Media -Maffia

Media-schandknaap Kees van der Spek mag aan de ‘slag’ bij SBS6. Zwijggeld van de Maffia.

U en Sanoma worden opgelicht door Maffia-Boss-John de Mol.

Bejaarde, uitgezakte, alcoholistische en verlopen ‘Vetlap Kees van der Spek’ het ‘jonge frisse gezicht’ van SBS.

( van onze Corrupte News of the World redactie)

Amsterdam-Noir– Wij waren al maanden geleden getipt door een onbeduidend, gefrustreerd, jaloers lid van de ‘misdaadgroep Peter R. de Vries’, dat Kees van der Spek na het stop zetten van het programma ‘misdaadjournalist Peter R de Vries’ al die tijd gewoon op de loonlijst is blijven staan bij Endemol. Waarom?

Daar waar de ijzeren-trend is dat alles wat boven de dertig is en er niet uitziet als een Top-Callgirl of Glitter-Gay-Kip van de buis moet bij SBS6 en WNL ( Wakker Nederland =Geil Nederland en Dom Nederland) achtige pulp-zenders is Kees van der Spek dé uitzondering. Hij is zo ver wij weten niet ‘Glitter-Gay-Kip’ en Vet boven de dertig.

Bij Omroep Max wilde zij hem vreemd genoeg niet, maar wel bij SBS. Waarom?

“Op stapel staat verder ‘Opgelicht in het buitenland’ met Kees van der Spek, voormalig eindredacteur van Peter R. de Vries, als presentator – de krullenbol die regelmatig samen met De Vries optrok tijdens de buitenlandse missies van het gestopte misdaadprogramma van De Vries.
Bron: Volkskrant  door Thijs van Soest

Maar die ijzeren wet/trend geldt niet voor de pijn aan je ogen doende lelijke, bejaarde verlopen ‘Vetlap Kees van de Spek’. Is hij soms een professor? Heeft hij door geleerd ? Is hij een extreme deskundige op een bepaald terrein. Nee, helemaal niks van dat alles. Hij heeft amper LTS afgemaakt  en dat is nog steeds te merken als hij praat. Daarnaast is  hij al jarenlang  als Hatchet-man prominent lid  van de ‘misdaadgroep Peter R. de Vries’. 

Toch een nieuw programma bij SBS voor Peter R. de Vries zijn Hatchet-man Kees van der Spek. Oplichting?

Kennelijk moet kost wat kost de lafaard, alcoholist  ‘Vetlap-Kees van der Spek’ de jarenlange Hatchetman van Maffiajournalist Peter R. de Vries zijn mond houden. Oplichting?

Dat mag een paar centen kosten en daar laat Maffia Boss John de Mol de andere eigenaar van SBS Sanoma fijntjes aan mee betalen.

Stel je voor dat de Hatchet-man Kees van der Spek uit de school klapt over bijv. de Moordaanslag die hij met zijn Boss Maffiajournalist en politie-informant Peter R. de Vries en de ‘Panorama Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout‘ en de Hoogland- Maffia op Steve Brown heeft gepleegd.

Of de vele andere misdaden die hij samen met de Maffioso’s Peter R. de Vries en John de Mol heeft gepleegd, het zij voor justitie, dan wel voor hun bevriende misdaadgroepen. Dan kan dat hele ‘De Vries-zooitje’ met Maffia Boss John de Mol voorop de lik in draaien. Oplichting SBS aandeelhouder Sanoma?

Om deze verlopen ‘Vetlap- Kees van den Spek’ zijn mond te laten houden is erbij Endemol en de Maffia-Boss John de Mol diep in de buidel getast.

De Maffioso John de Mol heeft speciaal voor deze bejaarde onbenul Kees van der Spek een programma bedacht in het buitenland. Opgelicht?

Wie echt opgelicht worden zijn natuurlijk zoals gebruikelijk de SBS kijkers en Sanoma.

In het buitenland kan hij geen kwaad, kan hij ongestoord zijn beelden manipuleren, knippen en plakken en niemand in Nederland kan hem feitelijk ruiken en zien zweten als een Otter. De andere eigenaar van SBS6 Sanoma weet bij al deze Maffiosi praktijken z.g. van niks, die spelen van de Domme en verliezen hun nieren in dit Oplichtings verhaal van Maffia-Boss John de Mol om zijn Hatchet-man ( Sluipmoordenaar) Kees van der Spek van ‘misdaadgroep Peter R. de Vries’ zijn zwijgen met een farce programma te kopen. Oplichting?

Opmerking: wij hebben Maffia Boss John de Mol en Talpa en Endemol en Kees van der Spek en Sanoma om commentaar gevaagd. Zij beriepen zich alle op hun zwijgrecht.

