Media -Maffia

‘Hatchet-man Kees van der Spek’ van ‘misdaadgroep Peter R. de Vries’ vlucht voor Steve Brown.

De ‘Hatchet-man van Peter R. de Vries Kees van der Spek’ en zijn pathetisch ogende Hema vrouwtje met de bijbehorende dikke Hema–worst derrière – ging er als een haas vandoor bij het zien van Steve Brown in Amsterdam.
Per mail: Algemeeninfo@endemol.nl
   

Open brief:
Aansprakelijkheid stelling op grond van herhaalde onrechtmatige daad (6:162 BW) en overtreden van het Wetboek van Strafvordering (artt. 285,289, 261,285b)  sinds 1997 jegens ing. S.K.A. Brown en de zijne gedaan d.d. 28 oktober 2012 middels een mail door Endemol en door misdaadgroep Peter R. de Vries in zijn algemeenheid en in het bijzonder door het lid van de hiervoor genoemde misdaadgroep de heer Kees van der Spek.

De schade in deze is voorlopig  buitenrechtelijk begroot op 5000,-euro in deze te voldoen hoofdelijk door Peter R. de Vries en Kees van der Spek en Laurens Drillich en Lucas Goes en Pam van Olphen en Dick van der Graaf en Rob van der Vleuge en Arjan van Westerloo en Just Spee en Virginie Calmels binnen zeven dagen in deze.

Aan : de directie en de Raad van Commissarissen Endemol en de heer Peter R. de Vries  en de heer Kees van der Spek.

Amsterdam, 7 november 2012

Geachte heer/mevrouw,

Zoals u weet heeft de ‘misdaadgroep Peter R de Vries’ medio 1997 een moordaanslag op mij laten plegen  ( zie:“Peter R de Vries en Bas van Hout laten Steve Brown wurgen door Knokploeg.”), die zij n.b. schaamteloos en gewetenloos en aarts brutaal geheel verknipt en gefabriceerd heeft uitgezonden in een vijfdelige serie.

De gelaakte uitzendingen zijn nadien door het Gerechtshof Amsterdam onrechtmatig (zie:Arrest Brown/De Vries) verklaard en veroordeelt door de Raad voor Journalistiek. Het Openbaar Ministerie bij formeel sepot besluit van OvJ. Vorrinck ging niet over tot vervolging, aangezien de OvJ. stelde dat De Vries en zijn Knokploeg weliswaar strafwaardig hadden gehandeld in deze, maar dat hij en zijn Knokploeg voldoende waren gestraft door de veroordeling van de Raad van Journalistiek ter zake. De werkelijke reden is dat De Vries als Top informant van bepaalde politie en/of justitie (Herman Bolhaar en/of Harm Brouwer en/of Joris Demmink) niet vervolgt kon en kan worden op straffe dat hun informant De Vries dan opening van corrupte zaken zou geven inzake bepaalde corrupte ‘Pedo-justitie’ en/of politie. Ik wijs u in dit verband op het z.g. Maffia-De Vries Arrest, alwaar de Rechter klip en klaar als feit stelt dat De Vries gerekend mag worden tot een lid van de Bruinsma misdaadgroep. Daarnaast wijs ik u in dit verband op de  z.g. vriendschap die De Vries zegt te onderhouden met o.a. Cor van Hout en Willem Holleeder, etc.

Dat de ‘misdaadgroep Peter R. de Vries’ nadien d.d. 9 december 1999 ook daadwerkelijk mij (medeplegen) heeft laten neerschieten, etc. en voorheen en nadien ontelbare male in aanverwante pulp-media van ‘Maffia Baas John de Mol’ en de zijne aan de schandpaal heeft genageld tot heden dagelijks op xxxx.

De feiten.
D.d. 28 oktober 2012 heb ik voor de tweede maal een stalking mail d.d. 28 oktober 2012 ontvangen van de tweede man van de ‘misdaadgroep Peter R. de Vries’ de heer Kees van der Spek. ( zie :“Steve Brown eist 5000, euro schadeveroeding van Endemol en Kees van der Spek wegens herhaaldelijk stalking sinds 1997.” en zie:“Soort zoekt Soort….”)

