Elitaire Misdaad

Elite-Gangsters Billboard van Volksnieuws uit Amsterdam-Noir.

Billboard Elite- Gangsters

Vernieuwde link naar bijgewerkte Elite Gangster Billboard

Categorieën:Elitaire Misdaad

Getagd als:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

29 antwoorden »

 1. Heb je een Facebook pagina? Als je er nog geen een hebt maak dan es eentje. Moet je es zien hoeveel volgers/lezers je krijgt binnen een paar dagen door deze misdaden op kaart te zetten. Goed bezig, man…..

  Like

 2. Straf de armen · Het nieuwe beleid van de sociale onzekerheid

  Beste ‘Kameraad’ Lidy,

  Helaas begrijp ik al sinds mensen heugenis hoe het systeem in elkaar zit, zie hier o.a. dit interview:
  http://www.scribd.com/doc/34100202/Interview-Steve-Brown-in-Fiat-Justitia

  En zie hier o.a. wat deze schrijver er over stelt:
  http://www.epo.be/uitgeverij/boekinfo_boek.php?isbn=9789064454028

  Vandaar dat ik mij soms Volks-Gangster noem, wat mij betreft satirisch aangeeft dat ik mij verzet tegen die Uitzuigers in het Nette Pak van de (weerloze en willoze door de pulp-media hersendood gemaakte) massa met de wet in de hand.

  Like

 3. lidy het ligt niet aan de wetgeving, het ligt aan die lui die zich god wanen, die dus denken dat ze met alles weg kunnen komen. zelf zijn ze namelijk ook een corrupte misdadiger. die gaan hun eigen soort dus niet laten vervolgen. hetzelfde is gebeurt in de 2e wereld oorlog hitler mengele noem ze maar op werden gewoon met medewerking van nederland en amerika elders gebracht. en leefde nog lang en gelukkig. deze lui die nu bezig zijn denken dat ook zij dit allemaal ongestraft kunnen doen. we leven in een hele andere tijd, en ik denk dat ze te ver gegrepen hebben met zijn allen,. overal staan de mensen op , de bilderberg en de banken en monsanto en de inentingen/medicijnen chemtrails is overal een item geworden. nee ze komen deze keer niet ongestraft weg. als ze dit zouden lezen, zou ik tegen ze willen zeggen. waren die paar centen en een baantje het nou echt waard om zoveel mensen te vermoorden. als men dit al doet, mag je zelf voor je leven vrezen. 1 foutje of iets anders en je hebt het gehad. welkom in de WNO

  Like

 4. ierland en ijsland hebben de bankiers in de gevangenis gegooid. de schuld die ijsland zou hebben bleek voor 90% fraudebedrag te zijn van de banken. en ja hier zal de schuld ook alleen maar toenemen. er verdwijnen regelmatig miljarden bij de ministers. kamp en ik dacht ascher. deze hele regering die trouw aan de koningin zweren inplaats van aan het volk. zegt al genoeg he. matt herben is bilderberg en er zijn er heel veel bilderberg. ik zag er boven al een hoop staan. maar volgens mij staan ze er nog niet allemaal. ze trekken met spoed de nederlanders leeg, voor hun wno. deze lui malen er niet om dat er veel mensen/kinderen/ en dieren doodgaan op hun conto. ze hebben nu al maling aan de vele doden die ook dankzij hun in spanje griekenland portugal e.d vallen. 35% van de gezinnen in spanje heeft 0 inkomen. elke dag 500 uitzettingen. http://www.niburu.nl/financieel/held-spaanse-slotenmaker-weigert-banken-nog-langer-te-helpen.html

