Maatschapij

Stem op Bennie Jolink en de Doe Normaal Partij.

( van onze Tweede Kamer Kroeg redactie)

Amsterdam-Noir-lees hier het partij programma Doe Normaal van Bennie Jolink: De ‘wijsheid- Schreeuw’ komt van het Boerenverstand van het ‘platteland’. Daar kunnen de zwaar over gesubsidieerde Cultuur Fat Cats uit de grachtengordel nog wat van leren.


Leve Ben Jolink en zijn Partij Doe Normaal !

I have seen the Light.

Wilders, Hitler en Breivik op Meesterwerk Normaal. Verschillende Top musea’s o.a.in New York, Parijs, Amsterdam en Londen hebben al laten weten Bennie zijn werk te willen te gaan tentoonstellen. Grachtengordel ziet blauw van jaloezie.

PVV-leider Miljonair en rascist Geert Wilders reageert met afschuw op een muziekproject van de band Normaal waarbij hij op een schilderij afgebeeld staat met de Noorse massamoordenaar Breivik en Adolf Hitler. Op de achtergrond staan graven en hakenkruisen. Het  Top-schilderij is van de hand van Normaal-voorman Bennie Jolink volgens Kunstkenners vergelijkbaar met de Schreeuw.

Het Top-schilderij dient met andere kunstwerken tijdens de theatertour als decorstuk. In een politiek manifest op de website van Normaal verklaart Jolink zich al jaren te ergeren aan het (Bruine) populisme.

Volgens Jolink is het toeval dat het album 5 dagen voor de verkiezingen verschijnt. De teksten en de schilderijen, ook van de hand van kunstenares Petra Verboeket, waren volgens hem al in de maak voordat het  café cabinet ‘Bruin 1’ van ‘Snake Rutte’ viel.

De theatertour van Normaal begint op 15 november in Drachten. Tijdens de voorstellingen zijn reproducties van de schilderijen te koop.

Leve Beni en de band Normaal. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.