Dergelijke Stalking-bedreiging mails n.b. namens Endemol en in het licht van het feit dat deze man Kees van der Spek voorheen een moord en media-aanslag op mij en de mijne heeft gepleegd zijn zeer indringend en traumatisch. Dergelijke mails roepen direct weer oude moord gevoelens ter zake op bij alle betrokkenen.

Eén en ander wringt des te meer, aangezien Endemol (mede) eigendom is van de Italiaanse Maffia ( Silvio Berlusconi) en de Nederlandse Maffia (John de Mol).

De factor extreme bedreiging ligt derhalve ook in het feit dat Van der Spek zijn stalking en bedreiging (en) jegens mij en de mijne formeel doet middels Endemol Mail!

Ik verzoek u en zo nodig sommeer ik u (hoofdelijk) binnen zeven dagen uw standpunt in deze aan mij kenbaar te maken.

Ik sommeer u maatregelen te nemen dat uw criminele ‘reporter’ Van der Spek mij en de mijne niet meer per Endemol mail stalkt en bedreigt in deze.

Ik sommeer u dat uw criminele medewerkers Peter R. de Vries en Kees van der Spek en/of leden de ‘misdaadgroep Peter R. de Vries’ en met name het ‘Hoerenjong de Panorama ‘journalist’ de Bruine Rat Bas van Hout de Stalkingsite xxxx’ jegens mij en de mijne staakt, die al sinds 1999 openbaar is.

Tot Slot:
Voor alle duidelijkheid deze vordering van 5000 euro is uitsluitend een finale kwijtschelding inzake de door mij gelaakte mail d.d. 28 oktober 2012. De vordering  van ander half miljoen euro jegens Peter R. de Vries Bas van Hout en John de Mol c.s. op grond van een  herhaalde poging tot moord en herhaalde media aanslagen staat daar los van. Alsmede het stalken van Bas van Hout van mijn kinderen ( dreigbrief aan o.a. mijn dochter).

Alle rechten voorbehouden.

In afwachting van uw antwoord,

Ing. S.K.A. Brown en het Anti-Media-Maffia Volkstribunaal

CC. Mr. P van der Laar
CC: De Pers.
CC: Openbaar Ministerie
CC: De raad van toezicht VARA en directeur Frans Klein.
CC: Goldman Sachs, Mediaset en Cyrte.

Noot:

(-) Organigram ‘Misdaadgroep Peter R de Vries’.

(-)Peter R. de Vries en Bas van Hout laten Steve Brown wurgen door hun Knokploeg.

(-) Sam Klepper, John Mieremet en loopjongen Bas van Hout lokken Steve Brown in een Moord-Val.

7 antwoorden »

 1. @Ada
  Je verwart feiten met haat en afgunst en probeer je eerst eens goed in te lezen o.a. de diverse gerechtelijke uitspraken ter zake de Maffiajournalist Peter R de Vries voor dat je je laat misbruiken door hun. Blijkbaar heb je o.a. dit filmpje wat achter de schermenzijn gemaakt en niet zijn uit gezonden niet goed bekeken http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=82kg4hchqLk, want de beelden spreken voor zich:
  Je hoort Bas van Hout daar gewoon zeggen dat als de politie binnen komt wij Steve Brown gewoon de schuld moeten geven. Dat is jouw Held een Lafaard die gewoon liegt als het moet tegen de politie om iemand vals de gevangenis in te helpen. Wel Ada niet meer zo veel naar de pulp-media kijken wat het heeft kennelijk je hersens aangetast.

  Like

 2. Go Steve. go!
  Na de 13e ronde ben je media K(ing)-14 😉

  Nee, ff serieus: goed dat je je in het recht aan het verdiepen bent jongen. Chapeau.

