Elitaire Misdaad

Afpers-premie van acht ton voor ‘Godfather Jan Hoek’ van Wereldomroep.Crisis?

Billboard Elite- Gangsters

( van onze Tweede Kamer Kroeg redactie)

Ouderwetse Klasse justitie door de Ruling Class is Wereldomroep-wijd.
Crisis? De Mega-Graaiers-gangsters rij is eindeloos.
Het is goed toeven in de Straf de Arme maatschappij van het “Rechts-Links Kabinet”.

Jan Hoek Bernard Bot

Amsterdam-Noir. De ontslagvergoeding, afpers-buit van het Volk voor de vertrekkend algemeen directeur-Bestuurs-gangster ‘Godfather Jan Hoek’ van de Wereldomroep is zelf buitensporig hoog voor de Bestuurs-gangsters. Dat vindt staatssecretaris Sander Dekker van Media, schrijft hij donderdag in een brief aan de Tweede Kamer Kroeg. Met die brief kan de Mega-Graaier ‘Godfather Jan Hoek’ van de Wereldomroep rustig zijn reet af vegen, want die brief heeft verder geen enkel  strafrechtelijk gevolg. En de afpers-buit van acht ton houdt hij gewoon. Die acht ton komt dus uit uw zak.

Corrupte Bestuurs-incest van ons kent ons.
Bernard Bot is door zijn goede jarenlange Freund  zijn met Minister ‘PvdA -Hoer Ronald Plasterk’ benoemd tot bestuursvoorzitter van Radio Nederland Wereldomroep, de internationale publieke omroep van Nederland. En dus is het‘ goed en fatsoenlijke bestuur’ van met zijn alle de zakken vullen weer rond: Ons kent ons.

‘Godfather-directeur Jan Hoek’ krijgt jat met de wet in de hand een vergoeding van 1,1 miljoen euro en is daarmee trots als Miljonair-Bestuurs-gangster op het “Elite-gangster Billboard” binnen gekomen.

Na een dringend verzoek van Dekker en zijn voorganger heeft de ‘blinde’ en corrupte raad van toezicht met de ‘Godfather–directeur Jan Hoek’ afgesproken de ontslagvergoeding terug te brengen naar 800.000 euro. Ondanks de verlaging is het bedrag volgens Dekker nog steeds „te hoog en daarmee ongepast en onwenselijk”. Allemaal loze woorden voor de Volks-Bühne, want die acht ton incasseert de ‘Godfather Jan Hoek’ gewoon. Over deze criminele prakijken horen wij de VVD- Wethouder Eric van der Burg nooit. Hij kijkt wel uit. Maar de VVD- Wethouder Eric van der Burg samen met het “SBS-volk” voorop maar morren en woedend op Volks Schlemiel Willem Holleeder omdat hij misschien een paar duizend per week vangt voor zijn column in de Revu.

De staatssecretaris heeft de kwestie z.g. juridisch laten uitzoeken, maar ziet geen mogelijkheid om het uitkeren van de vertrekpremie te voorkomen (kuch). Een gang naar de rechter biedt volgens Dekker geen uitkomst, omdat ‘Bestuurs-gangster Jan Hoek’ volgens de in 2001 gemaakte afspraken met zich zelf (weer kuch) formeel recht heeft op zijn gehele vergoeding afpers-poen.

De voorzitter van de ‘blinde corrupte’ Raad van toezicht, de ‘Top-Elite-Bestuurs-gangster Bernard Bot’ ( heeft nu ook een plekje op het Elite Gangster Billboard), begrijpt dat de hoge vergoeding gevoelig ligt. Anderzijds vindt hij dat een goede corrupte Bestuurs-werkgever de verantwoordelijkheid heeft om afspraken na te komen, zeker aangezien ‘Godfather- Jan Hoek’ zijn vertrek niet aan zichzelf te danken heeft ( o, wat zielig).

Dat gewone flex-werkers en zieken na drie maanden al op een houtje moeten bijten in Nederland heeft ‘Blinde’ Bot nog nooit gezien.

Volgens de z.g. ‘Blinde’ Elite-gangsters Bot heeft ‘Bestuurs-gangster Jan Hoek’ de overgang van de Wereldomroep naar het ministerie van Buitenlandse zaken prima geleid, ook al zou hij daarna zelf vertrekken. „Hij heeft zich betrokken en doortastend van deze taak gekweten”, stelt ‘Blinde Bot’. Volgens ‘Blinde Bot’ is die acht ton eigenlijk welbeschouwd een koopje. Bot is blind voor de crisis en in welke wereld de gewone man leeft en werkt.

