Media -Maffia

Doorbraak ‘Vaatstra–zaak’ besmet door ‘Maffia-OM-woordvoeder’ Peter R. de Vries.

 ( van onze Corrupte News of The World redactie i.s.m. de politiecommissaris van Leeuwarden)

Journalistiek nu: Opgefokt of Bezonken of van de Maffia?

Amsterdam-Noir– Heden ochtend kwam de  Moordenaar in Spe en de rechtens vastgestelde ‘Maffia-journalist en politie informant Peter R. de Vries’ met veel Show en bombarie met de exclusieve primeur dat de Vaatstra-zaak kennelijk is opgelost. Het leek wel of hij  en zijn misdaadgroep de Vaatstra-zaak hebben opgelost in de pulp-media.

Het officiële Openbaar Miniserie  (met  de hoogste baas Herman Bolhaar aka “Pretty Boy Herman” , zie Noot 2.) persbericht moet waarschijnlijk later op de dag nog komen. En dat is bij een zo belangrijkere zaak, die kennelijk na 13 jaar ( slecht) onderzoek is opgelost  op zijn zachts gezegd te betreuren, dat een rechtens vastgestelde ‘Maffiajournalist en politie-informant Peter R. de Vries’ de eerste persoon is die deze doorbraak in de zaak-Vaatstra wereldkundig maakt. M.a.w. een officieuze doorbraak dus tot het OM formeel met een persbericht komt in deze.

Waarom ?
Jaren lang deden zich allerlei complot theorieën de ronde in de Vaatstra-zaak waarbij Peter R. de Vries en zijn kennelijk bizarre corrupte band met bepaalde hoge justitie functionaris als Herman Bolhaar en Harm Brouwer een rol hebben gespeeld. Neem bijvoorbeeld de laatste uitzending in de Vaatstra- zaak, alwaar Peter R. de Vries markant optrad als onbezoldigd politie Commissaris van Leeuwarden:

“Het Complot Vaatstra en onbezoldigd ‘Politiecommissaris Peter R. de Vries’. “

Hoe het ook zij wij hebben nooit echt geloof gehecht aan die complot theorieën en dat ook kenbaar gemaakt. Wij waren van mening dat die theorieën juist werden gevoed door:
A: door gewoon slecht onderzoek van de zijde van justitie

en

B: de kennlijk bizarre band die bepaalde leden van justitie o.a. Herman Bolhaar en Harm Brouwer en en bepaalde ( kijkcijfer) politie onderhielden en onderhouden met de ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’ blijkens het feit dat de media primeur  is gegund aan de hiervoor genoemde misdaadgroep  in de doorbraak van de Vaatstra-zaak.

De Vaatstra zaak wordt tot het bittere end omgezet in sensatie kijkcijfers en dus Kassa. Waarom?
Wij waren van mening en zijn dat nog dat een dergelijke delicate zaak niet geschikt is voor de pulp-media en show figuren met banden sinds de jaren ’80 met de Maffia als Peter R. de Vries en zijn Maffia baas John de Mol.

Maar kennelijk denkt justitie nu juist dat dergelijke corrupte pulp-media figuren als Peter R. de Vries nodig te hebben om hun 13 jaren lange slechte onderzoek te verbloemen.

Toch zijn wij zeer content dat nu waarschijnlijk deze vreselijke zaak is opgelost en een ‘zieke misdadiger’ van het gevaarlijkste soort achter de tralies verdwijnt. En wie weet trekt justitie nu ook leerling uit hun wanbeleid om met media-pulp-figuren al dan niet van de Maffia zoals Peter R. de Vries  voor of mee te ‘werken’.

Kijkcijfer-Peter R de Vries- justitie-complot.
Toch voedt ook weer het feit dat Peter R. de Vries de exclusieve primeur heeft gekregen van justitie om deze doorbraak wereldkundig te maken complot theorieën. Waarom heeft justitie besloten af te wijken van hun normale standaard procedures in deze door gewoon met een officiële Persverklaring te komen. Waarom gunt justitie De Vries deze primeur? 

Werkloze Peter R. de Vries verkracht  vanavond openlijk zijn VARA Schandknaapje Matthijs van Nieuwkerk.
Afijn de pulp-media Wereld draait door en wij voorspellen u dat Peter R de Vries heden avond weer aanschuift bij zijn VARA Schandknaap Matthijs van Nieuwkerk en zijn VARA  ‘gangstersletje Leonie Kragt’  ( eindproducent De Wereld Draait door) om  aldaar als Held te worden vereerd.
En wat kan hun het meisje Vaatstra echt schelen, helemaal niks: Kijkcijfers en ‘Held’ De Vries daar draait het om in de media-pulp-wereld.

