Elitaire Misdaad

Nederland het Koninkrijk der Justitie Pedofielen.

Minister van Justitie de VVD-er ‘Demente Pis in de Broek Opstelten’ in het ‘Pedo-Demmink  Justitie’ nauw. Amerika en Europa worden de Nederlandse ‘Pedo-Jusitie Top’ zat!

( door onze Corrupte News of The World redactie i.s.m. onze corrupte justitie redactie)

Amsterdam-Noir- Kamer wil nu net als de USA Helsinki commissie uitleg van Opstelten over Top ‘Pedo-ambtenaar Demmink en zijn kliek’. Heeft Opstelten hem ook van achter genomen?

Parlementaire enquête naar de ‘Pedo-Beerput Rolodex- Embargo-onderzoek’sinds de jaren 80 van de vorige eeuw.
Misschien kan de Kamer gelijk uitzoeken hoe het met de andere Justitie ( regering)Pedofielen zit, die met een grote zak geld stilletjes de achter deur zijn uitgegaan als bijv. Ex-Minister  Job aka ‘wil er op’ de Ruiter, ex Hoofdofficier van justitie Vrakking (goede ‘Freund’ van Panorama- ‘journalist’ Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout & Maffiajournalist Peter R. de Vries & Fred Teeven) ,de ex- hoofdofficieren van justitie  Hans Holthuis en Jan Wolter Wabeke en officier van justitie Tonino om maar een paar van die misdadige smeerkezen te noemen.

Nederland :Het Koninkrijk der Justitie Pedofielen.
Kennelijk is het departement Justitie al tientallen jaren het verzamelpunt van Pedofielen en Corruptie en dat is alleen maar mogelijk ons inzien in een First Class Banana Republiek. M.a.w. Nederland het Koninkrijk der Justitie Pedofielen. 

Welke strafbare misdadige rol spelen Harm Brouwer en Herman Bolhaar in deze walgelijke corrupte Pedo-Pulp-Media Maffia? Zijn het soms ook twee oude vieze  corrupte pedofielen? Ons zou het niet meer verbazzen. De beide ‘Heren’ vertonen immers genoeg bizare SBS-gedrag met hun persoons verheerlijking van de rechtens vastgestelde Maffiajournalist Peter R. de Vries. ( zie het Maffia-De Vries Arrest)

( Organigram Misdaadgroep Peter R. de Vries sinds 1980)
Minister Ivo Opstelten van Veiligheid en Klasse Pedo-Justitie moet in een brief opheldering geven over zijn hoogste ‘Pedo Justitie-ambtenaar Demmink’. Dat meldt het AD. Kamerleden van VVD, PvdA, SP, CDA en 50Plus vragen de minister om uitleg naar aanleiding van getuigenissen in het AD over contacten van de ‘Justitie Pedo-topman’ met een pooier van minderjarige jongens.

“Kat vast Pedo Demmink loopt vrij rond”.
Kennelijk beginnen na jaren ook de Klokken te luiden in Den Haag over de verrotte Corrupte Pedo Justitie Top door inzet van o.a mensen als Wim Dankaar en Mischa Kat, maar vooral het doorwrochte, integere, inzet van advocaat en rechtsgeleerde Adele van der Plas. 

‘Er blijft een sfeer van dit soort  Pedo-corrupte verhalen om de Pedo-secretaris-generaal en zijn hulp pulp-media –hoer Peter R. de Vries hangen ,” zegt CDA-Kamerlid Peter Oskam. Hij ondersteunt een oproep van VVD-Kamerlid Ard van der Steur, die Minister Demente Pis in de broek Opstelten uitleg vraagt over ‘weer nieuwe berichten rond de Pedo-secretaris-generaal en Maffiajournalist Peter R de Vries’. Ook de PvdA, SP en 50Plus verlangen tekst en uitleg.

PVV-Europarlementariër Lucas Hartong heeft een commissie van het Europees Parlement gevraagd de zaak op de agenda te zetten.

Opmerking:
Wij hebben uiteraard de hiervoor genoemde Kamerleden verzocht ons te laten weten of zij ook om nader onderzoek gaan vragen naar de structurele corrupte oorzaken,  dat een algemeen bekende Corrupte Pedo Demmink de leiding mocht houden van/over Justitie.

Wat moest hij verbergen en door wie werd/wordt Demmink o.a. gechanteerd of bedreigt?

7 antwoorden »

 1. Could you Do an English TSS of your blog? In UK we know little of Ds reputation but not as much as we should. The chart of links between paedos in power looks fascinating and coud go viral if we knew what it said….

 2. Weet je Steve, toen ik voor het eerst zag dat je pedo de vies een stamp gaf dacht ik in al mijn onwetendheid (toen nog) dat jij degene was die fout zat. Weet je die MSM… acht je weet het als geen ander. Achteraf oerstom natuurlijk maar je wordt maar 1 keer echt wakker.
  Het is zo frustrerend dat nog steeds mensen niet willen luisteren.
  Goed dat je er bent, ik wou je dit even laten weten, je hoeft dit dus ook niet te posten.

 3. Resumerend: de uitzending was onthullend en schetst een vernietigend beeld van de gang van zaken op de Haagse gerechten, maar lijkt de heetste aardappels te hebben willen doorschuiven. Dat laat onverlet dat de justitie-beerputten weer een stukje verder open zijn gegaan.

 4. Steven, ken je de uitdrukking: Succes kent vele vaders, de mislukking maar 1 moeder?

  Dat nu eindelijk hoop gloort hebben we te danken aan Adele van der Plas. Micha Kat heeft met zijn ongenuanceerde werkwijze waar hij de kruimeldieven en de grote jongens over een kam scheert, haar het werken niet vergemakkelijkt. In tegendeel. Dat melodramatische gedoe van hem, met: ik laat het nu over aan jullie. For crying out loud. Zij staat er voor en staat er alleen voor. Het was niet Micha die ze daar hebben uitgenodigd voor de Helsinki commissie!…

  Adele heeft daar op een uiterst vakbekwame en integere manier de zaak toegelicht. Heb je die flapdrol van de ambassade gezien? Verontwaardigd omdat ze niet op de eerste rang waren uitgenodigd. Vandaar natuurlijk zagen we niet de ambassadeur zelf, maar een van de mindere goden. Kunnen ze altijd achteraf zich vrijpleiten, de galbakken. En wie bekommert zich om Frank Leenders. De man die als enige en eerste zo moedig is geweest om een aanklacht in te dienen en compleet met behulp van de dienders van de overheid is kapotgemaakt. Wie waren dat? Als het daar stinkt bij justitie dan is dat van alle angst.

  En weer wordt Frank Leenders in de steek gelaten, nu hij de moed heeft gehad om, ondanks zijn grote angst, van zich te laten horen. Kijk maar bij JDTV. ik geloof dat ik de enige ben die daar heeft gereageerd.

  Voor Adele van der Plas heb ik diep respect, maar zij is niet het type om zich op een voetstuk te laten zetten. Maar zonder haar inspanning was er nog niets gebeurt, zij zal het werk verzetten en een ander de eer? Geen sprake van!…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s