Elitaire Misdaad

‘PvdA Hoer-Ronald Plasterk’ de grootste leugenaar van 2012: “Ons land wordt fatsoenlijk bestuurd”.

Ronald PlasterkHet topje van de ijsberg.”
“Geen één van de 10.000 ‘Bankier-gangsters’ of ‘Bestuur-Gangsters’ in de bak.

( van onze Tweede kamer Kroeg redactie)

Amsterdam-Noir- Minister Plasterk weigert de Bestuurs-gangsters van het “billboard Volksnieuws uit Amsterdam-Noir” aan te pakken.

Een dubbele strafeis van het Openbaar Ministerie tegen sjoemelende, rovende en stelende bestuurders. Aan dit voorstel van de SP wilde Minister Ronald Plasterk (Binnenlandse Zaken) van de “Huur een Hoer partij” zijn vingers donderdagochtend niet aan branden, maar hij stuurt het wel door aan zijn college het “VVD Zwijn- Ivo Opstelten” van Veiligheid en Klasse Justitie. Het is zijn portefeuille en in onze regering zit n.b. lijfelijk aanwezig al één van die ‘Bestuurs-gangsters’ Frans Weekers en die is van de VVD en niet van de PvdA. Dus dat kan hij niet weten ( kuch).

Ronald Plasterk is zeer kort van geheugen, want in de geest van allemaal goede bestuurders is nog geen week geleden een ‘partij-gabbertje in crime’ de Mega-graaier en oplichter Top ‘PvdA-Hoer Co Verdaas’. zijn regeringsploeg met pek en veren uit gedonderd.

Frans Weekers Co Verdaas

Dus alleen al in zijn regeer-ploegje zijn twee ‘bestuurders’ op heterdaad betrapt op stelen, liegen en bedriegen. Kan men nagaan hoe het wetenschappelijk statistisch met de rest zit. Is Plasterk als grachtengordel-intelectueel kennelijk allemaal ontgaan? Hij weet wel beter.

Ronald van Raak van de SP-fractie kwam met het plan tijdens de behandeling van de begroting van Binnenlandse ongelijkheid  Zaken, verwijzend naar de strengere aanpak van wangedrag tegen hulpverleners zoals ambulancepersoneel, brandweermensen en politieagenten. Gesjoemel en stelen en plunderen door bestuurders treft onze samenleving net zo erg, vindt hij.

De integriteit en misdaden van het openbaar bestuur was tijdens de begrotingsbehandeling een belangrijk onderwerp om zo gauw mogelijk onder het Tafel kleed te vegen. Stel je voor dat het Volk het echt door krijgt.

Minister Plasterk liegt nuchter als een bikkelharde Gangster.
Ons land (ons land? Is niks van ons bij ) wordt echter ‘door de bank genomen’ fatsoenlijk bestuurd, vindt liegt Minister Plasterk, en de mensen (mijn familie en vrienden) die daarvoor verantwoordelijk zijn, mogen daarvoor ook weleens de waardering horen.  Vullen ze niet al genoeg hun zaken?

Natuurlijk is elke inbreuk op de integriteit bij het openbaar bestuur ‘een deuk’ daarin. Hij wil wel ‘meer lijn’ in het oppakken van dat soort zaken. De PvdA , de partij van “Huur een Hoer” zou graag een soort integriteitsrecherche zien, vergelijkbaar met de rijksrecherche. Nu is het altijd maar afwachten wie een integriteitskwestie bij het openbaar Gangster-Bestuur onderzoekt. M.a.w. laat onze vrienden en familie in de bestuur functies met rust in hun straffeloos roven en plunderen van de Nederlandse burger.

Partij Corruptie: Handjevol partijleden verdeelt de beste banen’.
 ‘Onze’ fijne,  weldenkende, extreem goed opgeleide, fatsoenlijk, ogende aan de grachtengordel getogen en geboren wonende Plasterk heeft nu even niet het wetenschappelijk rapport van zijn vrienden van de VU gelezen, alwaar gesteld dat de al reeds bekende corruptie van zijn ‘fatsoenlijk bestuur’ slechts het topje van de ijsberg is. Nu is hij even niet een belezen grachtengordel intellectueel en sociaal en rechtvaardig politicus , maar een bikkelharde Middeleeuwse Regent, die de belangen van zijn Kastenstelsel de heersende klasse met hand en tand verdedigt. Bronnen uit de Tweede Kamer Kroeg hebben tegen over ons bevestigd dat Plasterk tijdens dit leugenachtig gebral niet dronken was.