Opmerking: Wij hebben de Minister van justitie en het Openbaar Ministerie verzocht ons te laten weten wie bij justitie in het ‘Kijkcijfer- Peter R de Vries-complot’ zit en derhalve heeft besloten om in strijd met het normale OM-beleid het kennelijke resultaat niet door een officiële OM-woordvoeder wereldkundig te laten maken, maar door een Figuur uit de Pulp-media, in dit geval  de rechtens vastgelegde Maffiajournalist en politie-informant Peter R de Vries.

Noot:  Maffia-journalist en politie-informant Peter R. de Vries

Noot2: Currupte banden voorzitter college-procureur-generaals Herman Bolhaar ( en Harm Brouwer) met/voor Peter R. de Vries.

21 antwoorden »

 1. Waar is de hele journalistiek eigenlijk mee bezig? Vinden die het normaal dat de berichtgeving van het OM via Peter R. de Vries loopt? Wat is daar aan vooraf gegaan?

  Like

 2. Het is zo een irritante hork, met die zelfverzekerde blik, dat prul bekkie, dat zogezegd intellectueel Nederland zo met die mafketel wegloopt, zegt toch meer over dat labiele tuig wat het voor het zeggen heeft in omroepland. Hij heeft nooit zijn porem laten zien en zijn commentaar gegeven bij de zogezegde liquidatie zaken. Schijterd.

  Like

 3. Aha, ik heb even achter die link gekeken. Toen zijn bij mij klaarblijkelijk ook al een paar alarmbellen gaan rinkelen. Nee, deze show is al eerder begonnen. Wellicht op het moment dat ze die jasper hebben opgepakt voor die joyriding. Eitje om toen al DNA van die man te stelen, want pas daarna kwam wonder boven wonder die aansteker met die haar tevoorschijn. En dan telkens werd en wordt het volk gedoseerd gevoerd naar het eindspel. Het is een absurdistische vertoning zonder goede afloop vrees ik, niet voor de man en niet voor de rechtsstaat. Staat er dan verdomme niemand van die lui op? Wat ik te zeggen had heb ik nu gezegd. Bedankt dat je me de ruimte hebt gegeven.

  Like

 4. @Lidy, ach het staat wetenschappelijk allemaal en nog erger alhier beschreven: http://en.wikipedia.org/wiki/Manuel_Castells

  En denk in deze laatste Vaatstra -Show maar aan dit:

  OM, politie en burgemeester hielden na Peter R. zijn vroege uurtjes zondag ochtend ‘Media-Pulp Pers Hoera, Hoera twitter-persconferentie’ aan het begin van de avond een persconferentie, die geheel naar de huidige mediamaatstaven live werd uitgezonden op verschillende zenders. Het leidde tot verslaggevers die nog tijdens de bijeenkomst de kijker half fluisterend een samenvatting voorschotelden, terwijl collega’s hen manen tot stilte. 

Niemand van de aanwezige journalisten had de euvele moed om het ‘SBS-OM’ te vragen hoe hun ‘collega’ Peter R. aan de primeur was gekomen in de nacht van zondag op maandag.

  Sinds wanneer zijn justitie en het Nederlands Forenisch Instituut zondag nacht open? Kan nog wel eens een heel vervelend puntje worden voor het OM en het Forenisch Instituut met een goede advocaat in de komede Vaatstra rechtzaak. Laat Peter R. dat maar eens onder ede uitleggen aan de Rechter.
  en onder ede liegen mag De Vries van justitie : http://demaffiajournalist.blogspot.nl/2012/05/peter-r-de-vries-pleegt-meineed-in-de.html

  Like

  • Er zijn trouwens wel meer mensen die in deze zaak onder ede verhoord mogen worden voor de rechter. Ik ben benieuwd wie de advocaat van Jasper zal gaan oproepen, als het tot een rechtszaak komt. Er zijn zeer belangrijke getuigen, als ik de site van Dankbaar zo lees. Ik denk niet dat het OM de mensen die hij noemt, wietse en stefanie, graag in de rechtszaal ziet, althans als er van bedrog sprake is. Ben benieuwd wat de advocaat gaat doen. Ik vermoed dat er nu mediastilte zal volgen en dat we heel weinig van de advocaat zullen zien. We wachten af.

