Elitaire Misdaad

2,5 ton wachtgeld voor ‘Burgemeester-Dief-Harry de Vries.’ Klasse Justitie?

De ‘Kleine Wethouder en Burgemeester gangsters’ vallen als rotte appels uit de Politieke corrupte boom.

Waarom zit ‘Dief-De Vries’ en de rest van dat politieke Tuig nog niet in de bak?.

( van onze Klasse justitie redactie voor Wethouders en Burgermeesters)

AMSTERDAM-NOIR- De opgestapte Corrupte burgemeester van Lingewaard, ‘Dief Harry de Vries’, heeft recht op 3 jaar en 2 maanden wachtgeld. Dat komt uit op een Harry de Vriesbedrag van 258.500 euro.Dat schrijft de Gelderlander.
Waarom zit ‘Dief-De Vries’ nog niet in de bak?
In het eerste jaar krijgt  ‘Dief- De Vries’ 80 procent van zijn burgemeesterssalaris, in de periode daarna 70 procent. Het wachtgeld vervalt als ‘Dief- De Vries’ een andere Mega Graai-baan zou vinden, tenzij het salaris lager is dan de genoemde percentages. In dat geval wordt het tijdens de resterende wachtgeldperiode aangevuld. Nou zo wil iedereen wel gestraft worden, niet dan?
Burgemeester ‘Dief-De Vries’ legde deze week zijn Graai en Steel maar raak-functie neer nadat (eindelijk) fouten en onzorgvuldigheden waren ontdekt in zijn declaraties ( jaren lang stelen met de pen van zijn Gemeente). Hij heeft laten weten dat hij alle ten onrechte gedeclareerde kosten zal terugbetalen, maar of dat echt ooit gebeurd is nog niet bewezen en moet dus nog maar blijken. Wel staat vast dat hij uit totale hebzucht heeft gestolen, aangezien hij een zeer riant salaris had.  En ook bij zijn volle verstand, aangezien hij geen Junkie en/of alcoholist was en zeer goed opgeleid en geen schulden had, etc.

Klasse justitie ten Top.Waarom zit ‘Dief-De Vries’ nog niet in de bak?
Hoe het ook zij dit geval is weer een schrijnend voorbeeld van Klasse Justitie. Als de één of anders Schlemiel gepakt wordt voor bijv. zwart toiletten boenen bij types als  gewetenloze ‘Dief-De Vries’ staat’ hen Hel en verdoemenis te wachten. Alles (een paar knaken) terug betalen, gevangenisstraf, taakstraf en aan de schandpaal. Het aller ergste is dat dan types als ‘Dief–De Vries’ vooraan in de pulp- media en de politieke arena staan om strenge straffen te eisen voor die Schlemielen, terwijl zij zelf risicoloos en straffeloos jarenlang zich ter pletter lopen te jatten met de pen. ( zie o.a. de “Kleine VVD-gangsters”)

Iedere schlemiel die nu nog moet voorkomen voor bijv. het stelen in een winkel, wat zwart bij klussen met een uitkering of een wiet plantagetje, etc. moet en is gerechtigd nu 2,5 ton wacht geld te gaan eisen op grond van Rechtsgelijkheid  bij de Rechtbank als zij moeten voorkomen!

(Rechtsgelijkheidsbeginsel (Equality of Arms)
Niemand mag zonder voldoende grond gunstiger of ongunstiger worden behandeld dan anderen die in dezelfde situatie verkeren. Dit beginsel wordt in de Grondwet beschreven als: “Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld.”
Het beginsel van rechtsgelijkheid wordt geschaad door een keuze voor eerbiedigende of uitgestelde werking.)

Opmerking: Waarom zit ‘Dief-De Vries’  en de rest van het politieke Tuig nog niet in de bak?
Volksnieuws uit Amsterdam-Noir heeft Burgemeester ‘Dief-De Vries’ gemeld bij misdaad-anoniem. Wij zullen vanaf nu af aan iedere ‘Kleine VVD-gangster’ en aanverwante melden bij misdaad anoniem. Wij roepen iedereen op dat nu te gaan doen.

 Eerder verschenen in deze rubriek:
“CDA-Lansingerland:’Burgemeester Harry de Vries en Wethouder Jan den Uil toch goede mensen.’”

“Roermond in de greep van de ‘Kleine-VVD-gangsters’.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.