Elitaire Misdaad

Elite-gangsters op Billboard slaan keihard terug met flauwekul “Stichting Waakzaam-Geit Jerry Hoff’”

Dutch citizens should ask themselves why the liberal reputation of The Netherlands should be held hostage by a small cabal of Untouchables who refuse to investigate these serious charges against high ranking government officials.”
Bron: UPI.com Dutch Untouchables

Update: SNS Reaal distingeert zich binnen een uur als een raket van deze Jacobs en Van Es ‘Fake Stichting’ Waakzaamheid (grove vorm van misbruik van recht) en zijn eigenaar ‘Mistery Jerry Hoff’ naar aanleiding van onze publicatie “Elite-gangsters op Billboard slaan keihard terug met flauwekul “Stichting Waakzaam-Geit Jerry Hoff’”, waarvan acte:

“Kroes, R.E.A. (Roland) (Roland.Kroes@snsreaal.nl) 19:47
Aan: jestelesto@hotmail.com
Goedenavond,
Naar aanleiding van uw vraag kan ik u melden dat Jerry Hoff optreedt als advocaat van de heer Groenhof en niet als die van SNS REAAL. Dat geldt ook voor de op uw blog genoemde acties naar aanleiding van de aandacht voor de heer Groenhof op uw blog. Van de stichting van de heer Hoff zijn wij niet op de hoogte en voor vragen verwijs ik u dan ook door naar hem.
Groet, Roland Kroes
Verstuurd vanaf mijn smartphone”

breaking-news_news

Volksnieuws uit Amsterdam-Noir wordt gesommeerd door Mr. Jerry Hoff de uitlatingen op deze website te verwijderen en/of verwijderd te houden, alle naamsvermeldingen en afbeeldingen van personen op deze website te verwijderen, en het bestaan van de website op te heffen en opgeheven te houden.

Jerry Hoff(Door het Anti-Media-Maffia Volkstribunaal.)

Amsterdam-Noir– De ‘advocaat’ Jerry Hoff treedt op namens ‘Stichting’ Waakzaamheid en is zelf ook weer de Stichting Waakzaamheid. Pure Witteboorden flauwe kul dus die z.g. Stichting.

Jerry is gewoon eigenaar van de Stichting. En dat is een constructie, die vaak gehanteerd wordt om belasting te ontduiken of te ontwijken. Bijv. Jerry werkt voor de Stichting, oeps de Stichting werkt voor Jerry. Dit laatste feit zou wel wat extra Waakzaamheid van de FIOD richting Jerry verdienen.

Jerry een kapitein met drie petten.
Kennelijk is Jerry Hoff Voorzitter, penningmeester, secretaris van “St.Waakzaamheid” en enige cliënt van “St. Waakzaamheid”. Wie is hier nu maf en/of crimineel?

Lees hier de sommatie van de “Stichting Waakzaamheid Muilkorf-Jerry Hoff ” om publicaties te verwijderen van Volksnieuws uit Amsterdam-Noir zonder die zelfs specifiek te noemen.

Billboard Elite- Gangsters

De z.g. “Stichting Waakzaamheid Jerry Hoff” wil gewoon kennelijk alles wat volgens hem  kritisch is t.a.z. van de Elite-gangsters op onze billboard, etc. en dat mede ook satires  brengt verwijdert hebben. Wat dat betreft is Jerry de facto een idioot die ons wil doen raden welke artikel hij er dan wel af wil hebben. Is het soms “Volkse Top-Callgirl Hetty van de Laar lapte haar geile beer SNS-Bankier-Gangster-Directeur Buck Groenhof erbij”, omdat Mr. Jerry Hoff voor Buck Groenhof optreedt.

‘Waakzaam-Geit Jerry’:
“ De onrechtmatigheid schuilt onder meer in het feit dat zonder enige feitelijke onderbouwing, laat staan een juiste, een reeks vanfunctionarissen van de landelijke en plaatselijke overheid en het bedrijfsleven worden aangeduid met onnodig grievende benamingen en/of afbeeldingen. Die grievende uitlatingen zijn bijv: hoer, elite-gangster, bestuursgangster maffia-boss, mega-dief e.d.”
Bron; Sommatie Jerry Hoff

Die Jerry de ‘Corporate crime Muilkorf’, toch een echte ‘Loop-Geit’  in het nette pak van de (naamloze) Elite-gangsters met kennelijk jarenlange lippendienst voor Corrupte hoge Indonesiërs.

En nu met zijn flauwekul Stichting voor de Elite-gangsters (?), Hoer (?), Bestuurs-gangsters (?), maffia-boss (?), dief (?), e.d. tegen Volksnieuws uit Amsterdam-Noir.

Laat ‘Kapitein Jerry‘ maar aangeven wie zijn cliënt is in deze als hij er überhaupt één heeft. Wie zal het zeggen bij Kapitein Jerry met drie Petten ?