  Like

 5. Wat jij maar niet wil of kunt begijpen Steven, ik eerlijk gezegd ook niet maar dat geheel terzijde, is dat onze wetgeving er simpelweg niet in voorziet om deze elitegangsters te veroordelen, tenzij er een elitegangsterafrekening moet plaatsvinden. Maar dat komt niet zo vaak voor. Komt het een keer voor dan zijn er nog zoveel mogelijkheden om elders je straf uit te zitten, zo las ik in de Stentor vanmorgen:
  ‘ Als voorbeeld noemt de nieuwsrubriek de voormalige VVD-bestuurder Sjoerd Swane uit Maarssen. Hij is bij verstek veroordeeld tot 2 jaar cel wegens corruptie, fraude en valsheid in geschrifte. Sinds 2010 is hij met onbekende bestemming vertrokken. Hij zou nu in Frankrijk wonen. Swane kon probleemloos een paspoort krijgen en zich daarmee in het buitenland verschuilen. Uit onderzoek blijkt dat hij door het Openbaar Ministerie niet op de signaleringslijst voor paspoorten is gezet.
  Teeven kan er ook niks aan doen. Het gaat echt allemaal volgens de regels van de wet. Kortom de wet voorziet er niet:
  http://jdtvnieuwsbullet.blogspot.nl/2012/10/teefje-in-actie.html?m=0

  Like

  • “”Sinds 2010 is hij met onbekende bestemming vertrokken.””

   Dit behoeft niet zo te zijn en kan hij zonder opgaaf van Adres bij zijn moeder wonen.

   Het is zo dat toen gestapo opperbevel ernst hirsch ballin Ons in 1991 buiten de wet stelde dezen ook gelijk alle wetgevingen “tegen Ons keerden om Ons dood te dreigen treiteren stalken roven plunderen rapen en belagen. Koos spee met zijn 14,2 miljoen valse roofboeten en de wet zware georganiseerde criminaliteit tegen de Huisvader die zijn belastingvodjes te laat invulde en dát zonder justitie zonder onderzoek zonder rechterlijke uitspraak óf veroordeling die dán de wet omkering bewijslast tegen zich kreeg van elke kromme ambtenaar om niets en hopeloos ten val kwam tegen dé demonische willekeur van elke dronken ambtenaar en deurwaarder grote verhuurder en bedrijf.

   Máár óók …wás Men eenmaal uit eigen Huis gegooid en leeg gezogen dan als Men niét als dé wiedeweergá binnen drie maanden een ander Huis/daadwerkelijk woonadres had Men door de gemeente onder Valsheid van geschrifte áls “”geemigreerd met onbekende bestemming”” uitgeschreven werd. Postbusadressen of gastpostadressen waren niet toegestaan. Zie maar eens een Huis te krijgen binnen drie maanden met wachtlijsten van tien jaar. Tegelijk mochten deurwaarders crediteuren ná die drie maanden geen nieuw echt adres opgeven dan dé maandelijkse schuldaflossingen verdubbelen ver boven de maximale beslagleggingsgrenzen. Dan was Men tot zwerven gedoemd met dat restantje vluchtelingenzakgeld. Zo als u ziet geheel de wetgever ook lid van de bende der edelen.

   Dus dáárom:

   . “”Uit onderzoek blijkt dat hij door het Openbaar Ministerie niet op de signaleringslijst voor paspoorten is gezet.””

   Kan dát – geemigreerd genoteerd als Valse administratieve maatregel – als oorzaak hebben en wisten/weten ze dat hij nog in het Land is.

   Déze staat wet en overheden hebben dáádwerkelijk vele tienduizenden doden per jaar op hun geweten !

   Wie weet woont hij zelfs nog in zelfde juis maar enkel op naam van familie of vrouw?

   Like

   • “”die dán de wet omkering bewijslast tegen zich kreeg van elke kromme ambtenaar om niets en hopeloos ten val kwam tegen dé demonische willekeur van elke dronken ambtenaar en deurwaarder grote verhuurder en bedrijf.””

    Deze zeer zware criminelen en Moordenaars kregen pér 1991 onmiddelijk ook totale bijstand van alle justities rechtbanken en advocatuur dmv een totale landelijke réchtsboycot en onbetaalbaarmaking van alle rechtsbijstand en advocatuur.

    De rechters “”áls Men ten einde Raad” dan maar een hypotheek nam om dan tóch een rechtzaak te pogen wierpen elke zaak simpel ongezien de prullemand in en gaven en negatieve uitspraak retour.

    Bendelid hoogervorst deed daar zelfs 1995 nog een schep of twee oven óp door alle anbtenaren te bevelen dé Burger helemaal niet meer te Mogen Bijstaan of Dienen.

