Media -Maffia

OM en John van den Heuvel in voormalig Nazi Krant De Telegraaf: ‘Badr Hari jaren opsluiten’.

Hoe lang mag de politie nog lekken naar John van den Heuvel?

Rijksrecherche onderzoekt lekken in zaak-Badr Hari ( kuch).

( van onze corrupte justitie redactie i.s.m. onze Telegraaf-Hoer-redactie)

Amsterdam– Noir- Wij publiceerde al na enkel weken extreme politie-lekkage aan De  Telegraaf Hoer van de politie en het Open Riool RTL Boulevard  politie scribent John van den Heuvel dat Badr Hari voor minimaal vijf jaren de bak in zou draaien:

” Badr Hari hangt vijf jaar cel boven het hoofd.”

Wij hadden die informatie toen verkregen van ons corrupte  politie- lek met de feestelijk Pet ontvangen:“Politiebron Volksnieuws uit Amsterdam zaak-Badr Hari krijgt gelijk”.

Media-pulp moordenaar John van den Heuvel neemt het aansturen van de media-hetze tegen Badr Hari voor zijn rekening, één en ander in samenwerking met justitie en de Kijkcijfer-politie Amsterdam.
 En dat wisten wij van onze politie-bron al maanden geleden. Wij publiceerde als eerste en enige dat Badr Hari om te beginnen twee weken alle beperkingen zou krijgen en daarna drie maanden, voordat het SBS-OM dat officieel naar buiten heeft gebracht.

“De Hoeren van De Telegraaf sinds de jaren ’70.”

Het ‘Lek feest van Badr Hari zijn Vuile Onderbroek’ is weer begonnen in het Nazi blad de Telegraaf, want Hoer- John van den Heuvel krijgt weer eens de primeur van zijn z.g. geheimen politie-bron en zie hier zijn ‘Kassa Badr Hari- OM’ artikel:
“Justitie klaagt kickbokskampioen Badr Hari onder meer aan voor poging tot doodslag op zakenman Koen Everink. Dat betekent dat het openbaar ministerie hem voor een hele lange tijd uit de maatschappij wil hebben. Op het delict staat namelijk maximaal tien jaar gevangenisstraf. Dat valt op te maken uit de officiële dagvaarding, die hem deze week in zijn cel is overhandigd.

Daarnaast wordt Badr nog beschuldigd van acht andere zaken, die alles bij elkaar ook goed zijn voor een jarenlange gevangenisstraf. Volgende week vrijdag is de eerste pro-formazitting. Het OM wil dat de twee hoofdverdachten langer vast blijven.

Het OM verwijt Badr Hari dat hij op 8 juli in de Amsterdam ArenA heeft geprobeerd ’samen en in vereniging met anderen opzettelijk K.F. Everink van het leven te beroven,’ aldus de letterlijke tekst van de dagvaarding,” aldus ‘Hoer-John’.

“Rijksrecherche onderzoekt lekken in zaak-Badr Hari (kuch).”
Wij vragen ons dan ook o.a. af hoe lang de Rijksrecherche nog denkt te moeten onderzoeken naar het z.g. politie-lek naar John van den Heuvel, want het lekken gaat gewoon door tijdens hun (Doofpot) onderzoek en dat laatste is ons inzien een grote aantasting van de Rule of Law en de rechtsorde dan Badr Hari!

Opmerking: Wij hebben in het licht van hetgeen hiervoor geschreven ons gericht tot de Rijskrecherche en het OM-Amsterdam met het verzoek ons te laten weten hoe het Lek-onderzoek er voorstaat in deze. Er wordt immers al sinds dat John van den Heuvel van  eerst (corrupt)politieagent bij De Telegraaf is gaan werken naar hem gelekt. Zonder die Lekken was hij niet eens bij de Telegraaf aangenomen.

5 antwoorden »

 1. Wat een goed advies, zomaar iemand. Ik heb ook goed geluisterd naar die strafrechtadvocaat. Dat zouden meer strafrechtadvocaten moeten doen, het volk wijzer maken. 🙂

  Like

 2. laatste comment hier . Steve, wanneer neem je in godsnaam eens een eigen domein-naam? Als je niet weet hoe mail me maar, help je graag voor nada.

  Like

 3. Kerel, de strijd vandaag de dag wordt via de media beslecht. Diegene die als eerste een verhaal vertelt wint, en alle daaropvolgende verhalen zijn de verliezers. Want die komen toch op pagina 2 of 3 van de krant terecht en bovendien is de interesse van het ‘volk’ dan toch al vervlogen. Anyway, dit is al veel langer zo.

  Like

 4. Steven, ik vond deze verhelderende toelichting op het strafrecht op het internet: Misschien vind jij en wellicht andere lezers van jouw blog het ook interessant.

  Like

  • Leuke video ! 🙂
   Mijn advies is het volgende, wanneer jij hulp nodig hebt van politie/justitie etc. zeg alles wat nodig is. Echter, wanneer jij wordt aangehouden op verdenking van … , verklaar niet nix. Want niet verklaren wordt tegen je gebruikt. Verklaar daarom het volgende kort en bondig, ik wil graag de waarheid vertellen maar dan aan de RC (rechter commissaris) of tijdens de zitting, op dit moment wil ik niets op schrift verklaren omdat dit mogelijk een verkeerd beeld van de waarheid kan schetsen. ( de verbalisanten schrijven immers altijd alles op om de verbalisant in een negatief daglicht te brengen.)

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.