Op dit moment is er overleg gaande om ‘Jerry Hoff Waakzaam-Geit’ als eerste te dagvaarden voor het Anti-Media-Maffia Volkstribunaal, die strekt tot bescherming van gelijksoortige belangen van andere personen, voorzover zij deze belangen ingevolge haar statuten behartigt met als oogmerk o.a. het bestaan van de Stichting Waakzaamheid en/of Jerry Hoff in deze te doen ophouden te bestaan en/of op te heffen. En/of een klacht in te dienen tegen Jerry aka de ‘Kapitein met de drie Petten’ van de Flauwekul ‘Witteboorden Stichting Waakzaamheid’  bij de Orde van advocaten.

Noot : de Cv van Mr. Jerry Hoff , die leest als een klassiek Witteboorden ‘Strafblad’:

“Gestart als bedrijfsjurist bij ABN Amro. Advocaat sinds 1990 bij Loeff Claeys Verbeke, waar hij in 1996 partner werd. Later partner bij Loyens & Loeff en Spigthoff. Drie jaar werkzaam in Singapore en Indonesië. Was als consultant van het IMF en de Wereldbank nauw betrokken bij de modernisering van de faillissementswetgeving in Indonesië en de opleiding van de rechterlijke macht en de advocatuur in de beginselen van het insolventierecht. Erkend troubleshooter.”
Bron:Hoff advocaten

 Mistery Jerry ” Waakzaam” Hoofd advocaat van de Elite-Gangsters op het Billboard.
En op grond van zijn CV en het feit dat ‘Waakzaam-Geit Jerry’ zich ongevraagd (onbetaald? Wellicht zwart betaald? ) heeft opgeworpen als advocaat van de Elite-gangsters neemt hij een eren plaats in op het ‘Elite-Gangster- Billboard’ zonder balkje voor zijn ogen, want wij willen “Mistery Jerry” vooral niet grieven in deze.

CC: De Pers en Directie en Raad van toezicht SNS

21 antwoorden »

 1. Werkzaam geweest voor het IMF? Dit elite schorum behoort tot de gelederen van architekten die de Derde Wereld veroorzaakten en tot aan de dag van vandaag in stand houden, bepalen wat een burger mag verdienen, wat hij mag vreten, waarmee hij zich mag kleden en zelfs wat zijn geld morgen waard zal zijn. Deze hoerende overheid barst van de kinderverkrachters, geesteszieken, en misdrijven die zelfs de harde kern van de Amsterdamse onderwereld niet bij elkaar weet te krijgen! Genocide’s, het triggeren van oorlogen, het op grote schaal vergiftigen van de mensheid, het over de kleine man heen walsen, tijden waarop een nieuwe stad over een massagraf wordt aangelegd wederopbouw noemen. Ik hoop dat je in je kantoor vastgespijkerd wordt op de dag dat het in vlammen opgaat! Steven, geen never en nooit toe aan deze uitwerpselen in maatpak!

  Like

 2. Nog maar de vraag of jerry een kans maakt daar de typeringen toch een duidelijke definiering van de desbetreffende perversies en degeneraties betreft. Zo als hoer een typering is van je ziel (en in dit metier ook de lichaamjes van je kids) “moeten verkopen voor behoud en derdenbelang. De andere typeringen spreken al helemaal voor zich.

  Mischien dat jerry ook zo een naamplaatje wel staat daar hij voor één lul in zijn reet alles doet?

  Like

 3. Het klootjesvolk mag de waarheid niet horen en stuurt een witte boord op pad met een panklaar aangemaakte lulhannes brief. Uch, parbleu, de hoge heren en dames houden niet van de waarheid. Ik hoor ze denken, maar godver is die censuurdrift dan nog niet tot alle Nederlanders doorgedrongen. Stuur die Steve maar een aanmatigende brief, gaat hij wel inbinden. Hmmm, uurtje factuurtje, lekker geil uurtje.

  Like

 4. Nog een Klachtje her en der dat jerry de muis in opdracht van ivo opstelten ism zijn vrouw die al op klol beschreven werd de doelstellingen van de stichting misbruikt voor mafiawerkzaanheden zal hem en ivo ook wel weer eens op de voórpagina´s zetten? En kamervrágen natúúrlijK!

  Like

 5. Juist dat die stichting wat vast al weer gefinancieerd is via ons aller mafiajustitie als vele mobsubs als cidi mdi rabinaten en fake antimisbruikverenigingen als SKPAbuse en amnesty international en de crimeschijtersite van opportunist joost eerdmans de fake bestrijder en fake misbruikbestrijder IS Teken dat criminele activiteit onderstreept daar alleen die staatsmafia zich van deze terreurtaktieken bediend met behulp van wel honderden verenigingen religien bedrijven en misbruik staatsmiddelen. iets dat de banksters rusland al aan deden rond 1900 om dat land over te nemen. Daar deze aanval onder en op bevel van de staat functioneert is dit een stuk onderdeel cq derivaat staatsterrorisme dat zo hun achttonners en boluslikkers afschermt.