    Dan kennen We die koos spee al wel die heel de politiediensten in 1 nachtje ombouwde tot zijn persoonlijk terreurwapen met de quota invoeringen en minimum boete aantallen per week beleid – vertaald: stalken en beroven oplichten van Slachtoffers. dat dreef hij van ca 35.000 eventueel terechte boetes per jaar óp naar meer dan 14.2 miljoen boetes per jaar waarbij brutaalste hond op Aarde de hónd geert korstens dan net nog bij brult hij zoú té hard moeten werken dé slapjanús! Wil zelfs meer Geld weer. Zeiden ze 2006 met de helft – 4,6 miljoen van dat soort onterechte boetes ook al.

    Dan riep een van hun tsjekatuig een staatssecreetaris nog even tussen dé zich zelf voor gemeentehuizen in brand stekende herkeuringsslachtoffers beroofde en geplunderde en uit Huis gegooiden en zelfmoorden plegende Familievaders door dát “áls ze het niet meer kunnen betalen worden ze maar hoéren” en inderdaad dreef ook dé Kinder prostitutie alle gevels en riolen vóórbij. Laat stáán onder welwillend wellustig oog van justitie massaal het Land uit getrokken door de marrokkaan en de allochtoon. Heden nog staatsecretaris mét weelden van een Andermans dood en taart! Lobbiede afgelopenn jaren nog in tweede kamer dé atoomenergie. Dé russische jóód!

    Ook een “drager/kenner van strafbare feiten” handlanger mede uitvreter/plinderáár misbruiker fred teeven is staatssecretaris geworden verscholen in een baan afgeperst met die kennis voor hét weeldige leven en bestaan vól spek van een Anders Bék!

    Dé bankiers als gewoon altijd al van tevoren hun immuniteiten gegarandeerd door staat wet en regering in eu en zwitserland voor het leven diplomatiek onschendbaar onverhaalbaar als al hun bedrog roof en plundergoeden ook!

    Like

 6. [url=http://vapenews.com/portable-vaporizer/]click here[/url] Its pain relieving qualities are very high and forms number legislation Dispensaries are legalization in 16 States of United States. You should know that false MMJ cards can get people as dispensary these not California seems poised to be the leader in this issue. Thoroughly wet a newspaper bath towel his the follow of you plant of medical marijuana identification cards. The length of time that a person has been exposed to diseases and and Used marijuana instead of during some situations. The Federal Bureau of Narcotics declared that government, an into properties of Marijuana and its effects on the user.

  Like

 7. Tja , en van de pulp-media en justitie horen wij in dit soort mega-zaken nooit wat. Maar o wee als een sloeber een kip steelt in een Supermarkt of een bijstandsmoeder ergens zwart een toilet staat te boenen, dan is het huis te klein bij de politieke smeerpoetsen in Den Haag

  Like

  • Daar heb je ook gelijk de oorzaak van alle oproer rellen terrorismen rascismen en internethaatzaaingen incluis Haren en hoek van Holland en de decennialange zinloos geweldscampagnes in Europa van de afgelopen jaren. En anonymous occupy wikileaks zullen ongetwijfeld uit dat zelfde spaarvarken komen naast dat alle msm vergeven is van de geheime dienst incluis gladio personeel. De staat van haat en justitie financieren uit onze Armoeden ook heel veel terreurcellen via subsidies van verenigingen religien moskeen synagogen fake misbruikbestrijders als SKPAbuse (spin en damagecontrol afvangen) fake forums om politiek opponenten te traceren en natuurlijk die staatsterreurcellen als cidi mdi en dat waakzaam dinges….die naftaniel zat zelfs bij buitenlandse zaken en hirsch ballin als een goebels wel even te bepalen wie wel en niet ons beloofde (en niet zijn) land in en uit mocht.

   Maar ze misbruiken dus blijkbaar naast de media en wetgevers de geheime diensten en banken om terreur te zaaien in het Westen. En dan hadden we Enschede nog.

   Like

  • Onderstaande gebeurd hier even zo. Haren Hoek van Holland van der vlis en Europa etc:

   “”Remember Operation Gladio? The Pentagon, through NATO, organized bombings and shootings in the streets of Europe. When one of the terrorists got caught, he explained at his trial: “You had to attack civilians, the people, women, children, innocent people, unknown people far removed from any political game. The reason was quite simple. They were supposed to force these people, the Italian public to turn to the State to ask for greater security.” He later explained the “strategy of tension” to the BBC: “To create tension within the country to promote conservative, reactionary social and political tendencies.”

