Elitaire Misdaad

‘VVD-Zwijn Opstelten’ goedkoop scoren over de rug van de dode grensrechter.

Martin van Rijn

“Het VVD ‘Zwijn Opstelten’ en de Pulp-media zouden het liefst iedere week wel een doodgeslagen grensrechter hebben.”

( van onze Tweede Kamer Kroeg redactie i.s.m. onze klasse justitie redactie)

Amsterdam-Noir-En daar is hij weer de VVD-er ‘Demente Pis in de Broek Opstelten’:

deze jongens hard aanpakken:”. Even feestelijk scoren in de pulp-media.

Deze man is een afgestudeerd jurist dus hij weet beter.Kan Opstelten die doodgeslagen Grensrechter (een  gewone man) of de daders, (jonge- jongens uit de school van de ROC’s) echt wat schelen. Wat denkt u zelf?  En dat maakt het alleen maar nog doortrapter en walgelijker. Waarom gaat het VVD-Pulp-media ‘Zwijn Opstelten’ niet gewoon bij zijn gabber ‘Maffioso Peter R. de Vries’  werken( kan hij zich helemaal Hoereren) of bij de VVD-‘Glitter Kip Geer’ van SBS ? Die houden wel van een gebroken kaakje of een huurmoord je, toch? De Pulp-media en types als het VVD ‘Zwijn Opstelten’ zouden het liefst iedere week wel een doodgeslagen grensrechter hebben. Ze lusten er wel ‘Kijkcijfer- Kassa-Pap’ van en het leidt goed af van de misdaden van hun bazen de ‘Elite-gangsters’.

Overigens moest Mafioso Peter R. de Vries ook weer even in de pulp-media scoren over de rug van de dode grensrechter met een tweet zo walgelijk en idioot, dat die geen eens commentaar van ons nodig heeft. Kennelijk vond zelfs zijn VARA de “Wereld Draait Door” dat ook, want die hadden deze keer niet de moed om hem op grond van zijn tweet en ‘deskundigheid’ als hun betaalde tafel gast (1000 euro per keer en een gratis wippie) te vragen, wat zij anders altijd doen.

Maar over al de ‘Zwijn Opstelten’ zijn VVD-Partijgenoten, die als Bestuurs-Gangsters en Bankiers-gangsters ‘onze’ maatschappij schaamteloos leeg roven en plunderen en de gewone man en zijn kinderen de ‘Jan met de Pet Crisis’ in hebben gejaagd horen wij Opstelten nooit in de pulp-media.

Billboard vol van die gewetenloze Mega-graaiers ‘VVD Bestuurs-Gangsters’ hangen.

Waar was Opstelten( en De Vries) zijn commentaar toen bekend werd dat de ‘Misdaadgroep-Amarantis’ miljoenen met de pen en de wet in hand heeft geroofd over de rug van  ROC-kinderen zonder bal.

Het z.g. ‘onderzoek’ naar de Godfathers Bert Molenkamp en Koos Janssen van ‘misdaadgroep Amarantis’ is gedaan  door Staatssecretaris Bestuurs-Gangster Martin van Rijn (van de ‘Huur een Hoer Partij’ PvdA) en kreeg jatte zelf 469.000 euro. Wie is hier nu volslagen Maf en Crimineel?

VVD-Gangsterin Karin Straus’ betrapt met witwassen van crimineel geld. De Grensrechter had niets gezien.
Waar was Opstelten ( en De Vries) zijn commentaar toen bekend werd dat zijn VVD-fractie zwart werd/wordt gefinancierd met gestolen gemeenschapsgeld door weer andere VVD-partij-genoten?

Demente moeder Griekse Elite-gangster oud-premier heeft half miljard zwart in Zwitserland. De Grensrechter had niets gezien.
Waar was Opstelten ( en De Vries) zijn commentaar in de pulp-media toen bekend werd dat zijn politieke collega de voormalige premier Griekse George Papandreou minimaal 500 miljoen had gejat van het Griekse Volk en dat het Nederlandse Volk daar nu voor moet mee betalen? Daar kwam geen dode grensrechter en slecht op geleide jonge mensen aan te pas, maar heeft inmiddels wel voor veel (zelf)-moord en doodslag, verslaving en ellende gezorgd in Griekenland en in Nederland.