  Woorden schijnen toch magisch te zijn in deze realm als we de propaganda/mindcontrol van de gebefte Zwarte Saturnusjurken uit de oudheid mogen geloven. (maar ja, dat was wel vóór Kafka, hé? ;-)…)

  Kinderen en vrouwen zijn off-limits. We zitten tenslotte niet meer in de Chinese piramidetijd. Zijn een stuk beschaafder geworden… Dat die Demminck pr klerken dat nu niet begrijpen… Snap jij dat nou?

  Van je afbijten, dóórbijten en blijven bijten. 24-7. Dit kooigevecht zal nog wel ff voortduren. Steeds meer mensen worden wakker en moeten over de dan opdoemende angstdrempel geholpen worden en jij geeft het goede voorbeeld. Hou dus vooral de humor erin 😉 Al vindt ik persoonlijk dat al dat schelden soms wel storend werkt bij het lezen. Vooral omdat het vaak ook dezelfde scheldwoorden zijn. Op Peter Rrrrr. de Vries zijn toch wel wat meer woordspelingen te maken? Wacht dacht je van: Piemel Ruk het Vriest? Of: Peterrr Rrrr van de PRrrrVD?(PRVD. Peterrr Rukmaat van Demminkpartij, Politie Raadsheer{consigliere) Verkracht Democratiepartij, Pedo Ruggesteun van Demminkparij, Peters Ratatouille Van Draaikonten, Prins ‘Rechtgeaarde’. Vrijmetselaars & Doofpotpartij, Peters Ruggetuffers Verzameling op Donarsdagpartij, Peters Regeringspartij voor Deugnietjes {Bernard ‘Il Primo Tulipano Nero’ a.k.a. the Benno bird zijn favoriet}, Peters Reteschone Viering van Dionyssoscultuspartij). Peter Rooft de staatsmediapot leeg Het Liefst. Peter Ronseld te jong Maagdenvlies, Peter ‘knipt alles verknipt’ de Vries. Peter Errorum Propagationi de Vries, Peter Pertemptant Quaesitor de Vries, Peter Mentiri et Lingendo de Vries ofzo, enzo… Doet dat ex-bestuurslid van de Algemene Vereniging Nederlandse Militanten (AVNM) wat meer recht vindt ik persoonlijk…

  Ik weet het: ze zijn niet allemaal even sterk. Maar ik kom dan ook niet uit De Pijp met zijn beruchte humor (je suis ne pas une pipe allochtoon of autochtoon). Dus jij kunt dit vast beter. 🙂

  Als ze je vrouw of je kinderen pakken mag je mij ook mailen.

  Dat soort knokploeg gasten hebben namelijk een ander beeld van liefde dan wij hebben…

  Mvgr.

  Like

 3. Tnaks Monks, maar maak je handen niet vuil aan die Lafbekken.

  Kan lang duren maar de finale wordt bepaalt door mij en het Anti-Media-Maffia Volkstribunaal en zal de hoogste kijkcijfers ooit halen, zelfs Buiten Nederland en daar kunnen de ‘Heren’ Maffia-Boss John de Mol en Pedo-Pr- VARA-Man de Maffia-journalist en politie-informant Peter R de Vries en hun Panorama-Hoerenjong de Bruine Rat Bas van Hout toch geen bezwaar tegen hebben lijkt mij. Het wordt een feestelijke knaller van een Gehaktmolen uitzending!

  Like

 4. Ik opper mezelf op Steve ,Dat ie je dochter een drijgbrief stuurt ,vind je het gek dat zijn eigen ouders van Hoerenjong Viezerik a.s SLACHTOFFER Bas de Bruine Rat hun bloedeigen kroost aan zijn lot hebben overgelaten en door hoeren en een aan wal geraakte pooier is opgevoed ,die Hond heeft geen Morele waarden ,als ik heb tegen kom krijg ie onverwachts een BAKSTEEN tegen zijn Kop ,hoe durft die lafaard en informant een meid te bedreigen Mothetrfucker ,Inn amsterdam is hij 100% niet veillig en Mocro’s in Zandvoort loeren ook al op hem ,Dus Steve het zal niet lang duren voordat die hond ook 6 weken uit een rietje kan drinken,laten leiden dat moet ie die Kankergezwel allias de Allesweter

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.