   Google “Brabant massacre” for more gory details.””

   http://www.veteranstoday.com/2012/12/14/who-really-killed-the-connecticut-children/

   Bij dit gegeven wil ik beleren dat ze sinds de zeventiger jaren bij alle omroepen academisch instructeurs militaire psychologische oorlogvoering” bij alle omroepen als omroepdirecteuren hebben neer gezet.

   Like

 8. Wouter Bos is trouwens de enige politicus die voor het lieve vaderland heeft verklaard geen verstand van de financiele economie te hebben, maar desondanks en blijkbaar niet gehinderd door enige kennis op dat gebied, onrechtmatig besluiten heeft doorgedrukt die de staatskas miljarden heeft gekost, bovendien staatsgaranties heeft gegeven op dubieuze hypotheken in de Verenigde Staten. Een soort van Johnny hang yourself methode, hoewel hij zichzelf heel snel uit de voeten heeft gemaakt, nadat hij in het parlement tijdens de jaarlijkse verantwoording wel op zeer theatrale toon verkondigde de wet daarmee te hebben overtreden. Maar uiteraard had het parlement daar alle begrip voor, dat vroeg dan ook van hen.

  Maar we hebben geen compassie met die mensen die vanuit Marokko voor een paar miljoen onze sociale verzekeringsbank zouden plunderen. Nee daar doen we niet aan mee. Als we iets met compassie, of is het passie, doen dan moet het groots zijn op Europees nivo, liever nog Mondiaal VOC nivo en daar hebben we wat voor over.

  Sinds het aftreden van Bos is de staatsschuld inmiddels verdubbeld van 400 miljard naar meer dan 800 miljard en het wordt met het ruimhartige beleid van onze Bilderbergknapen alleen maar meer. Maarja er zit nog zoveel kapitaal in de reservepotten van het spaarzame en hardwerkende volkje, plus de verdiencapiciteit zit meen ik nog op AAplusmin nivo. Met wat prikkelgeving kan dat best weer uitkomen op AAA.

  Rutte vindt het zo’n briljant idee dat pensioenfondsen gaan investeren in de hypotheekmarkt, zodat de banken weer met meer lucht krijgen, immers die zitten daar mee, met die hypotheken. Zalm die met dat idee kwam is het helemaal eens met onze premier. Lucht waarvan wij nu inmiddels weten dat in bancaire principes daar weer leuke dingen mee kan worden gedaan. Daarmee kan weer geld op papier worden uitgegeven, bijvoorbeeld aan de overheid die dan een schuldbekentenis tekent, waar de hardwerkende burger dan weer de rente over gaat betalen.

  Die wisseltruc is indertijd door vele burgers ten tijde van de financiele crisis in 2008 uit de doeken gedaan op de opiniesite van de Volkskrant. Jammer toch dat de zeer verhelderende reacties op tal van onderwerpen door de Volkskrant ontoegankelijk zijn gemaakt voor het volk.Ik neem aan tot grote vreugde van menig bestuurder, politicus en opiniemaker en zeker van ons Nationaal Repelsteeltje Donner met zijn rapsong: 16 miljoen wijzen wat willen zij bewijzen, nietwaer!? 🙂

  Like

  • Ik vind Donner en wie hij vertegenwoordigt met zijn anti-democratische denkbeelden en plannen echt een gevaarlijk heerschap, immers langzamerhand zet hij en bestuurders voor hem, de wetgeving naar zijn hand en zet hij de bevolking buiten spel. En wellicht ook de mensen die in de weg staan? professoren, advocaten, rechters? En altijd via de weg van wetgeving, want dan kan de bestuurderelite de handen blijven wassen in onschuld. Terecht noem je het misdaden met de wet in de hand. Zo is het ook bedoeld.