Eerder verschenen:

Hatchet-man Kees van der Spek’ van ‘misdaadgroep Peter R. de Vries’ vlucht voor Steve Brown.
Posted on November 7, 2012 by Steve Brown

De ‘Hatchet-man van Peter R. de Vries Kees van der Spek’ en zijn pathetisch ogende Hema vrouwtje met de bijbehorende dikke Hema–worst derrière – ging er als een haas vandoor bij het zien van Steve Brown in Amsterdam.
Bron: Volksnieuws uit Amsterdam-Noir

8 antwoorden »

 1. Nou beste Tim, ik mag het blog van Steven ook heel graag lezen en ik reageer wanneer ik denk dat ik iets zinvols heb toe te voegen. Zoals ik Steven lees vind ik dat hij van zn hart geen moordkuil maakt en zijn verhalen op zn mokums brengt. Dat vind ik nu juist zo leuk. Maar ondertussen slaat hij menigmaal de spijker op zn kop. Kritiek laat hij ook toe. En verder vind ik het erg prettig dat hier niet zoveel wordt gereageerd, want de discussies elders leiden vaak tot oeverloos gezwam. Maar inhoudelijke kritiek kun jij toch ook geven. Dus geef aan wat hij precies uit zn duim zuigt. Vind ik wel interessant. Kortom, maak de lezer wijzer, zou ik zo zeggen.

  Like

 2. Het is gewoon een vies zooitje wat om die de mol heenloopt. Kijk eens naar al die Vara ratten,moesten niks van commercie hebben, ze kruipen nu allemaal in zijn reet. Die van koningsbrugge werd gebombardeerd tot de nieuwe van Kooten. Mag nog geeneens zijn schoenveters vast maken. Die hele media troep verkopen nog hun moeder om maar aan te kunnen schuiven, zijn die zogenaamde moraalrakkers. Ergenis twee komt er aan het glazenhuis, zitten er zogezegd voor het goede doel, zijn gewoon met hun eigen egootje bezig. Ranzige beelen horke vriend van van nieuwkerk moet ook weer van de partij zijn en dat Nederlandse klootjesvolk gaat weer mee in de hysterie.

  Like

 3. Tim de hoerenjong aka Bas zeker of de kliek rond Pedo Peter .Tim ik kan je verzekeren dat er genoeg mensen achter Steve blijven staan ,en die zelfs bereid zijn voor acties [volksakties] en de jongen garde zijn extreem hongerig[die Graag wat Cash willen verdienen,en deinsen nergens voor terug] Peter de dildoman word ook met een dagje ouder ,Bas de hoerenjong ook, en John de hoer van de heuvel word vandaag door Dino en Rini en meerdere hotshots aangeklaagd voor het DOORSPELEN van geheime Politie onderzoeken ,zieke Timmetje blijf jij maar achter Informanten en Veraders Kinderbedreigers,Pedo,s,Huurmoorden,en heel de dag Ass likken van de plaatselijke volkshotshot .Vrienden van huurmoordenaars kinderverkrachters .Jij zal ook wel geen zuivere koffie zijn Pedofielen vriendje Tim ,internet Gangster als je een man was had je je nummer allang achter gelaten voor STEVE BROWN voor persoonlijke wederhoor [dat moeten jullie toch wel weten Peter pedo Kliek] ,maar door deze info laat je nogmaals weer zien uit welke Pedo hoek je komt .

  Like

 4. @Tim? Ten eerste kan je precies aan geven wat uit mijn duim is gezogen. Het meeste n.b. is al door verschillende Rechters bevestigd en alleen dankzij o.a. Maffia Boss John de Mol kunnen types als Panorama Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout, Peter R. de Vries en Kees van der Spek aan de slag blijven.

  Ten tweede is wat ik publiceer inzake de Media-Maffia dagelijks nieuws domweg om het feit dat de Media-maffia gewoon ongestoord dagelijks zijn gang kan gaan in “Red Neck Hollandia “in tegen stelling tot bijv. in Engeland waar nu door het News of The World schandaal deze Maffioso wantoestand aangepakt wordt.

  Ten derde ik reageer nooit onder een valse naam , dat doen alleen de lafaards van o.a. ‘misdaadgroep Peter R.de Vries’ en kennelijk ook jij.

  Like

 5. Jij zuigt echt alles uit je duim he! Je bent al zo vaak door de mand gevallen en je blijft maar hopeloos proberen met dit soort actie’s, niemand neemt jou serieus. Ga je deze reactie nu ook snel verwijderen? Niet doen hoor, het is de enige reactie, behalve dan de reacties die je zelf zet onder een valse naam!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.