ‘journalisten’ van Maffia Boss John de Mol op.

( van onze Internationale Elite-gangster redactie i.s.m. onze corrupte justitie redactie)

Amsterdam-Noir- De politie in Nicaragua heeft een groep van 18 mensen aangehouden die zich voordeden als journalisten van de Mexicaanse televisiezender Televisa die toevallig sinds 2002 ‘samenwerkt’ met onze eigenste ‘ik hou van Hollandse maffiabaas John de Mol’.

Uiteraard als deze ‘journalisten’ niet waren gepakt had Televisa niet ontkent dat zij werken bij Televisa.

Ze probeerden vanuit Honduras het land binnen te komen met tassen die gevuld bleken met miljoenen dollars en hadden verzaakt de Nicaraguaanse politie om te kopen. Vermoedelijk probeerden zij het geld voor Mexicaanse drugkartels te smokkelen. Veel verdachten zouden de Mexicaanse nationaliteit hebben. Als dekmantel werd het proces rond de moord op de Argentijnse zanger Facundo Cabral genoemd, maar Televisa liet weten dat het voor dat proces geen journalisten naar Nicaragua had gestuurd en dat het geld niet bestemd was om te investeren –Witwassen in de Nederlandse KPN.

Overigens is het niet de eerste keer dat ‘journalisten’ van Maffia Boss John de Mol met koffers geld worden gesnapt:

“Media Tycoon in de Drugs?”
Ex-Endemol-baas Joaquim Agut is onlangs op het vliegveld van de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires aangehouden met een half miljoen euro in contanten in de bagage. Dat meldt de Argentijnse douane.”

“Liep “Big John” al jaren geleden in het Brabants met ‘tassies’ te slepen. En wat blijkt het is een gewoonte die zijn gabbers er nog steeds op na houden.Dat dergelijke feiten van Johnie niet opduiken in de media wordt wetenschappelijk uitgelegd door media socioloog dr. Manuel Castell.

Dat moet toch haast drugsgeld zijn.Of op zijn minst smeergeld. Een Top gabbertje van Big John de Mol wordt ff op gepakt met een ‘tassie’ vol zwarte ruggen.”

Maar ach, maffia Boss John de Mol is onaantastbaar in het land van het SBS-OM:

“John de Mol Witwasser afpers geld Holleeder.De ontbrekende media-meneer”

Opmerking: Uiteraard hebben wij als integer en deskundig Volksnieuws uit Amsterdam-Noir commentaar gevraagd aan Talpa, John de Mol, Endemol, Bibob-wet, Vakbond van (maffia) journalisten en het Openbaar Ministerie. Allen beriepen zich op hun zwijgrecht.

1 antwoord »

 1. Heersende elite profiteert van wapen- en drugshandel
  Het Complot

  In de Verenigde Staten is de laatste jaren sprake van een toename van het aantal schietincidenten.
  Afgelopen vrijdag nog werden mensen bij het Empire State Building getroffen door politiekogels en de dag ervoor werden in Chicago kogels afgevuurd vanuit een voorbijrijdende auto.
  Volgens schrijver en politiek analist Ralph Schoenman worden schietpartijen door de elite gebruikt als machtsmiddel. Ze worden gefinancierd met de drugshandel.
  Biljoenen dollars aan Colombiaans en Mexicaans drugsgeld worden witgewassen door de grote Amerikaanse banken, aldus Schoenman. Volgens de Huffington Post verdienen de banken zelf meer dan een biljoen dollar aan de drugshandel. Bankreuzen zoals Wachovia, opgekocht door Wells Fargo, verdienen grof geld aan drugs. Dat geld wordt vervolgens door de banken geïnvesteerd in dubieuze activiteiten. En als het misgaat worden ze gewoon uitgekocht met nog eens biljoenen aan belastinggeld

  Opstand
  Om een einde te maken aan het geweld zal de heersende elite moeten wijken, legt Schoenman uit, want daar zit nu juist het probleem. Zij houdt het systeem van profiteurs, uitzichtloosheid en geweld in stand.
  Mensen worden bewapend, zo gaat hij verder, om de opstand te onderdrukken. Die opstand is onvermijdelijk en daar is de elite bang voor. De banken en corporaties teren vooral op de schietpartijen die worden gefinancierd met de drugshandel.
  Meer van hetzelfde
  De twee politieke partijen in de Verenigde Staten worden gefinancierd met hetzelfde geld. Minister van Justitie Eric Holder was bijvoorbeeld de advocaat van de banken die de drugskartels in Colombia financieren.
  De schietpartijen zijn dus niet het resultaat van armoede, maar van uitbuiting en drugshandel, waar de banken weer van profiteren. Dezelfde banken die de campagnekas van zowel de Democraten als de Republikeinen spekken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.