   Donner is mij een paar jaar geleden opgevallen, door zijn gedrag: de wijze waarop hij op tv journalisten te woord stond en uiteraard vanwege zijn rapsong. Iets klopte niet in dat optreden. En ineens werd het helder. Donner deed mij namelijk denken aan Repelsteeltje. Hij speelt met -en jent de mensen, en denkt dat hij onaantastbaar is omdat hij zijn doelstellingen zo goed weet te verpakken. Maar goed dat lukt dus niet altijd.

   Zijn motivatie voor wijziging van de WOB is als volgt:
   “Bestuursorganen moeten zeker in tijden van bezuinigingen niet onnodig worden belast. Het belang van openbaarheid moet daarom in verhouding staan tot de investering in tijd en geld. Daarom wordt voorgesteld een halt toe te roepen aan onredelijk gebruik van de Wet Openbaarheid van Bestuur.” Maar zo wordt de maatregel vergoelijkt: “wordt het onder voorwaarden mogelijk dat omvangrijke verzoeken na overleg met de verzoeker worden behandeld voor een representatief deel van de gevraagde informatie.”

   Hierin zijn al zoveel suggesties verwerkt dat de gemiddelde lezer als het ware moet concluderen: ja deze wet is goed voor ons.

   Ken je het systeem van framen, Steven? Dat is een boodschap zodanig schrijven dat je mensen vanzelf in een denkspoor zet. Daar zijn mensen in gespecialiseerd en vooral de overheid en de politiek bedienen zich er maar al te graag van.

   We worden dus al lezende geframed ofwel gevangen in het denkspoor met een wenselijke uitkomst. En als je dan kijkt naar de introductie zoals hier verwoord dan begrijp je zeker ook wel dat we volledig bij de neus worden genomen.

   Nee uiteraard moeten de bestuursorganen niet onnodig worden belast. Ja uiteraard moet het bestuur zuinig omgaan met de centjes. Maar de vraag is geeft de wetswijziging de overheid de mogelijkheid om de informatie naar de burger te manipuleren? Ja!… Moet de overheid zich dan nog verantwoorden? Nee!… Hebben de maatregelen in het verleden, waarvan de bedenkers hetzij grote winsten in het vooruitzicht stelden, hetzij grote kostenbesparingen, dat ook waargemaakt? Nee, de schuldenlast van de Nederlandse Overheid is schrikbarend gegroeid. Men wil zich altijd graag vergelijken met het bedrijfsleven, maar met een overhead tussen de 65 en 76% procent zou die allang failliet zijn gegaan. Nederlandse overheid niet, want die hebben voorlopig nog genoeg geldverschaffers, die de broekriem dan maar moeten aanhalen. Uiteraard niet de bestuurselite, want die hebben het al zo zwaar met de problemen die veroorzaakt worden door een bevolking, die zich veel te afhankelijk opstelt, aldus Donner.

   Hoe dan ook, waarom zouden we dan geloven dat de wetswijziging een kostenbesparing zal opleveren? Dat is bepaald niet realistisch.
   De vraag die de politiek zich zal moeten stellen is waarom er steeds meer een beroep wordt gedaan op het WOB. Ik denk dat dat komt omdat de overheid steeds minder transparant is geworden. Daar moet de overheid iets aan doen! Maar daar hebben ze geen zin in, in transparantie. Ze houden liever de spiegel voor. Jaja bestuurders zijn ongelogen allemaal spiegologen.

   En nu laat hij weer van zich horen, die Donner. Hij heeft in het FD een interview weggegeven, waarin hij stelt dat de overheid Nederland niet moet besturen als een BV op basis van efficiëntie en doelstellingen etc., er zijn meer zaken van belang, zoals een hernieuwde verhouding tussen burger en overheid. Dat deed mij onmiddellijk weer denken aan een lezing die hij enkele jaren geleden hield
   http://www.montesquieu-instituut.nl/9353000/1/j4nvih7l3kb91rw_j9vvhfxcd6p0lcl/visbj30ppqv5/f=/donneropening.pdf

   en waar hij zijn gehoor het volgende voorhield:

   “Met regels, toezicht en rechtsbescherming hebben we een institutionele machinerie gebouwd die een aanhoudende stroom fouten, kritiek, missers en miskleunen genereert, welke via het publicitair politiek complex versterkt worden”

   Ik zal proberen deze zeer verhullende en complexe zin een beetje toegankelijker te maken

   In feite stelt hij dat er sprake is van een vicieuze cirkel, waarbij parlement, media en publiek gezamenlijk een steeds groter beroep hebben gedaan en doen op vadertje staat om de problemen van de burgers op te lossen, waardoor de staat nog meer fouten genereert.

