Elitaire Misdaad

‘Zorg-Maffia’ pleegt misdaden tegen de menselijkheid.

Eelco DamenCas KruidenbegRob Koppen
Nu zwijgt de VVD-er Fred ‘Big Head’ Teeven met zijn pulp-media Hoer John van den Heuvel.
‘Zorg Maffia’ knijpt bejaarde uit met de pen en de wet in de hand  in hun gesubsidieerde  ‘sterf- ongewassen-Tehuizen’.
Ouderwetse Klasse justitie door de Ruling Class is wereldwijd. Crisis?

(van onze Elite-gangster redactie i.s.m. onze corrupte justitie redactie)

Amsterdam–Noir – De ‘Zorg-Maffia’ zorgt goed voor zijn ‘Dikke Deuren’.
Verpleeg- en verzorging afpers huizen vragen massaal te veel geld van ouderen voor het verzorgen van de was, het begeleiden van een wandelingetje of het merken van de kleding van de bewoners. ‘

Zorg-Maffia –Tehuizen’ knijpen  arme ouderen uit voor de Mega Graai salarissen van hun “Dikke Deuren” met hun Pooier Bolides. Maar goed deze Godfathers zijn allemaal goed opgeleide net ogende en sprekende ‘Heren’ in het pak, die voor het merendeel lid zijn van de VVD en de PvdA. Elite-Gangsters in het Pak dus.

Ouderen afpers-centra’s mogen weliswaar kosten in rekening brengen voor een extra douchebeurt, wandeling of het doen van de was van hun bewoners, maar volgens de Consumentenbond lapt bijna de helft van de instellingen de regels van de Nederlandse Zorgautoriteit aan de laars om er helder over te zijn richting de buitenwereld.

Toch wordt deze bijzonder lafhartige walgelijke misdaad jegens weerloze arme bejaarde  niet vervolgt door het ‘SBS-OM’ van de VDD-ers Fred ‘Big Head’ Teeven en procureur –generaal Herman Bolhaar aka ‘Pretty Boy Herman’. Die hebben het gewoon te druk met o.a. Maffiajournalist en politie-informant Peter R. de Vries en hun VVD-partij genoten uit de bak te houden.

Ook wordt er van deze misdaden jegens de menselijkheid geen melding gedaan bij Meld lijn misdaad anoniem en de Helsinki Commission. (die ziet toe op de naleving van de Helsinki-akkoorden; internationale afspraken over mensenrechten, waaronder mensenhandel en kindermisbruik en bejaarde misbruik.) door de bejaarde arme slachtoffers, omdat zij o.a. A : geen geld meer over hebben om hun reet af te vegen en B omdat zij sowieso niet mogen bellen.

Eerder verschenen in deze rubriek:

De ‘Zorg-Maffia’ zorgt goed voor zijn ‘Dikke Deuren’

“Elite-Ziekenhuis-Gangsters persen miljoenen af”. 

“De Zorg zorgt vooral goed voor eigen zakkenvullers.”

2 antwoorden »

  1. Heb je gezien hoe het ambassadepersoneel zich gisteravond gedroeg tegenover de voorzitter van die Commissie? Wij zijn het onderhand wel gewend die arrogantie, maar die Amerikanen totaal niet. En ik denk dan ook niet dat dat optreden in goede aarde is gevallen. Het was goed voor Adele van der Plas, want hij bevestigde ter plekke waar zij tegenop bokst, maar voor ons land was het een genante vertoning.
    http://www.klokkenluideronline.net/artikel/18080/breaking-ambassade-op-bres-voor-demmink

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.