   Like

 5. Het is dat het zo’n ernstige zaak is maar werkelijk wat een toneel wordt hier opgevoerd en blijkbaar is de massa zo gefocust op een ‘happy’ end dat barbertje moet hangen. Ze vreten werkelijk alles wat hen voorgezet wordt. Ik ben werkelijk perplext dat de mensen dit voor zoete koek slikken. En de snelheid waarmee het wordt ingevuld en opgediend. De man wordt dus onderzocht door het Pieter Baan, maar nu al is bekend gemaakt dat door zijn aandoening hij zich de moord waarschijnlijk niet meer kan herinneren. Komt dat even goed uit. Verschrikkelijk; een zwarte bladzijde in onze geschiedenis, de zoveelste inmiddels. Ik heb er geen woorden voor.
  http://www.rtl.nl/components/actueel/rtlnieuws/2012/11_november/20/binnenland/pschische-stoornis-bestaat-wel-degelijk.xml

  Like

 6. Nee het begint mij teveel op een script te lijken, alles klopt ineens. De aansteker die plotseling tevoorschijn komt en het haartje dat daarin wordt ontdekt door het pas opgerichte cold case team. Dan dat achteraf uitermate kloppende verhaal van De Vries, waarbij je bijna denkt dat hij ook over een zesde zintuig beschikt, alleen het huisnummer ontbrak nog. Vervolgens dat dna-onderzoek dat ineens wel mag plaatsvinden en een man tenslotte bij wie een dna-match wordt gevonden. Een man waarvan nu ook al bekend is dat hij in 2009 is opgepakt voor nachtelijke joyriding en een psychiatrische aandoening heeft die hem doet vergeten wat hij af en toe uitspookt. Komt dat goed uit! Wat een ontknoping nietwaar. En dat binnen no time. Nee dit scenario is te mooi. Volstrekt ongeloofwaardig. De verontwaardiging van het NFI kan ook gespeeld zijn, nee ik geloof er niet meer in.

  Like

 7. En vervolgens moet ik lezen dat het OM nu bezig is met een double check.
  http://www.bnr.nl/programma/juridischezaken/903428-1211/100-dna-match-is-nog-geen-100-dader
  Zo’n dubbelcheck, met opnieuw afgnomen dna, duurt 6 uur, zou dan meer zekerheid geven. Dan vraag ik mij toch werkelijk af waarom niet gewacht is tot die uitslag er was voordat tot bekendmaking is over gegaan. Ik vind het een hele rare en op zn minst onzorgvuldige gang van zaken.

  Like

  • Maar uitgaand van bedrog is die, voor normaal begrip, voorbarige bekendmaking van De Vries, middels die twitter, weer volkomen verklaarbaar, immers hij wist de uitslag. Hij kon gewoon geen buil vallen, denkt hij. Maar juist zijn gretigheid wordt hem fataal. You can fool the people sometimes, but not all the people all the time, zong Bob Marley toch?!

   Like

 8. Steven, Steven, je slaat weer piketpaaltjes man met deze aflevering. En de meest essentiële vraag die er te stellen valt stel je, namelijk: Waarom? Want het komt toch min of meer als een duveltje uit een doosje, deze uitkomst. En dan doet de boodschappenjongen, nou ja misschien moet ik wel zeggen volksmenner van het OM de voorlichting aan het volk: de eerste klap is een daalder waard. Maar Steven, op één of andere manier zit het mijn logisch brein nog niet lekker. Er zijn als het ware teveel hiaten, want weliswaar is er een 100% DNA match, maar waarmee? Als er een 100% DNA match is met het sperma, dan ben ik tevreden, maar als het een 100% match betreft met die haar, die wonder boven wonder vorig jaar is opgedoken, weetjewel die haar uit die aansteker, dan vrees ik dat ik nog niet al teveel geloof hecht aan deze uitkomst en euforie. Bovendien het past zo vlekkeloos op het verhaal, versie 7.2 , van De Vries, dat het mij sowieso onwaarschijnlijk voorkomt. Nee, ik heb echt meer informatie nodig.

  Die andere lidy, die wacht op moderatie dat ben ik, je kunt dat dus deleten.

  Like

   • Ik lees ook dat het nieuws van de oplossing wel heel erg snel en zeker wordt gebracht. En dat komt weer overeen met mijn gevoel dat het zo naadloos aansluit bij de introductie een tijdje geleden door De Vries. Bovendien zijn er voorbeelden dat er door het OM en het NFI geknoeid wordt met bewijsmateriaal, vb de zaak Baybasin. Dus kunnen we he OM en het NFI vertrouwen? Als je nuchter nadenkt niet. Dat het mogelijk een in scene gezette oplossing is, wat gewoon mogelijk is, kan uitsluitend worden ontkracht door een vrijwillige bekentenis van de boer in kwestie. Het verhaal is inderdaad nog niet uit.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.