Media -Maffia

Steve Brown eist 5000, euro schadeveroeding van Endemol en Kees van der Spek wegens herhaaldelijk stalking sinds 1997.

From: jestelesto@hotmail.com

To: kees.van.der.spek@endemol.nl; dank@xs4all.nl (-) Subject: RE: Peter R de Vries en Jantien de Boer- t.a.v. de directie van Endemol- Inzake Stalking gedaan Loopjongen van Maffiajournalist en Pedo–Pr–man Peter R de Vries Kees Spek names o.s Endemol

Date: Mon, 29 Oct 2012 05:37:50 +0000

Aan: Vetlap- Gestapo- man  Kees Spek,

Naar aanleiding van je Stalking- Endemol-mail aan mij het volgende:
Als loopjongen van Maffiajournalist en Pedo–Pr–man Peter R. de Vries, die mij samen met Bas van Hout en de Hoogland Maffia heeft willen laten vermoorden:
“Peter R. de Vries en Bas van Hout laten Steve Brown wurgen door hun Knokploeg.”

En alsof dat nog niet smerig en laf genoeg is ook nog een keer vijf avonden achter elkaar voor een miljoen Tv-kijkers publiek met opzettelijk verknipte beelden neer hebt gezet als een snuivende rand debiel voor mijn vier kinderen. De Rechter en de Raad voor Journalistiek veroordeelde beide de betreffende Schandpaal-uitzending.

Mijn dochter, toen op de vwo durfde 14 dagen niet meer naar school uit schaamte en vernedering en ik ben toen 8 a 10 kg afgevallen van onmacht-woede. Jullie smeerkezen danken ironisch genoeg jullie leven aan mijn kinderen, zonder kinderen had ik jullie gelijk als een hond afgemaakt, sorry afgeslacht-persoonlijk!!!!!!!!!!!!!!!!

Hoe durf A mij te mailen namens Endemol en B het woord fatsoen in je smerige stinken rottende bek te nemen.

Je bent nog erger dan een Kamp bewaarder van Auschwitz of een Gestapo man die kinderen de gas kamer inzend.

Mij nooit meer mailen namens Endemol Laffe sluipmoordenaar en wees gerust ik vergeet je nooit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mijn kinderen zijn nu volwassen en dus die factor is niet meer van toepassing op jou en je Gestapo-Baas de aards lafaard Peter R. de Vries!

By The Way Loser ben je nog steeds met dat pathetisch ogende Hema vrouwtje met de bijbehorende dikke Hema–worst derrière ? Geen (zwart) poen genoeg voor gangstersletjes zoals je Boss ‘Maffiajournalist en Pedo-Pr-man Peter R. de Vries’?

Val dood!

Ing. S.K.A. Brown

Cc; directie Endemol

From: kees.van.der.spek@endemol.nl

To: dank@xs4all.nl, (-)

CC: terp65@msn.com;jestelesto@hotmail.com

Subject: Re: Peter R de Vries en Jantien de Boer

Date: Sun, 28 Oct 2012 17:09:31 +0000

Hoe kan het dat ik jouw email al maanden met succes blokkeer en je er nu toch tussendoor glipt. Je staat gewoon nog in mijn blokkade-lijstje. Vind dit rieken naar een onfris trucje. Je was toch ooit toen je nog een zinvol bestaan leidde computerprogrammeur? Ik ben hier niet van gediend Wim!!!

Verstuurd vanaf mijn iPhone

Op 28 okt. 2012 om 18:00 heeft “Wim Dankbaar” <dank@xs4all.nl> het volgende geschreven:

Peter R de Vries sprak:

“Ik heb zelf een dochter van 18 jaar. Zelf ben ik nog lang geen 56. En als ik ontdek dat een kerel van dik in de vijftig haar het hof probeert te maken en met zijn geld of status haar probeert in te palmen, kan ik u verzekeren dat ik hem wel even opwacht….Ik zal hem één keer vriendelijk doch wel resoluut te verstaan geven dat hij bij ons een straatverbod heeft en de eerst volgende keer dat ik hem toch weer pogingen zie doen om in de nabijheid van mijn dochter te komen, blaast hij de aftocht in een ambulance.”

Maar Demmink die jongens van onder 15 verkracht, krijgt van Peter carte blanche? 

Petertje, Petertje, hoe ben je zo diep gezonken? 

Wim

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.