Elitaire Misdaad

De duurste ‘Bestuurs-gangster Wip’ van één miljoen euro in ‘Waterschap-Nederland’.

Eugene Meuleman

Bestuurs-gangster directeur Eugene Meuleman’ Waterschap rooft met de wet en de pen in de hand een miljoen euro voor een ‘Wippie’ van de Gemeenschap.
De ‘VVD-Justitie’ weet van niets en kijkt de ander kant op.

( van onze Bestuurs-gangster redactie i.s.m. met onze Klasse justitie redactie)

Amsterdam-Noir- Geen één van de 10.000 ‘Bankier-gangsters’ of ‘Bestuur-Gangsters’ in de bak.
Een voormalig personeelschef van Waterschap De Stichtse Rijnlanden in Houten blijkt te zijn vertrokken met een salarisgarantie ter waarde van ruim een miljoen euro. In de tien jaar na haar vertrek houdt ze een bedrag van zesduizend euro bruto per maand, plus een goudgerande set aan secundaire ‘Hoereer-arbeidsvoorwaarden’.

Binnen het extreme miljoenen euro’s Lekkende Geile Waterschap gaan hardnekkige geruchten dat de ‘Miljoen euro- Waterschap-Callgirl’  is vertrokken na een betaalde liefdesaffaire met ‘Bestuurs-gangster directeur Meuleman’ aka De Lekkende Oude Geile Beer van het Waterschap.
Beroeps leugenaar-woordvoerder Bulthuis van het Waterschap bevestigt die geruchten. Maar omwille van de „integriteit van het Waterschap en hun ‘Miljoen euro-Hoer’ wil hij niet zeggen waarom de z.g. personeelschef precies is vertrokken. Zowel de Bestuurs-gangster Oude Geile Beer Meuleman als de ex-manager-Golddigger zelf wil niet reageren, behalve dan dat zij de miljoen euro niet terug geven en op dit moment druk doende zijn met de VVD-Opstand tegen de zorg-premie.

Na acht jaar ‘Wip-dienstverband’ vertrok de vrouw, het voormalig  z.g. hoofd personeelsdiensten, bij De Stichtse Rijnlanden met behoud van het ‘Wip-salaris’ van 6210 euro bruto per maand. De cao Waterschappen bleef van toepassing en ze hield haar pensioenregeling bij pensioenfonds ABP. Dat blijkt uit de ‘Wip-overeenkomst’, die in het bezit is van De Telegraaf.

Uiteraard hebben wij de VVD- Crimefighter Fred “Big Head” Teeven gevraagd welke strafrechtelijk stappen hij gaat ondernemen tegen deze Mega-miljoenen roof van n.b. Gemeenschapsgeld. De VVD “Big Head Teeven” liet ons weten eerst te gaan uitzoeken of het hier gaat om partij genoten, alvorens zijn VVD-standpunt -het niet vervolgen van misdadige Partij genoten- te bepalen.

Opmerking:
Wij hebben het Waterschap De Stichtse Rijnlanden om commentaar gevraagd in het kader van wederhoor. Daarnaast hebben wij gevraagd of zij aangifte hebben gedaan bij justitie en/of de politie en/of de FIOD tegen hun oude Geile Beer Meulenman en zijn ‘Million Dollar Baby’ en of zij reeds een procedure zijn begonnen om de gejatte miljoen euro terug te vorderen. Dat geldt kan dan geschonken worden aan bijv. De Voedselbanken of mensen zonder gas en licht of die hun huis uitgezet worden, etc. Of mensen met lekkende kranen. De zelfde vragen hebben wij ook voorgelegd aan Eugene Meuleman zijn andere ‘Bestuurs-Melkkoetjes-werkgevers’, te weten : Ministerie van VWS, Riskmanagement, Good Governance, Europe, Ministerie van Infrastructuur en Milieu en  Veiligheidsberaad Veiligheidsregio Utrecht en  afdeling Planning & Control Concernfinancien Gemeente Delft

3 antwoorden »

 1. Eugene Meuleman projectdirecteur gekanaliseerde Hollandse IJssel
  Secretaris directeur Eugene Meuleman van Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden wordt projectdirecteur van de gekanaliseerde Hollandse IJssel. Na acht jaar de functie van secretaris directeur uitgeoefend te hebben is hij nu toe aan een nieuwe uitdaging. Sinds 1 januari 2013 is de Hollandse IJssel door Rijkswaterstaat overgedragen aan De Stichtse Rijnlanden. Hiervoor heeft Rijkswaterstaat een bedrag meegegeven van 37 miljoen euro om het achterstallig onderhoud aan te pakken en het verdere beheer van deze rivier.
  Een extern onderzoek dat eind 2012 bij het waterschap is uitgevoerd heeft aangegeven dat er een aantal veranderingen nodig zijn in de structuur en de cultuur van de organisatie. Meuleman geeft aan dat hij het beter vindt om deze veranderingen door nieuw bloed te laten uitvoeren. Hij heeft in de periode 2006-2009 leiding gegeven aan een eerdere reorganisatie. “Nu wederom een reorganisatie tot uitvoering brengen lijkt me niet gewenst”, aldus Meuleman. “Daarnaast heb ik er enorm veel zin in om met volle energie leiding te gaan geven aan dit grote waterschapsproject”.

  Like

 2. Zou het een moreel debiele (V)WO’er zijn die Eugene Meuleman?

  Dat type psychopaat gaat op in de omgeving……om “toevallig” steeds op sleutelposities van de macht ineens -ter compensatie van fundamentele drijfveer moordlust- zijn onbegrensde 100% narcistische kronkelbrein de vrije loop te laten. Integriteit heeft totáál geen betekenis (en zal dat nooit kunnen hebben, terwijl doodgemoedereerd het tegenovergestelde wordt beweerd), voor zulke enorm schadelijke ‘pure evil mad in excelsis’ kick- en goudzoekers.

  Like

 3. Helemaal eens met de conclusie!! Schokkend weer deze witte boorden diefstal, maar ook schokkend het gebrek aan reactie daarop! Maar gelukkig is er – althans in mijn waterschapsregio – vorig jaar een nieuwe waterbelasting ingevoerd; omdat ze zo aardig zijn mag je wel in termijnen betalen, hoor.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.