Elitaire Misdaad

VVD-ABN-Adviseur rooft familiefortuin met de pen.

( van onze Elite-gangster redactie i.s.m. onze corrupte justitie redactie)

Liegen en Lachen en stelen – Ik ben  de VVD-er Gerrit Zalm.

Amsterdam–Noir- ABN Amro misdaadbank is z.g. ernstig in verlegenheid gebracht. Het totale bij de bank gestalde familiekapitaal van een tot voor kort vermogende Rotterdamse VVD-familie is van de rekening geplukt door een financieel VVD-adviseur en verbrast. Het geld werd onder meer gebruikt voor een handeltje in lingerie. 25  miljoen euro? Was die Lingerie soms bestemd voor exotische bruiden van Maffia-Baas John de Mol?

De familie liet ons weten vanaf nu op de SP te gaan stemmen.

Dit melden ingewijden aan Volksnieuws uit Amsterdam. Binnen enkele jaren wist financiele Foetsie adviseur rover met de pen Frits P. (44) uit Barendrecht een kleine 25 miljoen euro van de nu onrendabele familie Van der Sluijs er doorheen te jagen. Het SBS-OM van ‘Pretty Boy Herman Bolhaar’ is tot nu toe niet overgegaan tot arestatie. Het SBS- OM verklaarde deze affaire te beschouwen als een interne VVD-kwestie en het veel te druk te hebben met de Badr Hari Onderbroek- Zaak en de 600 12 jarige Top-Crimineeltjes in Amsterdam.

Voormalig  Creatief VVD- accountant P. was gemachtigd tot het doen van feestelijke exotische betalingen van maximaal 22.000 euro, maar boekte volgens de gedupeerde familie desondanks gigantische bedragen over naar zijn eigen rekening, zonder dat ABN Amro-misdaad bank daar een stokje voor stak. De misdaadbank heeft zich dus niet gehouden aan haar zorgplicht, meent de beroofde en nu berooide onrendabele familie. Toen wij Godfather Zalm om commentaar vroegen barste hij uit in het schaterlachen.

Eerder verschenen in de Kleine VVD-Gangster rubriek:

“VVD- Elite-Gangster Frankie de laaien-lichter’ rooft ongestraft in Amsterdam-Noir”.

“Kleine VVD gangsters”.

“Ex-Amsterdamse politie woordvoeder Klaas Wlltink nu Witteboorden crimineel Woordvoerder.”

https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2012/01/18/ex-amsterdamse-politie-woordvoeder-klaas-wlltink-nu-witteboorde-crimineel-woordvoerder/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.