Elitaire Misdaad

Corrupte PvdA Oud-staatssecretaris Nebahat Albayrak wordt ‘Hoer’ van Shell .

Waar blijft de geloofwaardigheid van de PvdA?

( van onze Tweede Kamer Kroeg redactie i.s.m. onze ‘Shell-pvda’ redactie
Door: Pim van den Dool en bewerkt door de waarheid commissie.)

AMSTERDAM-NOIR- Weer verraad een PvdA-er haar socialistische principes. Oud-staatssecretaris Casino kapitalist Nebahat Nebahat AlbayrakAlbayrak krijgt hoge (verzonnen) functie bij Shell, zodat zij haar opgedane kennis en netwerk tijdens haar Staatssecretaris periode voor Shell als ordinaire Hoer ten gelde kan maken. Pure Corruptie! Voormalig staatssecretaris en PvdA-Kamerlid Nebahat Albayrak krijgt binnenkort een hoge Nep functie bij Shell. Dat heeft de beroeps-leugenaar- woordvoerder van Shell Wendel Broere bevestigd aan persbureau Novum. Een woordvoerder van de Boeren in de Niger Delta, die markant licht geven van het Shell- gif begrijpen er geen snars van. Hoe kan een socialist gaan werken voor een bedrijf dat willens en wetens al tien jaar ons letterlijk vergiftigt voor winst?
Nep -Functie voor Volks Verrader Shell ‘Hoer- Albayrak’.
Albayrak wordt z.g. vicepresident van Upstream International, één van de divisies van Shell. De officiële functie van Albayrak luidt vice president communications voor de divisie Upstream International. Volgens de Shell-woordvoerder betreft het een senior functie, waarbij hun ‘Hoer’ Albayrak een aantal communicatieteams zal aansturen( kuch). Upstream International houdt zich bezig met de winning van olie en gas in een groot deel van de wereld. Shell is blij met de komst van de voormalig extreme Corrupte Hoereer maar raak politica. Nadat Albayrak aankondigde dat zij de politiek zou verlaten, zijn er een aantal verkennende gesprekken geweest, die ertoe leidden dat zij op 5 november aan de slag gaat op het hoofdkantoor van Shell in Den Haag. Allemaal bla, bla.  De z.g. functie voor deze Volksverlakker, die helemaal niets kan is zo regelrecht uit de Shell duim gezogen om  weer eens een Corrupte PvdA-er zoals Wim Kok, Wouter Bos binnen te halen.

Alabyrak deed vergeefs gooi naar partijleiderschap, maar wordt ‘Hoer’ van Shell.
De 42-jarige ‘Shell-Hoer-Albayrak’ was van februari 2007 tot februari 2010 staatssecretaris van Justitie in het kabinet Balkenende-IV en dat is nou uit het oogpunt van de ouderwetse Internationale gedachte ook niet iets op trots op te zijn. Dit voorjaar deed ze nog een gooi naar het partijleiderschap, maar in die verkiezing moest ze het afleggen tegen Diederik Samsom en kennelijk heeft daarna maar besloten om ‘Hoer van Shell’ te worden. De in Turkije geboren Albayrak werd in 1998 Kamerlid. In mei kondigde ze haar vertrek uit de politiek aan.

Oud PVDA-Top ‘Hoer’ van Shell.
‘Hoer-Albayrak” is niet de enige PvdA-prominent die gaat ‘werken’ voor Shell. Oud-premier Wim Kok was van 2003 tot 2011 commissaris bij de multinational. Oud-vicepremier en huidig informateur Wouter Bos ‘werkte’ (Hoereren zich) eveneens bij Shell voordat hij de politiek in ging. Oud-staatssecretaris Dick Benschop is momenteel de baas van Shell Nederland. De ’Shell-Hoer Albayrak” liet ons weten niet haar socialistische principes te verloochenen. Zij zal iedere ochtend in de Directiekamer s’morgens haar werkdag beginnen met het gezamenlijk zingen met haar staf van de Internationale en een foto plaatsen van Ferdinand Domela Nieuwenhuis (In 1887 zat hij in Utrecht gevangen na een veroordeling wegens majesteitsschennis, naar aanleiding van een anarchistisch artikel in Recht voor Allen, waarin de kritiekloze Oranjeverering aan de kaak werd gesteld.) achter haar op te hangen in plaats van de standaard foto van de Groot aandeelhouder de Godmother van “Familie Nooit Genoeg”.

Nebahat Albayrak staat hier gezellig naast ander Elite ‘Hoeren’ en Gangsters.

Opmerking:
Wij hebben zowel Shell als de heer Hans Spekman van  PvdA om commentaar gevraagd. Tevens hebben  we de PvdA verzocht ons te laten weten of zij per direct Wouter Bos, Wim Kok en Nebahat Albyrak schorsen als partijlid.
(media-nl@shell.com, pvda_voorlichting@tweedekamer.nl, voorzitter@pvda.nl, lhurkmans@pvda.nl, pvda_voorlichting@tweedekamer.nl,media-nl@shell.com)

6 antwoorden »

 1. Heu Diaboli,
  Ego sum MUSLIMUS TEMPLAR
  ALIQUAM LEO NIGRUM
  Soror pueri tuta meretricum amore non possis
  Et daemonia , si tibi nocere soror I’m MAXIMUS DIABOLI
  HEU DAEMONIBUS VIDERE POTES ME OPTIME LINGUAM TUAM CONTROL

  Like

 2. Luister jullie onbeschofte hoeren kinderen jullie beweren van alles maar mijn zus Albayrak is een schat maar zulke hoeren kinderen als jullie kunnen dat niet weten.Als jullie zulke ballen hebben moeten jullie mij uitnodigen voor een gesprek dan gaan we eerst praten en dan een appeltje schillen.Als jullie dan ballen hebben dan moeten jullie dat woord hoer recht in mijn gezicht herhalen dan zal ik jullie ballen er af kneipen voor de gein.
  En hebben jullie ballen?

  ZWARTE LEEUW VAN ORANJE

  Like

 3. Ik lees dit nu pas en vind dat je je moet schamen, Nebahat Albayrak zorgt juist dat er mensen aan een baan geholpen worden. Ze heeft als kamerlid en staatssecretaris keihard gewerkt aan een fatsoenlijke wetgeving en is altijd strijdbaar als het gaat om duurzaamheid of integriteit. Ze wordt wel eens verward met een nicht die veel verdiende en een fout had gemaakt en waarschijnlijk heb jij dat ook gedaan. Er is niemand die Nebahat ooit heeft kunnen betrappen op iets wat niet goed is gegaan en ze verdient niet wat jij schrijft.

  Overigens zou je ook een beetje respect moeten hebben voor hoeren. Ik heb er het afgelopen jaar een aantal gesproken en vind dat ze ook onheus worden behandeld. Ze betalen belasting, werken hard en geven het meeste geld uit aan familie en vrienden. Fatsoenlijke arbeidsvoorwaarden of pensioen hebben ze niet. Van vrijstellingen, zoals ondernemers die hebben, genieten ze ook niet. De belastingdienst heeft een aparte regeling bedacht die gauw op de schop moet.

  Like

 4. Ze heeft ook een rare naam. Haar voornaam schijnt eer te betekenen. Albay schijnt Kolonel of Overste te betekenen en Rak schijnt Rek, Rooster of Tandheugel te betekenen. Eervolle Kolonel Rek, dusss… En ik moet zeggen dat ze het oprekken van bepaalde zaken, begrippen of procedures als politica altijd aardig onder de knie had. 😉 So: what’s in a name?

  mvgr

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.