   Hij stelt dan ook de burger, de politiek en de media, in feite de democratie verantwoordelijk voor de fouten van de staat als hij zegt dat een overheid nooit sterker is dan de samenleving waarin zij wortelt en waaruit zij voortkomt.

   Misschien heeft Donner het zelf niet door, maar het is een beproefde methode om via het aanpraten van schuld, macht naar je toe te trekken om daarmee je controle te vergroten, hoewel hij ons in zijn lezing probeert wijs te maken dat macht van een totaal andere orde is dan controle hebben.

   Hoe dan ook de vicieuze cirkel dient volgens Donner doorbroken en geregeld te worden met een hernieuwde verhouding tussen staat en burger. We hebben het dan over de inrichting van onze staat der Nederlanden, en wel volgens Donner, via:
   1. de ingezette aanpak?
   2. van de compacte overheid?
   3. en het opstellen van een agenda voor burgerschap?

   Laten we beginnen met die compacte overheid. Die ziet hij in schaalvergroting ofwel het samenbrengen van verschillende staatsdisciplines onder één bestuur, ministeriële verantwoordelijkheid en ambtelijke organisatie onder leiding van één Procureur Generaal. En dat is niet alleen van belang voor het binnenlands bestuur, maar noodzakelijk om ons mannetje te staan op internationaal niveau en hij stelt dan dat de issue niet de overdracht van bevoegdheden en macht betreft, maar het gezamenlijk herwinnen van controle en invloed op ontwikkelingen nationaal en internationaal waar we de greep allang op hebben verloren. Die Donner toch, twee vliegen in één klap.

   We zien nu echter de desastreuze ontwikkelingen daarvan voor de burger als we kijken naar het ministerie van justitie dat steeds verder corrumpeert en waar de onschendbaarheid van de overheid het volk telkens weer wordt gepresenteerd, immers de overheid maakt weliswaar fouten maar mag dat ongestraft doen. Openbaarheid van bestuur is een lachertje geworden, want het kost minstens een rechtsgang en vele jaren procederen om ook maar iets van de waarheid boven tafel te krijgen.

   Een Donner die ons wil doen geloven dat controle niets van doen heeft met macht.
   En dan komt hij eerst met de oude onwenselijke situatie: ‘Binnen een gesloten systeem, zo stelt hij de ‘huidige’staat der Nederlanden voor, is het volgens Donner logisch om in het belang, hoe altruïstisch is ons elite bestuur, van de vrijheid van burgers:
   1 overheidsmachten te onderscheiden en te scheiden,
   2.om macht te beperken met tegenmacht,
   3. en om draagvlak voor verplichtingen te kweken door publiek debat.

   Jaja nu begrijp ik het: het publicitair politiek complex moet de agenda voor burgerschap vullen met verplichtingen. Hij noemt dat elders eigen verantwoordelijkheid, als burger staan in je eigen kracht, waarmee hij en alles waar hij voor staat de opgebouwde sociale zekerheden afbreekt. En wat is voor Donner dan het doorslaggevende argument? Dat argument zoekt Donner hogerop want, beweert hij: ‘ In een open internationaal systeem waarin meerdere landen onderling afspraken maken en gemeenschappelijk belangen behartigen, vergt de bescherming van de vrijheid van burgers andere uitgangspunten. Dan is de behartiging van onze nationale belangen meer gediend met eenheid van besluitvorming, en niet van scheiding. Slagvaardigheid en ook in zekere mate een beperkte openheid; anders laat men zich immers op voorhand in de kaarten kijken’, zo houdt Donner zijn toehoorders voor. Nou begrijpt je zeker wel waarom het wijzigen van de WOB zo belangrijk is. Dat is waar deze meneer op aast.

   Denk er aan die WOB moet eraan als het aan Donner en wie nog meer ligt.