Is deze aartsbrutale keihard, nuchter liegende Politieke “PvdA-Hoer Plasterk” wellicht één van de duistere cliënte van “Mistery Jerry” de advocaat van de “Jacobs en van Es Stichting de Waakzaam-Geit”?

Aartsleugenaar- ‘PvdA-Hoer-Plasterk’ relativeerde verder de kritiek op de herindeling van ons land door een fusie van provincies en door veel grotere gemeenten te verwezenlijken. „Daar waar gemeenten fuseren zijn ze niet ongelukkig en leidt het niet tot verlies aan identiteit. Het gevoel van identiteit heeft ook niets te maken met een provinciehuis.” Hij had geen oren naar de ideeën van SP en PVV voor volksraadplegingen over opschaling, maar zei dat er ‘uitgebreid’ overleg zal zijn „met de mensen die er wonen”. Weer een leugen.

Hij noemde de omstreden bezuiniging van 70 miljoen op ‘zijn’ Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) ‘zeer fors’, maar die wordt pas in 2018 volledig.

Opmerking. Wij hebben Ronald Plasterk en de PvdA om commentaar gevraagd. En of hij bereid is hetgeen hij stelt dat ‘ons land wordt echter ‘door de bank genomen’ fatsoenlijk bestuurd ‘ te herhalen aan een leugendetector. Plasterk en de PvdA hielden zich voor als nog van de “Gekke Henkies.”

8 antwoorden »

 1. Zodra het woord efficiënte ( zogenaamd kostenbesparende maatregelen) gevolgd wordt door schaalvergroting dan moet de burger gewaarschuwd zijn omdat het een veel toegepaste truc is om de macht te centraliseren en de verantwoordelijkheid te decentraliseren. De kostenbesparende maatregelen hebben tot op heden nog nooit geleid tot kostenbesparing, in tegendeel zelfs, de machtscentra ontwikkelen zich als rupsjes nooitgenoeg.

  Centralisatie van macht gaat gepaard met het monitoren=controleren van de verantwoordelijk gemaakte uitvoerende lagere overheden en diensten. Tegelijkertijd wordt controle op de macht bemoeilijkt. De Wet Openbaarheid van Bestuur is een doorn in het oog van de wetgevende macht. Tot mijn genoegen zie ik dat de burgers in de gaten krijgen, dat die wet hen mogelijkheid biedt om inzage te krijgen. Ik zie ineens overal verzoekjes.

  De bevolking wordt gek gemaakt met allerlei enquêtes over het welbevinden. Ze mogen meedenken over hun leefwereld: wandelt u wel eens in een van de stadsparken? Hoe vaak? bent u tevreden over de voorzieningen? zo, nee wat moet er aan veranderen? Zou u daar als vrijwilliger aan mee willen werken? etc. etc. etc. Ja want de overheidstarget is 8 uur mantelzorg=vrijwilligerswerk per Nederlander. Kijk zo wordt den Nederlander betrokken. Je begrijpt natuurlijk wel Steven dat ik nimmer meedoe aan dit soort enquêtes.

  Maar goed, waar had ik het over, schaalvergroting: dit proces van schaalvergroting en centralisatie van de macht is al jaren gaande. De Europese Unie is daarvan het meest in het oog springende voorbeeld, 5.5% salarisverhoging voor de EU-ambtenaren,las ik, maar ook het ontstaan van giga scholengemeenschappen zijn de zichtbare gevolgen van dit beleid.

  We hebben de ontwrichtende werking van schaalvergroting op de samenleving al kunnen waarnemen, tenminste als je bereid bent om te kijken. Steven, jij verzamelt nieuwsfeiten en schrijft er dagelijks over. Ik vind het zo knap dat je dat vol houdt.