Een nieuwe wet die de Mega-graaiers salarissen van publieke Bestuurs-gangsters- functionarissen aan banden legt, gaat op 1 januari in. Die moet volgens Dekker excessen van roven en plunderen met de wet in de hand in de toekomst voorkomen. Volgens de nieuwe regels mag een ontslagvergoeding dan maximaal 75.000 euro zijn. Afspraken die eerder zijn gemaakt, vallen niet onder de nieuwe wet en dus blijven de familie en vrienden van de Tweede Kamer Kroeg voorlopig buiten schot.

Crisis? Hou op met die onzin!!

Opmerking: Wij hebben commentaar gevraagd aan Jan Hoek Berend Bot en de Wereldomroep maar deze waren niet bereikbaar voor commentaar volgens de woordvoerder omdat zij op kerstvakantie zijn in Lech, Zwitserland

 

6 antwoorden »

 1. Voor dat stelen hebben zij echter geen richtlijnen nodig, zij zijn zo met elkaar verweven, dat het een grote ratten nest is geworden en alle bestuurders het voorbeeld hebben gevolgd, zonder dat zij strafbaar zijn wegens het pikmeer arrest! Dit is voor nederland roeien tegen de stroom in, dat nederland met dit beleid naar de filistijnen gaat kan iedereen begrijpen! Dus schapen wanneer worden jullie wakker! De bestuurders hebben nooit voor het volk gewerkt alleen maar gestolen!

  Like

 2. Ik ben een reactie kwijt, misschien in de spambox. Dat kan met wordpress no wel eens spontaan gebeuren. Als je even wil kijken voor mij, alvast bedankt.

  Like

 3. Je ziet het weer scherp Steve! Hoe lang kan dit nog doorgaan. Nou ja, het houdt op als de onderlaag en vervolgens de middenlaag compleet uitgeperst is.

  Like

 4. Het is slechtst een kwestie van tijd dat ieder normaal mens gaat begrijpen waarom dit ‘verantwoorde’ onderdelen van hun arbeidscontracten zijn. Zij realiseren zich immers nu al dat dit zodanig buitensporig is, dat er iets moet zijn dat niet in orde is. Dus gaan zij automatisch zoeken naar ‘het waarom’!

  Like

 5. In dit geval mag je toch wel spreken van een gouden handdruk voor bewezen diensten. Hij heeft de Wereldomroep met succes afgeslankt, afgedankt en ondergebracht bij Buitenlandse Zaken.

  Like

 6. Die Corrupte Bestuurders denken dat 1,1 miljoen kattepis is ,wat haat ik die arrogante houding,Ik eis met terugwerkende kracht alle teveel betaalde ontslagpremie,goudenhandrukken,pension van de Bestuurders terug[wat betaald is met belastinggeld] en terug geven aan het Volk >De mensen die de regels maken ,handellen er zelf niet naar ,de hard werkende Nederlander krijgt max 3 maanden betaald tijdens zijn ziekte,ongeluk,terwijl die schoften een goudenhanddruk meekrijgen[zwijggeld] tot de dood aan toe.Ik ben zoekende naar een informatieve Man/vrouw die me wat meer kunnen vertellen over hun woonplaats/ADRES .Ik kan mijn fucking huur net betalen en die Flikkers Dieven Volgevreten zwijnenekken doen net of er geen Crisis is en Jatten de Schatkist van het VOLK leeg[die is al leeg 68miljard euro in het rood.]Onze Minister van Financieen zou eens in de belasting vrije eilanden binnen vallen en alles afpakken wat van de Nederlandse belasting betaler is ,dan kun je zien dat de meeste rekeninghouders Elite gangsters uit Holland komen[Mexico Colombia afghanistan China Rusland Griekeland ]al met al een leuk vrienden clubje.Ik zou liever Steve brown zien als Minister van Finacieen {sirieus]Hij is eerlijk recht door zee en denkt tenminste wel aan het Volk ,zelfs de Grieken hadden van hem geen cent gehad ,mits ze hun eerlijke boekhouding aan holland hadden gegeven ,die andere Minister Flikker Kees jan de Jager of iets dergelijks heeft zich letterlijk door de Grieken laten Naaien,dus wat er nu zit word het ook niet beter.,want zijn mede collega Minister van Finacien uit Griekenland had 550milj euro gejat ,als hij een minister was geweest had ie al de contackten verbroken en per direckt het geld terug zien komen .De instelling van de Griek is Plunder de EU zo hard mogelijk ,want die minsters zitten toch alleen maar binnen en hebben werkelijk geen flauw idee wat er buiten hun luxe kantoorgebouw gebeurd

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.