Elitaire Misdaad

Bankroet DSB goudmijn voor Roof en plunder-curatoren mr. R.J. Schimmelpenninck en mr. J Kuiper.

Mr R.J. Schimmelpenninck Mr J.Kuiper

Straffeloos miljoenen stelen met de wet in de hand.

Crisis? Voor wie dan? “Doe Normaal Jongen”.

( van onze Elite-gangster redactie i.s.m. onze corrupte justitie redactie)

Amsterdam–Noir- ‘Nette Heren Corruptie’.
De ‘curatoren–dieven’ mr. R.J. Schimmelpenninck en mr. J Kuiper, ‘twee Heren in het Nette pak’ van DSB roofde tot nu toe bijna 30 miljoen euro aan de faillissementen van DSB Bank en DSB Beheer. Volgens deskundigen is de afwikkeling van het faillissement van de  ‘boeren misdaad-bank’ daarmee één van de duurste ooit. Als de DSB–Bank niet failliet was gegaan  hadden deze twee ongegeneerde Mega-Graaiers de DSB wel failliet geholpen.

Rechts Ongelijkheid in het land van de ‘Nette Heren advocaten’.
Daar steken de (zwarte) Volks-rekeningetjes van Mr. Bramela wel erg mager aan af. Waarom deze ‘Twee Nette Heren Rovers’ niet door de Deken van de Orde van advocaten de heer Kempen worden vervolgd en Mr. Bramela wel is ons een raadsel. Wij hebben de Orde van advocaten dan ook om opheldering gevraagd. Is hier soms sprake van Klasse Justitie inzake het “Zwarte Tuig in Toga”?

Tussen oktober 2009 en juli 2012 besteedden de  ‘Nette Heren curatoren’ mr. R.J. Schimmelpenninck en mr. J Kuiper ruim z.g. 56.000 uur aan de afwikkeling. Ze stuurden een  fake-rekening van 29,1 miljoen euro aan hun zelf. Beide ‘Heren’ overwegen na de afwikkeling van de Mega-Roof met de wet in de hand naar Aruba te verhuizen.

Betrouwbare bronnen lieten ons weten dat zij beide een Stulpje naast Godfather Erik Staal van de misdaadgroep Vestia gaan betrekken.

Ook Elite gangster accountantskantoor Pricewaterhouse Coopers is druk aan het mee roven: dat schreef tot nu toe 36.249 uren, wat de rekening doet oplopen tot 6,4 miljoen euro.

Het SBS-Justitie liet weten dat dergelijk roof en plunder orgieën boven hun pet gaan en dus zo als te doen gebruikelijk bij Elite-gangsters zaken van boven de miljoen de andere kant op te kijken, liefst naar de “Onderbroek van Badr Hari.”

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.