Is misschien het slechte onderwijs voor met name deze jongens (ROC’s) en meisjes en vooral niet te vergeten het slechte voorbeeld van al die gewetenloze rovende ‘Kleine VVD-gangsters’ en hun walgelijke SBS-pulp-media ook niet debet aan het slecht geschoolde (ROC) gedrag van de jongens die de grensrechter hebben dood geslagen?

Straf de arme maatschappij. De Grensrechter had niets gezien.
Is het system van de Straf de arme maatschappij n.b. een criminele uitvinding  van o.a.de Casino- Kapitalistische VVD-ers als de VVD-er ‘Demente Pis in de Broek Opstelten’ niet debet aan de ontsporingen van jongens, die op ROC hebben gezeten of zitten. Scholen  die alleen maar dienen om de zakken te vullen van zijn partij genoten of die van de ‘Huur een Hoer Partij'( PvdA).

Over de oorzaken van de ontsporing van deze jongens zullen wij deze vleesgeworden Kapitalistisch VVD- Zwijn de Minister Opstelten van  ‘Klasse justitie’  (en De Vries) niet horen of zien in zijn pulp-media. En dat is logisch wat daar is hij en zijn  VVD-misdaad-partij mede debet aan met hun eeuwig immers stompzinnig  pulp-media gekrijts om strengere straffen voor het gewone  slecht opgeleide volk en meer niet.

De Grensrechter had niets gezien.

3 antwoorden »

  1. Bullseye weer RAAK geschoten ,[zij de VVD=dieven van belastinggeld van het hard werkende volk] Ze vinden dit prachtig dat de aandacht naar een uit de hand gelopen knokpartij gaat,waarbij hun misdaden en roofpraktijken niet in de spotlight staan ,waarbij ze ook nog gedekt worden door bepaalde media[de mol maffia]Schandalig heel het land is werkelijk financieel broke/leeg/failliet en die hufters die zelf alles veroorzaken zie je als eerste op tv om te zeggen hoe erg het wel niet is voor die grensrechter[vind het ook klote voor die man en zijn familie ,maar je kan in deze tijd niet mensen blijven dicriminiseren en denken dat je er mee weg komt]ik geef een voorbeeld ,bv de poging tot moord op steve brown zal hij ook altijd rechtzetten met de MEDEOPDRACHT gevers ,de werkelijke verhaal wat betreft om die grensrechter was dat hij de rechtsbuitenspeler voor vieze marokaan had uitgemaakt[in dienst als grensrechter] dat kun je niet maken ,vind je het gek dat ie fucking op zijn teentjes getrapt voelde en na de wedstrijd verhaal ging halen,Jammer dat ie zich niet als een prof gedraagde ,ik geef toch steun en power aan de familie door deze daad van deze Roc jongeren .De voorbeelden van de Roc staan nu ook in de Spotlights die mega dieven van Kinderen van Holland .Vind je het gek dat Nederland failliet is Rovende bestuurders ,rovende VVd,ers rovende Pvda,ers rovende bankiers rovende Bn,ers [die een miljoen perjaar krijgen Volksgeld],Het fijne Europa ,Vastgoed Maffia dieven[prijsafspraken] Bouwfrauwde dieven ,stelende advocaten van miljoenen,rovende pensiongelddieven,investeringsmaffia dieven[palm invest,easy life,boombeleggingen enz enz enz]kan zo nog even door gaan ,laten we ons lekker druk maken om badr hari en de uit de hand gelopen vechtpartij al met al de politici willen je zand in de ogen gooien dmv aandacht ergens anders op richten Fijne dag ga douchen moet weer geld in het laadje brengen Peace in the Middle east

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.