  Like

 2. Er is een grote lijst van PvdAsocialen, die illegaal lokaal, nationaal en internationaal snaaien en graaien, denk bijvoorbeeld aan drs Eveline Herkens, die in Washington betrapt werd. Dan hebben we in de Haagse krochten de lijst van PvdA-medici en PvdA-rechters die in het muziekclubje Bellitoni zitten en de rechtsgang saboteren, zie bijvoorbeeld http://www.lorentzcenter.nl/lc/web/2011/460/Abstracts/Gill_Errors%20in%20Society%202.pdf
  Een heeft zelfs de bijnaam Dr Dood gekregen. Zij was als cheffin-de-clinique van de kinderafdeling verantwoordelijk voor de vele kinderlijkjes, waarvoor zij Lucia de Berk verantwoordelijk maakte als mede-aangeefster, maar ook als adviseur van de politie 1). Dat noemt men tunnelvisie of nog platter de moordenares helpt de politie de zaak op te lossen. Dr Dood is bij de psychiater, aka dr Frankenstein, onder behandeling en haar hersens waren toentertijd al meer dan 80 keer en worden nog steeds onder stroom gezet. Toch is deze heks nog steeds (2012) lid van het medisch tuchtcollege. Rara hoe kan dat? DE WITTE MAFFIA. Lucia de Berk is na een veroordeling tot levenslange opsluiting en tbs (hoe kan dat nou, als je levenslang hebt, heb je toch al tbs? blijkbaar kan ze als een echte heks met bezemsteel verdwijnen, denken die rechters) vrij. De PvdA-ster Angela Kaptein, vriend van de familie, speelde vanuit het OM een duistere rol, die niet misstaat voor een lid van Skulls and Bones. Zij is ondertussen raadsheer geworden in de Haagse rechtbank krochten aan het Claus Plein en doet vonnissen in naam van de bovenklasse. Dr Dood mag ook haar praktijken voortzetten. Er is alleen door halce Jood Hirsch-Ballin excuses aangeboden. Niet door de Grijze Wolfin Albayrak, die toentertijd staatssecretaris was van de overheidsterreurorganisatie klassejustitie. Zij is nu bij SHELL bezig als directeur van een anti-tereurafdeling. Deze fasciste past goed bij SHELL, zie bijvoorbeeld http://royaldutchshellplc.com/tag/ton-biesemaat/

  1) Nu hebben ze de oorzaak weer teruggebracht tot natuurlijk gebeuren.Echter de aantal lijkjes uit het HAGA-bolwerk vermindert niet. Vreemd niet waar, alsof er niets gebeurd is in zake JKZ nekend als de Lucia de B. zaak. Zelfs de artsen geloven nog steeds dat Lucia de B. de moordenares is. Het is een plot, waaraan aka dr Frankenstein via dr Dood zijn sinistere genoegen beleeft. http://www.youtube.com/watch?v=f_d_1QLbmQw De echte dr Frankenstein kan daar nog wat van leren.

  Dat is de PvdA, de monsterpartij van NEPOTEN. De SP bij name mr. Jan de Wit wil dit onderzoeken, De VVD-er Opstelten, natuurlijk getrouwd met een rechteres, wil dat niet onderzocht
  hebben. Het zou ook teveel schade aan de medecoalitie-genoot, die hetzelfde gedachtegoed propageert (exploitatie van de arbeider), toebrengen.

  Uit de Haagse krochten en de internationale hoofdstad van het ONRECHT

  Like

 3. Er zijn congresleden in Amerika die vinden dat het Nederlands bestuur dermate corrupt is dat zij voorstellen om het Internationale Strafhof te verplaatsen naar een ander land. Nu is het uiteraard wel een beetje belachelijk dat een land, dat zichzelf buiten de jurisdictie van het Strafhof heeft geplaatst, überhaupt met zo’n voorstel komt, maar misschien hadden zij dat kleinigheidje over het hoofd gezien in hun verontwaardiging. 🙂
  https://dl.dropbox.com/u/1260693/H%20Res%20%20838%20Netherlands%20ICJ.pdf
  Neemt niet weg dat het toch wel een nieuwswaardig feit is, maar zoals gewoonlijk wordt er in de MSM geen aandacht aan geschonken.

  Like

 4. Geachte redactie,

  Toch ben ik benieuwd wat er onder dat hoedje zit! Oren gelijk aan die van een theekopje misschien? En wat nog meer?
  Groet,
  Alu-hoedje

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.