Elitaire Misdaad

Robin Hood is terug: Opgerolde bende beroofde tientallen ‘Superrijken-Roof–Ridders’ in Nederland.

Red Robin Hood Nederland van de’ VVD- Roofridders’? Is er nog hoop voor het gewone gepeupel?

Een Robin Hood-inbrekersbende die vorige week werd opgerold door de Haagse ‘Blauw Hulp Troepen’ van de heersende klasse-politie was verantwoordelijk voor de systematische beroving van tientallen ‘Roofridders miljonairs’ vorig jaar en dit jaar.

Dat meldt RTL Nieuws. De buit bedraagt vermoedelijk vele miljoenen euro’s. De Robin-Hood roversbende had het vooral gemunt op de superrijksten- Roofridders.

De Robin Hood-dieven braken steeds ‘s avonds in, nog voordat de bewoners naar bed gingen en het alarm inschakelden. De huizen waren in alle gevallen zo groot dat de inbrekers ongezien hun gang konden gaan terwijl de bewoners elders in het huis verbleven, en dat is op zich al Casino-Kapitalist idioot in een tijd van de ‘Jan met de Pet Crisis’ schrijft persbureau Novum.

De politie van de heersende Roofridders Klasse en het  SBS-Openbaar Ministerie laten desgevraagd weten niets over de zaak te kunnen zeggen omdat de verdachten nog in beperking zitten. Tegenover RTL Nieuws kunnen een beveiligingsexpert en een verzekeraar met een groot aantal rijke Rood-Ridders klanten de inbraakgolf wel bevestigen.

Vorige week werden in de Haagse Spoorwijk in totaal dertien verdachten aangehouden. Het gaat om vier vrouwen van 20 tot 61 jaar en negen mannen tussen de 20 en 43 jaar. Een deel van hen wordt ook verdacht van witwassen, meldt Novum.

Hulde aan deze Robin-Hood groep.
Door Hans Klis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.