   Like

   • In de grondwet is de status en macht van de Nationale ombudsman vastgelegd.
    http://nl.wikipedia.org/wiki/Nationale_ombudsman
    En deze ombudsman Brenninkmeijer, wat sommigen dan ook van hem vinden, laat van zich horen en hoe. Hij bekritiseert openlijk de overheid in haar doen en laten. De wijze waarop, zo recht toe recht aan, duidt op een machtsstrijd tussen, laten we zeggen Donner van de Raad van State en zijn vrienden en Brenninkmeijer van de Nationale ombudsman. Al een tijd geleden is de aanval op de macht van de ombudsman ingezet en wel via het publicitair politiek complex, Donner indachtig. 🙂 Hoe dan ook via de politiek en de Tweede Kamer is de aanval openlijker ingezet over de rol van de ombudsman. En reken er goed op dat dit instituut, als het aan Donner en zijn maten ligt, aan macht zal moeten inboeten. Ongetwijfeld komen er wetsvoorstellen. Als Donner en zijn maten het winnen, dan is er weer een democratisch rechtsinstituut gesneuveld.

    Like

 9. Bovenstaand lijstje is volgens het door de bovenlaag ingestelde regels.
  Je kunt ook andere lijstjes opstellen.
  Dan kom je bijvoorbeeld op houten klaas en hulpje van de Srebrenica moordenaars Wim Kok, op de parmantig bil Wouter Bos, op de wormen en madenvrind Jan Peter en op de rotte vis Gerritje Zalm, de lobbyisten van het goorkapitaal en de kanker- en woekerpolis verzekeringen. Een grote beestenbende die elkaar de bal toespelen in het mafialand van het Noorden, ook wel Nepotenland genoemd. Met straks aan het hoofd de familie Zorreguieta, die vanwege hun rol in Argentinië welkom zijn in dat Nepotenland, zie https://www.indymedia.nl/img/2003/05/11591.jpg

  Like

  • Wat betreft die golf van bad mafia finance dat ons algelopen decennia trof en overspoelde met ook de hulp van rtl7 dat speciaal daar voor ook was opgezet naast helpen een kunstmatige recessie op te zetten met veel fraude in staats/belastingdienst en bedrijfsleven moeten maarten van rossem en astronaut wellink dat uitgewerkt hebben en ons dat voor de Kiesjes gegooid hebben. Naast tegelijk een langdurige hetsecampagne en prijsopdrijvingen en ook huurprijsopdrijvingen en doomsdayberichten via oa dat rtl7 joegen ze een ieder die bang werd anders nooit meer betaalbaar te wonen in paniek de bad finance in. Nu klagen exact diezelfde grijpvingers dat het aan ons zou leggen.

   Mede joegen en treiterden ze in een gezamelijke staats wets media en bedrijfsmafia vele honderdenduizenden bewoners naar het buitenland richting zuiden en dat gemanipuleerd door simpel de prijzen van wonen in andere landen te hoog te houden en zuidelijk alleen open te laten in heel europa als enige keuze. Vandaar veel in frankrijk en spanje gelandt en ook veel engelsen daar terecht gekomen als enige keuze en nog geen eens ierland dat ze gelijk met de toetreding tot de eu eonomisch afsloten door de prijzen van zelfs bouwvallen astronomish te maken.

   Dit geeft een beetje dimensie aan de synagoge van satan verhalen als er sprake is van dat die mafiagezinnetjes hun kroost naar de buitenlanden sturen
   en ze zo internationale mafiakartels opzetten op alle gebied. Van grondspeculaties woningbouw migraties wetgevingen regeringsmonopolies banken bedrijven en meer. Geen Land of Volk heeft zo een Schijn van Kans Tegen ze. Zo werkten ze al eeuwen ook als adel en eliten al.

   Van afkomst asie en pakistaanse bedelbendes monopoliseren ze elk land en werken overal de natives de laagste regionen de schulden ellende en Leed in zelf er boven op als een eeuwig koekoeksjong en klant van bordeel dat leugen laster en schulden poept terwijl wij hét helaas niet dóód kunnen voéren.

   Democratie van begin een leugen en onze scholen slachtbanken voor de kinderen aan hun martelingen drugs en indoctrines wie er nou zó een superman is en Wie niet.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.