  Aan het exploot te zien werpt deze stichting zich eigenmachtig op als onbezoldigd advocaat voor benauwde achttonners en vervangt simpel de advocatuur en justitie tegelijk daar aangesprokenen zelf blijkbaar noch zelf een advocaat namen noch aangifte deden als ik wel begrepen heb.

  Zouden dan wel eens handlangers aan de door jou beschreven personen en misdrijven kunnen zijn en is dit mischien samenspan.

  Even navragen op wiens gezag stichting laakzaat optrad ?

  Er zijn al veel klokkeluidersites van het Web verwijderd door de staat en justitie en hun creeps in de door hen gefinanicieerde sectoren die onder valse voorwendselen werken en aan kleine bijzaakjes tot doel hebben heel de websites van het net te vagen. Het is meen ik ook daarom dat ze niet specificeren aanwijzen argumenteren en zo vaag mogelijk blijven wat hun handlangers bij de slechtbanken altijd weer kazie vinden en alles kunnen menen en vinden behalve mijn bril dat ik afgelopen jaar verloor.

  Like

 6. Steve Brown pak die mannetjes aan. Je hebt grote successen met je weblogs. Je ben de baas in de Google zoekopdrachten. Je had ook gelijk met die Jurian van Groenendaal hij en zijn maffia maatjes gaan down!

  Like

 7. ? Is het geen idee om alle namen aan te passen van die marionetten op je website die je benoemt, maar op zo een manier dat het doel toch duidelijk is. Kleintje muurkrant doet dat altijd zo leuk.

  En verder ach we leven gewoon in een politiestaat, begin er al aardig aan te wennen en we leren er vast wel op een “goede manier” mee om te gaan. En daarmee bedoel ik niet dat dit dan zo goed is voor die charlatans. Succes en wijsheid gewenst

  Like

 8. Zo’n soort advocaat is ook Eric Kuypers, zie http://fouteadvocaten.wordpress.com/2008/11/14/dubieuze-curatorpraktijken/#more-53.
  Kom er maar in Jerry. Zal m’n broer erbij halen, je weet wel die man naast Willem Ernstra op dat bankje op de Apollolaan zat. Een klus om die verdwenen 3000 Euri aan te zuiveren. Kreeg net bericht dat het een kolfje naar de vuist van Dick Vrij is. Oeps, had ik niet mogen zeggen van Dick. Hij is meer ZZP-er wat dat betreft en klust wat bij. Sorry Willem, Dick doet het. Ben je er nog Jerry?
  Breng dan even Peter de Rat mee. Steven wil hem even onder 4 ogen spreken, zogezegd een tête à tête.

  Like

 9. Van dat volk dielid zijn van zulke clubjes zou ik moeten buigen????
  Denk het niet, allebei m’n opa’s hebben tegen de nazi’s gevochten in de 2de W.O. en als het moet maken we deze keer het karwei af; de pek maken we deze keer gloeiend heet!

  Like

 10. Die Motherfucker moet zijn CORRUPTE muil houden ,jaren lang stelen met de pen in de hand snuivend en hoerend door de wereld als zogenaamde Jurist bij de Maffia bank Abn[wat uiteindelijk de belastingbetaler buschauffeur agent bejaarde verzorgsters etc etc moeten betalen]en Die Hond wilt de Site Van Steve Brown kapot produceren ,die Geite kut adovocaat moet zelf zijn eigen straatje eerst schoonvegen voor hij uberhoud zijn currupte muil open doet ,Maar hij zal wel weer door zijn Corrupte hoeren snuif vriendjes naar voren zijn gesnoven die op de Volks Billboard staan.Wees maar gerust Currupte Dieven van de hard werkende Nederlander wij gaan je hoe dan ook aanpakken desnoods gedwongen terug storten op de rekening van tante Mien die daar jaren lang voor heeft moeten zwoegen en nu net kan rond komen Schaamteloze dieven hoer/snuif en perverse ingestelde EliteDieven zonder moraal ,van dat gesnuif geneuk 5 sterrenhotel leven denk je dat je alles met een advocaat kan oplossen zelfs een advocaat is een poessiecat eerste klas daar worden de lezers niet kouder of warmer van .Zorg eerst maar dat je die elite Dieven aanklaagd ipv iemand die het aan de kaak steld met 100% bewijs wat je niet hoort in de pulpmedia ,waar ze billenlikkend achter de vvd[belasting dieven]aanhollen.Nooit een eerlijk woord over diefstal door Elitegangsters van de vvd de afgelopen decennia door deze eerlijke Nuchtere advocaat .Bij deze Geef ik Steve al mijn Power om deze site te behouden ,het VOLK wint toch ALTIJD gegroet Rachid Volkstribunaal

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.